Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurcze, ale ten Diego ma tą paszczę- wow:-o

a wiesz ja myslałam, ze to Ty tak się poetycznie zrealizowalas, a dopiero w ostatnim zdaniu zajarzyłam ze to Elvis:oops::lol:. Ot- tak to jest jak się slucha piosenek przyzywczajonym do tego, ze i tak sie nic nie rozumie, a potem jak już się rozumie, to trochę trwa zanim mózg ( przynajmniej moj:evil_lol:) kapnie, że już jarzy....e...ale super to wytlumaczylam:multi::cool3:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ahahha moje poetyckie realizowanie się wygląda z goła inaczej :evil_lol::roll::oops: hihi

no paszczę to on ma
i najfajniej jak oni się np. bawią na łóżku moim, a ja przy kompie siedzę
i nagle - aaaaau! czuję, że coś mnie zębiskami za bok :roll::oops: łapie! :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
a to Dieg ;)
i taka mina - a ty czego się z nami nie bawisz???:cool3:

Posted

mru napisał(a):
też swojej to mówię :) ale kurde kasy nie ma i nie ma...
i ona mi nie wierzy ma rację :razz:

muszę chyba dużo teatralnych rzewnych scen urządzać w domu :eviltong:

(ale ciiiii - moja mama czasem czyta wątek Diego... ;))

zawsze posty możesz wykasować , a my tu relacji spragnione jestesmy....:eviltong:

Posted

ej no weekend był :eviltong:

fakt, fotek nie mam :roll: eee ten no zrobię jakoś na dniach i zapodam :D

a wieści takie, że chłopaki się tłuką w najlepsze
demolując przy tym co tam popadnie
biegają jak :stupid: i tato mnie tylko woła, żebym dywan poprawiała :talker: :evil_lol:

a Diego ma jeszcze takiego skilla
że chyba nie jest do końca świadomy posiadania ogona własnego
jak leży i mówię do niego to zaczyna nim machać
i za chwilę widać, że coś rozkminia... :???: coś kombinuje... zastanawia się co to też tak się za nim rusza :razz: ... odwraca się! i... i ogon się już nie rusza :-? a on cały zdziwiony
bo przecież no ruszało się coś... no przecież widział...!

wariat... :errrr:

Posted

mru napisał(a):
ej no weekend był :eviltong:

To dla mnie żadne wytłumaczenie miła panno, że weekend był :mad: w weekend też się robi fajne fotki :-x

mru napisał(a):
fakt, fotek nie mam :roll: eee ten no zrobię jakoś na dniach i zapodam :D

No ja myślę Qrka wodna :mad:

Posted

robi się robi fajne fotki! :) tylko, że ja w szkole siedziałam po pół dnia :(
a w sobotę w ogóle prawie w domu nie byłam

ale nadrobimy :p

Posted

mru napisał(a):
robi się robi fajne fotki! :) tylko, że ja w szkole siedziałam po pół dnia :(
a w sobotę w ogóle prawie w domu nie byłam

ale nadrobimy :p

Aaaa to w sobote byłaś na imprezie....a z imprezy też mogę obejrzeć fotki :diabloti:

Posted

hihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak będą to wyślę na pw (naga mru tańczy na stole and stuff) ;););) ale nie wiem, czy będą :eviltong:

Posted

mru napisał(a):

jak będą to wyślę na pw (naga mru tańczy na stole and stuff) ;););) ale nie wiem, czy będą :eviltong:

Łokiejjjj :multi: czekam z utęsknieniem :evil_lol: :diabloti:

Posted

załamka :shake:
dopiero co widziałam wychodzącą ze śmietnika zgraję - 6 osobową! 2 wielkie (wyższe niż Diego), 2 wielkości onka (w tym chyba suka w cieczce, bo jeden pies po niej jeździł :cool1:) i 2 małe

Posted

asiamm napisał(a):
załamka :shake:
dopiero co widziałam wychodzącą ze śmietnika zgraję - 6 osobową! 2 wielkie (wyższe niż Diego), 2 wielkości onka (w tym chyba suka w cieczce, bo jeden pies po niej jeździł :cool1:) i 2 małe

ale gdzie??

Posted

Kochani - piesek Kojak, kudłatkowato-terrierowaty jest w metrze, dzwonią w sprawie ogłoszenia z całej Polski, a Diego jest nawet troszke podobny.
Mam kontakt do Pani z Wa-wy, która do mnie dzwoniła, ale nie ta odległość. Nie rozmawiałam z nia prawie w ogóle, no ale numer mi się wyświetlił - jesli macie ochotę ponękać ludzi, to moge go Wam podać i zadzwońcie, a nóż widelec...