Charly Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 kurcze, ale ten Diego ma tą paszczę- wow:-o a wiesz ja myslałam, ze to Ty tak się poetycznie zrealizowalas, a dopiero w ostatnim zdaniu zajarzyłam ze to Elvis:oops::lol:. Ot- tak to jest jak się slucha piosenek przyzywczajonym do tego, ze i tak sie nic nie rozumie, a potem jak już się rozumie, to trochę trwa zanim mózg ( przynajmniej moj:evil_lol:) kapnie, że już jarzy....e...ale super to wytlumaczylam:multi::cool3: Quote
mru Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 ahahha moje poetyckie realizowanie się wygląda z goła inaczej :evil_lol::roll::oops: hihi no paszczę to on ma i najfajniej jak oni się np. bawią na łóżku moim, a ja przy kompie siedzę i nagle - aaaaau! czuję, że coś mnie zębiskami za bok :roll::oops: łapie! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a to Dieg ;) i taka mina - a ty czego się z nami nie bawisz???:cool3: Quote
Charly Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 no..super stadko Ci sie przydarzyło- zgrabna trójeczka:evilbat: Quote
Becia66 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 mru napisał(a):też swojej to mówię :) ale kurde kasy nie ma i nie ma... i ona mi nie wierzy ma rację :razz: muszę chyba dużo teatralnych rzewnych scen urządzać w domu :eviltong: (ale ciiiii - moja mama czasem czyta wątek Diego... ;)) zawsze posty możesz wykasować , a my tu relacji spragnione jestesmy....:eviltong: Quote
mru Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 ahahahaha :evil_lol: powód edycji: mama czyta dogo Quote
grzenka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Przepraszam za off-a, ale zaglądnijcie do pięknej suni, za kilka dni czeka ja schron:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/sunia-w-typie-owczarka-holenderskiego-znaleziona-w-okol-warszawy-szuka-domu-129970/ Quote
Ziutka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Mru..... :helo: co z Wami....gdzie jesteście ??? :placz: Quote
Ziutka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 mru napisał(a):a tu siedzimy :) bo co? :) Bo ni fotek :mad: Bo ni wieści :mad: Opierniczasz się 3 dni :motz: Quote
mru Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 ej no weekend był :eviltong: fakt, fotek nie mam :roll: eee ten no zrobię jakoś na dniach i zapodam :D a wieści takie, że chłopaki się tłuką w najlepsze demolując przy tym co tam popadnie biegają jak :stupid: i tato mnie tylko woła, żebym dywan poprawiała :talker: :evil_lol: a Diego ma jeszcze takiego skilla że chyba nie jest do końca świadomy posiadania ogona własnego jak leży i mówię do niego to zaczyna nim machać i za chwilę widać, że coś rozkminia... :???: coś kombinuje... zastanawia się co to też tak się za nim rusza :razz: ... odwraca się! i... i ogon się już nie rusza :-? a on cały zdziwiony bo przecież no ruszało się coś... no przecież widział...! wariat... :errrr: Quote
Ziutka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 mru napisał(a):ej no weekend był :eviltong: To dla mnie żadne wytłumaczenie miła panno, że weekend był :mad: w weekend też się robi fajne fotki :-x mru napisał(a):fakt, fotek nie mam :roll: eee ten no zrobię jakoś na dniach i zapodam :D No ja myślę Qrka wodna :mad: Quote
mru Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 robi się robi fajne fotki! :) tylko, że ja w szkole siedziałam po pół dnia :( a w sobotę w ogóle prawie w domu nie byłam ale nadrobimy :p Quote
Ziutka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 mru napisał(a):robi się robi fajne fotki! :) tylko, że ja w szkole siedziałam po pół dnia :( a w sobotę w ogóle prawie w domu nie byłam ale nadrobimy :p Aaaa to w sobote byłaś na imprezie....a z imprezy też mogę obejrzeć fotki :diabloti: Quote
mru Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 hihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak będą to wyślę na pw (naga mru tańczy na stole and stuff) ;););) ale nie wiem, czy będą :eviltong: Quote
Ziutka Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 mru napisał(a): jak będą to wyślę na pw (naga mru tańczy na stole and stuff) ;););) ale nie wiem, czy będą :eviltong: Łokiejjjj :multi: czekam z utęsknieniem :evil_lol: :diabloti: Quote
mru Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 nauki Diego idą świetnie :D nowa komenda - Diego, zmniejsz się! czyli Diego-minimize! i hop...! słodziak, nie? ;););) (tak, Gacuś na komendę "rób jamnika!" zamienia się w takie cudo właśnie jak to na ostatnim zdjęciu!) a tak serio patrzcie tu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/amstaffka-neska-pilnie-szuka-domu-siedzi-w-kojcu-placze-czy-ktos-ja-pokocha-122100/index20.html#post11652988 Quote
Charly Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 hahahhahahhahahhaha...Super zdolny Diego. To on jak David Copperfield:D:D:evil_lol: hihihihi. a ja faktycznie przez chwile myslalam ze to on hahahhahahah:oops: Quote
asiamm Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 załamka :shake: dopiero co widziałam wychodzącą ze śmietnika zgraję - 6 osobową! 2 wielkie (wyższe niż Diego), 2 wielkości onka (w tym chyba suka w cieczce, bo jeden pies po niej jeździł :cool1:) i 2 małe Quote
enia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 asiamm napisał(a):załamka :shake: dopiero co widziałam wychodzącą ze śmietnika zgraję - 6 osobową! 2 wielkie (wyższe niż Diego), 2 wielkości onka (w tym chyba suka w cieczce, bo jeden pies po niej jeździł :cool1:) i 2 małe ale gdzie?? Quote
enia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Kostuś prosi o pomoc:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/skatowany-polamane-zebra-postrzelony-srutem-maly-kostus-minsk-maz-prosze-o-dt-130691/#post11717051 Quote
asiamm Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 enia napisał(a):ale gdzie?? wychodziły ze śmietnika pod moim blokiem. a szczeniak nadal wypuszczany sam i biega po peronie :angryy: Quote
mru Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 matko... słów aż brak kolejne potencjalne Kostusie? :( Quote
BoUnTy Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Kochani - piesek Kojak, kudłatkowato-terrierowaty jest w metrze, dzwonią w sprawie ogłoszenia z całej Polski, a Diego jest nawet troszke podobny. Mam kontakt do Pani z Wa-wy, która do mnie dzwoniła, ale nie ta odległość. Nie rozmawiałam z nia prawie w ogóle, no ale numer mi się wyświetlił - jesli macie ochotę ponękać ludzi, to moge go Wam podać i zadzwońcie, a nóż widelec... Quote
sleepingbyday Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 no ba, mru, słyszałas? a mru cos ucichła.... :evil_lol: Quote
Recommended Posts