Miśka84 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ziutka napisał(a):Dostałam właśnie sms'a od cioteczki Eni, że wczoraj widziała Milkę pod blokiem :-( No tak akcja ukrywamy Milkę się znudziła.......... :angryy: Quote
enia Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Ziutka']Widziałam ją dzisiaj..........:-( Enia nie wydaje Ci się, że Mila jest w ciąży :cool1: ? :cool1: ONA BYŁA GRUBAWA, a co do ciąży to ponoć wysterylizowana, druga wersja ,że bierze "zastrzyki" "czasami" pytam dzieci: kto robi??? odp. noooo taaaa pani:shake: nie pytajcie o wiecej....... Mila urzęduje pod balkonami , gdzie ludzie pewnie rzucają jej kości- widziałam jak jadła , te cycunie były zimą całkiem normalne..... wiecie ta kobieta lub dzieciaki ukryły ją, a teraz im sie pewnie znudziło..... Quote
kasiaprodex Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 enia napisał(a):ONA BYŁA GRUBAWA, a co do ciąży to ponoć wysterylizowana, druga wersja ,że bierze "zastrzyki" "czasami" pytam dzieci: kto robi??? odp. noooo taaaa pani:shake: nie pytajcie o wiecej....... Mila urzęduje pod balkonami , gdzie ludzie pewnie rzucają jej kości- widziałam jak jadła , te cycunie były zimą całkiem normalne..... wiecie ta kobieta lub dzieciaki ukryły ją, a teraz im sie pewnie znudziło..... jeżeli juz sie pokazała i tak naprawde nikt nie wie czy po sterylce czy po zastrzykach to tym bardziej strzeba złapac i ciachac. Quote
enia Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 kasiaprodex, ale my nie mamy tymczasu dla Milki i tu jest problem. Quote
Ziutka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 enia napisał(a):kasiaprodex, ale my nie mamy tymczasu dla Milki i tu jest problem. Dokładnie...z tym jest problem...bo wezmę ją na sterylkę zawiozę i co potem? odstawie znowu na ulice :shake: Quote
kasiaprodex Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ziutka napisał(a):Dokładnie...z tym jest problem...bo wezmę ją na sterylkę zawiozę i co potem? odstawie znowu na ulice :shake: Wiem ze to problem ale wydaje mi sie ze lepiej zapobiegac niz pózniej sie martwic. Jak beda szczeniaki to co z nimi zrobicie? Do Korabiewic ?:angryy: Quote
mru Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 zalotny... nowy identyfikator ;) no i totalne rozluźnienie :razz: Quote
sleepingbyday Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 rozpuszczony jak dziadowski bicz... Quote
Ziutka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 sleepingbyday napisał(a):rozpuszczony jak dziadowski bicz... W pełnym tego słowa znaczeniu :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 szukający domu, też coś.... na tym watku nic sie nie dzieje, bo tu nie ma żadnych poszukiwań... to zapewnię troche rozrywki :cool3:: http://www.dogomania.pl/forum/f99/cacuszka-do-10-marca-132693/ Quote
enia Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='kasiaprodex']Wiem ze to problem ale wydaje mi sie ze lepiej zapobiegac niz pózniej sie martwic. Jak beda szczeniaki to co z nimi zrobicie? Do Korabiewic ?:angryy: kolejna bieda trafi do Korabiewic,dzis identyczny jak z 2 foty biega po Błoniu rhodesian ridgeback - Wyszukiwarka Grafiki Google Quote
mru Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 ogromna prośba żeby zajrzeć tu http://www.dogomania.pl/forum/f28/warszawa-blonie-trzy-psy-niebawem-zostana-odstrzelone-pomocy-132246/ robiąc aktualizację tego wątku szukałam błońskich bid i znalazłam to.... Quote
mru Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 kolejna bieda trafi do Korabiewic,dzis identyczny jak z 2 foty biega po Błoniu rhodesian ridgeback - Wyszukiwarka Grafiki Google http://www.dogomania.pl/forum/f28/wa...pomocy-132246/ podnoszę :roll: Quote
mru Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 u Diego ok :) wciąż jeszcze wychodzi z bezdomności ;) jest bardzo siebie niepewny i chce nas wszystkich zalizać na śmierć a jak coś źle zrobi to kłania się przed nami, jakby miało nas to niby przekonać ;) no i wypił kilka dni temu pół garnka zupy (garnek stał na kuchence! więc od razu było wiadomo, kto to zrobił! Tata powiedział - no Długi wypił! przecież Kasia nie zjadła tyle.) a jak sytuacja w Błoniu? :roll::roll::roll: Quote
asiamm Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 mama wczoraj wracając z zakupów natknęła się na dużego czarnego psa (płeć nieznana, może to ta suka, o której enia wspominała :roll:), dostał kawałek kurczaka i mięsa mielonego, nie wybrzydzał; a w okolicach stacji jak zawsze jakieś się się błąkają, ostatnio kilka razy widziałam takiego czarnego średniaka z dłuższym włosem i malutkie też czarne i zgryźliwe coś; czyli u nas bez zmian, zawsze coś się błąka :shake: Quote
enia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 asiam to duże czarne dogowate- to suka, widać gołym okiem, ale ja jej dawno nie widziałam:shake: za to tz mi doniósł, że od soboty przy przychodni i naszym bloku łazi owczarek, taka poczciwina , przewaga jasnego koloru, duży psiak, śpi pod klatkami....:-( Quote
Ziutka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 No to nam doszło 7 [SIZE=2]następnych bezdomniaków w Błoniu : Pies w Radzikowie, mały, biały w brązowe łatki, Pani do której się przybłakał da dla niego nawet budę, która stoi nie używana. Nie może zatrzymać tego psiny bo gryzie się z jej psem. 2 szczeniaki, które podrzucili jednej Pani w Błoniu Suka z trzema (napewno są 3 bo Pan który do mnie dzwonił mówił, że widział 3...ale być może jest ich więcej) nowo narodzonymi szczeniakami, która od ponad roku mieszka w krzakach rowu melioracyjnego...nikt jej tam nie karmi, żywi się tylko tym co sobie sama znajdzie Palnąć sobie tylko w łeb :flaming: Quote
malagos Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Rzeczywiscie, klapa :shake: skąd sie ta bieda bierze wiosną, jak to wszystko przetrwało mrozy, śniegi?... Nie mam pojęcia. Quote
enia Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='Ziutka']No to nam doszło 7 [SIZE=2]następnych bezdomniaków w Błoniu : Pies w Radzikowie, mały, biały w brązowe łatki, Pani do której się przybłakał da dla niego nawet budę, która stoi nie używana. Nie może zatrzymać tego psiny bo gryzie się z jej psem. 2 szczeniaki, które podrzucili jednej Pani w Błoniu Suka z trzema (napewno są 3 bo Pan który do mnie dzwonił mówił, że widział 3...ale być może jest ich więcej) nowo narodzonymi szczeniakami, która od ponad roku mieszka w krzakach rowu melioracyjnego...nikt jej tam nie karmi, żywi się tylko tym co sobie sama znajdzie Palnąć sobie tylko w łeb :flaming: te nowo narodzone to może uspić?:roll: Quote
enia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 tz zrobił foty tego onka pod blokiem:-( komu przesłać mmsa? bo nie mam w pracy kabelka...... Quote
Recommended Posts