Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ziutka']Widziałam ją dzisiaj..........:-(

Enia nie wydaje Ci się, że Mila jest w ciąży :cool1: ? :cool1:
ONA BYŁA GRUBAWA,
a co do ciąży to ponoć wysterylizowana, druga wersja ,że bierze "zastrzyki" "czasami" pytam dzieci: kto robi??? odp. noooo taaaa pani:shake:
nie pytajcie o wiecej.......
Mila urzęduje pod balkonami , gdzie ludzie pewnie rzucają jej kości- widziałam jak jadła , te cycunie były zimą całkiem normalne.....
wiecie ta kobieta lub dzieciaki ukryły ją, a teraz im sie pewnie znudziło.....

Posted

enia napisał(a):
ONA BYŁA GRUBAWA,
a co do ciąży to ponoć wysterylizowana, druga wersja ,że bierze "zastrzyki" "czasami" pytam dzieci: kto robi??? odp. noooo taaaa pani:shake:
nie pytajcie o wiecej.......
Mila urzęduje pod balkonami , gdzie ludzie pewnie rzucają jej kości- widziałam jak jadła , te cycunie były zimą całkiem normalne.....
wiecie ta kobieta lub dzieciaki ukryły ją, a teraz im sie pewnie znudziło.....

jeżeli juz sie pokazała i tak naprawde nikt nie wie czy po sterylce czy po zastrzykach to tym bardziej strzeba złapac i ciachac.

Posted

enia napisał(a):
kasiaprodex, ale my nie mamy tymczasu dla Milki i tu jest problem.

Dokładnie...z tym jest problem...bo wezmę ją na sterylkę zawiozę i co potem? odstawie znowu na ulice :shake:

Posted

Ziutka napisał(a):
Dokładnie...z tym jest problem...bo wezmę ją na sterylkę zawiozę i co potem? odstawie znowu na ulice :shake:

Wiem ze to problem ale wydaje mi sie ze lepiej zapobiegac niz pózniej sie martwic. Jak beda szczeniaki to co z nimi zrobicie? Do Korabiewic ?:angryy:

• 4 weeks later...
Posted

u Diego ok :)

wciąż jeszcze wychodzi z bezdomności ;) jest bardzo siebie niepewny
i chce nas wszystkich zalizać na śmierć
a jak coś źle zrobi to kłania się przed nami, jakby miało nas to niby przekonać ;)

no i wypił kilka dni temu pół garnka zupy (garnek stał na kuchence! więc od razu było wiadomo, kto to zrobił! Tata powiedział - no Długi wypił! przecież Kasia nie zjadła tyle.)

a jak sytuacja w Błoniu? :roll::roll::roll:

Posted

mama wczoraj wracając z zakupów natknęła się na dużego czarnego psa (płeć nieznana, może to ta suka, o której enia wspominała :roll:), dostał kawałek kurczaka i mięsa mielonego, nie wybrzydzał;
a w okolicach stacji jak zawsze jakieś się się błąkają, ostatnio kilka razy widziałam takiego czarnego średniaka z dłuższym włosem i malutkie też czarne i zgryźliwe coś;
czyli u nas bez zmian, zawsze coś się błąka :shake:

Posted

asiam to duże czarne dogowate- to suka, widać gołym okiem, ale ja jej dawno nie widziałam:shake:
za to tz mi doniósł, że od soboty przy przychodni i naszym bloku łazi owczarek, taka poczciwina , przewaga jasnego koloru, duży psiak, śpi pod klatkami....:-(

Posted

No to nam doszło 7 [SIZE=2]następnych bezdomniaków w Błoniu :

Pies w Radzikowie, mały, biały w brązowe łatki, Pani do której się przybłakał da dla niego nawet budę, która stoi nie używana. Nie może zatrzymać tego psiny bo gryzie się z jej psem.

2 szczeniaki, które podrzucili jednej Pani w Błoniu

Suka z trzema (napewno są 3 bo Pan który do mnie dzwonił mówił, że widział 3...ale być może jest ich więcej) nowo narodzonymi szczeniakami, która od ponad roku mieszka w krzakach rowu melioracyjnego...nikt jej tam nie karmi, żywi się tylko tym co sobie sama znajdzie

Palnąć sobie tylko w łeb :flaming:

Posted

[quote name='Ziutka']No to nam doszło 7 [SIZE=2]następnych bezdomniaków w Błoniu :

Pies w Radzikowie, mały, biały w brązowe łatki, Pani do której się przybłakał da dla niego nawet budę, która stoi nie używana. Nie może zatrzymać tego psiny bo gryzie się z jej psem.

2 szczeniaki, które podrzucili jednej Pani w Błoniu

Suka z trzema (napewno są 3 bo Pan który do mnie dzwonił mówił, że widział 3...ale być może jest ich więcej) nowo narodzonymi szczeniakami, która od ponad roku mieszka w krzakach rowu melioracyjnego...nikt jej tam nie karmi, żywi się tylko tym co sobie sama znajdzie

Palnąć sobie tylko w łeb :flaming:

te nowo narodzone to może uspić?:roll: