Ziutka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 enia napisał(a):tz zrobił foty tego onka pod blokiem:-( komu przesłać mmsa? bo nie mam w pracy kabelka...... Kurde mam zastępczy telefon...i na ten nawet MMS'y nie przychodzą :angryy: więc doopa - ja nie wkleje :shake: Quote
mru Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 ja też kabla nie mam :( dopiero w domu po 16 Quote
sleepingbyday Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 chciałam tu oftopikowac, ale widze, ze nie ma co. siedem nowych spraw. kuźwa mater dolorosa! nowonarodzone koniecznie uspić. chyba, ze macie dla nich domy... nie mozna z tym czekać!! Quote
mru Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 sleepin, mnie zaofftopicuj, gdzie masz tego terierowatego? :( Quote
luka1 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 jakies zdjecie tego onka? dzis byli ludzie którzy szukają onka na podwórko. Quote
mru Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 foty Diego dodałam na gackowym wątku :) http://www.dogomania.pl/forum/f85/gacek-mlody-terierek-z-orzechowcow-juz-w-nowym-domu-108295/index100.html#post12081024 Quote
sleepingbyday Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 mru, to oftopikuję maksika ku pamięci: http://www.dogomania.pl/forum/f28/dt-hotelik-albo-zniknie-niespelna-roczny-mini-maksik-ma-3-dni-134833/ z ciekawości: gdzie jest jego banerek do pobrania? Quote
mru Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 no tutaj :) http://www.dogomania.pl/forum/f28/dt-hotelik-albo-zniknie-niespelna-roczny-mini-maksik-ma-3-dni-134833/index6.html#post12089924 Quote
enia Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Dziś widziałam Milke, w parku na spacerze- te dwie dziewczyny opiekunki były chyba "towarzysko" tam..... a mix onek Misio nadal koczuje.....teraz nawet picia nie ma bo sucho... jest super potulny, niestety coś mu sie w tylną łapkę stało bo lekko utyka, rany brak, dałam mu dziś śmietanę i kanapki, ale nie chiał......:-( to psiak w wieku średnikm i już chudnie.....:shake: do suk jest ok, mały glut samiec go dziś oszczekał, a Miś go olał i uchylał sie...... gdyby ktoś miał wolny ogród to sponsoruje karme i weta......POMOCY!!!! Quote
irenaka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Przepraszam za zaśmiecanie wątku. Potrzebuję pomocy dziewczyn z Warszawy do sprawdzenia dwóch schronisk: Korabiewice i Józefów. Nie jestem w stanie na odległość sprawdzić czy zaginiona suczka Sara tam jest. Czy ktoś ma możliwość pomocy? Wątek Sary z plakatem http://www.dogomania.pl/forum/f96/sara-zaginela-okolice-warszawy-kanie-prosimy-o-pomoc-127868/ Quote
luka1 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 to nie jest daleko od Błonia - jakieś 13km. Niedaleko do Brwinowa. Może Sara sie przemieściła a tym kierunku. Może ja capnął Pan G.? Jest to do sprawdzenia? Rozglądacie sie pilnie po Błoniu i okolicy - moze coś zobaczycie? Quote
enia Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 luka1 napisał(a):to nie jest daleko od Błonia - jakieś 13km. Niedaleko do Brwinowa. Może Sara sie przemieściła a tym kierunku. Może ja capnął Pan G.? Jest to do sprawdzenia? Rozglądacie sie pilnie po Błoniu i okolicy - moze coś zobaczycie? będę się rozglądała w Błoniu i w okolicach:roll: Quote
irenaka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Dziękuję dziewczyny, serce mi pęka z powodu Sary:-(. Quote
mru Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 jak sytuacja w Błoniu? :roll: u nas ok, Diego ma się świetnie, coraz rzadziej atakuje psy nawet się czasem z nimi bawi :D to wszystko przez Gacusia i jego domową dogoterapię ;) z Gackiem gorzej, miał przedwczoraj atak padaczkowy :( nie wiemy, co mu jest... robimy badania... Quote
Julie Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 śliczny ten Diegulec:loveu: a jak Gacek z padaczką?? Quote
mru Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 na razie spokojnie :) żadnych objawów więc to pewnie wątroba kroplówki brał, teraz jeszcze miesiąc leki i zrobimy badania... Quote
enia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 psów o ktorych pisałam nie ma, tzn. ja ich już nie widuje pod moim blokiem i w okolicach (oprócz Milki) teraz pałętaja sie dwa małe czarne, ale takie sprytne, pewno z łańcucha sie urwały, bo sobie w kaszę nie dają dmuchać póki co.... co z tamtymi sie stało nie mam pojęcia:shake: Diego piękny.:loveu: Quote
asiamm Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 te dwa małe czarne to chyba mieszkają gdzieś za stacją bo często je tam widuję, jedno większe z kudłatą dłuższą sierścią, drugie takie malutkie krótkowłose, czasem ma czerwoną obrożę na szyi i zawsze razem spacerują. a tego onka to raz jedyny widziałam w niedzielę palmową, jakaś msza na środku ulicy była pod kościołem :crazyeye: a on leżał i patrzył sobie na ludzi, straż i radiowozy Quote
Ziutka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Miśka84 napisał(a):A co z Milką? A Milka sobie codziennie chodzi po mieście... Gdyby jakiś tymczas dla niej był to łatwo ją będzie "zgarnąć" bo dzieciaki już ją chyba sobie odpuściły :cool1: widzę ją codziennie koło Marc Polu... Quote
mru Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 no tak... znudziła się zabawa w ratowanie świata... :razz: &*%^#$ dzieciaki.... :/ hmm to może się ustawić w kolejce gdzieś do DT? i zbierać jakieś fundusze...? co wy na to? Quote
Ziutka Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 mru napisał(a):hmm to może się ustawić w kolejce gdzieś do DT? i zbierać jakieś fundusze...? co wy na to?Jestem za :cool3: to przemiła suńka...prawie codziennie ją miziam...i widzę jak łasi się do innych ludzi którzy ją wołają...i widzę ile razy by wpadła pod samochód :shake: ostatnio kulała na lewą tylną łapkę (koło Marc Polu jest coś duży ruch) Quote
Recommended Posts