Charly Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='sleepingbyday']rany boskie, mru nawiała ?!?!!? jezus maryjo to jakis sedalin weźcie. pewnie wpełźnie pod samochód jakiś i trzeba sie będzie czołgać :shake:... ostatecznie się ją odstrzeli, no trudno... :roll: ahchahahahahahhah:evil_lol: Mru bylas grzeczna, czy wpelzłas hahahahha pod auto i nie chcialas wyjsc hahahahahhahah he? W ogole to wszystko co tu sie wypisuje powinno byc zebrane w jeden scenariusz, na ktorego to podstawie powstanie swietny film pt;" pies w wielkim miescie".....z czegos trzeba zyc, jak sie juz cala pensje na psy wywala nie Mru? Quote
mru Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 buahahaha o boże ale się przez Was z rana uśmiałam :eviltong: ostatecznie mnie Paweł za obro... za ten, kołnierz wyciągnął spod samochodu, chociaż nie było mu łatwo, bo chciałam gryźć... łapanka mru ahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: sleepingbyday napisał(a):ostatecznie się ją odstrzeli, no trudno... :roll: o Ty! :mad::razz: ojezu dobra, ocieram łzy i do rzeczy miejsce lepiej określi enia... :roll: bo ja to tylko do Was wpadam ;) a sunia niezłapana... :shake: ona tam koczuje jakieś posłanko te dzieci jej tam rzuciły (co za dzieciaki w ogóle!:-o:p) Quote
asiamm Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 nie odstrzelajcie mru! :mad: bo kto nam pozabiera te błońskie bezdomniaki ;) Quote
enia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 asiamm napisał(a):a gdzie ona urzęduje? nie widziałam jej nigdy asiammm to ta suka z liści za kwiaciarnią.......:-( cdn. Quote
enia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 asiamm napisał(a):nie odstrzelajcie mru! :mad: bo kto nam pozabiera te błońskie bezdomniaki ;) wiecie co, to wcale cholera jasna nie jest śmieszne, policzcie ile psów zabrałyśmy a jest to zasr... obowiązek UM zająć sie nimi......i dać kase na bezdomne psy. Najgorzej ,że czekają 3 kolejne, dwie suki co Ziuta pisała i ta suczka "odkryta " wczoraj z Panem Szorstkiem..... wczoraj po 17 obleciałam wszystkie rejony Szorstka i go nie znalazłam......a mru była w drodze.... ten blok co Wam wcześniej opisywałam na przeciwko Marcpola, stojący bokiem.......tam Szorstek bywał najczęściej..... wczoraj już było ciemno ale przy pierwszej klatce siedziała trójka dzieciaków tak ok. 14 lat z dalmatyńczykiem, pomyślalam może coś wiedzą o Szorstku...... i okazało sie ,że znają go, dokarmiają, bawią sie ale pies jest bezdomny i żyje na ulicy...... pytam gdzie teraz jest bo go szukamy i chcemy zabrać? dzieciaki: pewnie śpi z Milką za blokiem..... idziemy- a tam prowizoryczne schronienie a w środku są dwa bezdomniaki, Szorstek i Milka (mru gdzieś wkleiła foty) mru zapięła Szorstka na obroże i smyczke , dzieci sie pożegnały, a Milka została sama......... suczka została wyrzucona przez nową dyrekcje mleczarni...jest po sterylce i żyje pod tym blokiem sobie......:shake: tam są też koty bezdomne,śpią na klatkach.... dobrzy ludzie tam mieszkają, że nie dali zginąć tym zwierzakom.........te dzieci sa fantastyczne;) oby żadna menda sie nie trafiła co zechce to wszystko zlikwidować........ nie wiem jak to sie robi, ale fundacja gdyby interweniowała to chyba miasto musiałoby zapłacić za te wszystkie zabrane psy??? Diego i Dasza potrzebuje pieniędzy na hotel.....ech... Quote
mru Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 no własnie, bo dzieci są super ale to tylko dzieci :( prędzej czy później przecież znalazłby sie ktoś, komu psy śpiące na materacach pod blokiem zaczęłyby przeszkadzać :( :shake: Ziutka, czy jutro między 18 a 19 kastracja aktualna? ;) Quote
Isadora7 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Miniatura i link do hostingu: SendSpace.pl - Darmowy hosting plików Quote
mru Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 jej suuuper :D dziękuje! :multi::multi::multi: porozsyłam znajomym i normalnie poobklejam okolicę! :loveu: Quote
Ziutka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='mru'] Ziutka, czy jutro między 18 a 19 kastracja aktualna? ;) OCZYWIŚCIE :lol: Quote
Lionees Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Diego,trzymaj się:placz: Ciotki wytną Ci jajecka i se wezmą po jednym:shake::eviltong: Quote
Isadora7 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Diego kiedyś miał sprawnego ptaszeczka ale teraz mu wycieli jajeczka Diego jednak ma serduszko wart jest mieć domowe łózko Quote
enia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Isadora7 napisał(a):Diego kiedyś miał sprawnego ptaszeczka ale teraz mu wycieli jajeczka Diego jednak ma serduszko wart jest mieć domowe łózko :lol: jeszcze nie wycieli ciociu Isadoro przyjmij to info z pokorą Diego ma sprawnego ptaszeczka nawet jak wytną jajeczka i nie strasz nam naszego chlopaka bo jak uslyszy to da drapaka! a tego mru nie zniesie i jeszcze z dogo sie wyniesie a kto wtedy do Blonia zajedzie? robić porządek w tej psiej biedzie? Quote
Lionees Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Jeszcze trochę i można będzie wydać tomik wierszy poświęcony Diegusiowi:evil_lol: Quote
evita. Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Isadora7 napisał(a):Diego kiedyś miał sprawnego ptaszeczka ale teraz mu wycieli jajeczka Diego jednak ma serduszko wart jest mieć domowe łózko enia napisał(a): jeszcze nie wycieli ciociu Isadoro przyjmij to info z pokorą Diego ma sprawnego ptaszeczka nawet jak wytną jajeczka i nie strasz nam naszego chlopaka bo jak uslyszy to da drapaka! a tego mru nie zniesie i jeszcze z dogo sie wyniesie a kto wtedy do Blonia zajedzie? robić porządek w tej psiej biedzie? Ja cię kręcę ... :roflt::roflt::roflt: Quote
Lionees Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 No to ja dołożę się do tego tomiku wierszy: Ciotka Mru i Ziuteczka Obcięły Diegowi jajeczka A że to są wiśnie dwie To nie podzieliły się One wzięły se po jednym A nam nic nie dały biednym:placz: Quote
mru Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [LEFT]ahahahahaha :evil_lol: no weźcie, bo Diego faktycznie nawieje :crazyeye: [CENTER]:Dog_run: [LEFT]Szorstka też o jaja trzeba będzie ukrócić :watpliwy: :knuje: :evilbat: a wczoraj mi się chłopaki potłukły lekko jak wróciłyśmy z akcji :eviltong: ale generalnie Diego wie, że jak się ryknie, że nie wolno - to nie wolno i coraz mnie na Gacusia warczy.... [/LEFT] [/CENTER] [/LEFT] Quote
Charly Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Renata5 napisał(a):No to ja dołożę się do tego tomiku wierszy: Ciotka Mru i Ziuteczka Obcięły Diegowi jajeczka A że to są wiśnie dwie To nie podzieliły się One wzięły se po jednym A nam nic nie dały biednym:placz: 10 punktow dla tej pani ahahahhahahahhahahhahah:diabloti: Quote
Isadora7 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Widać że Babiniec tutaj mamy bo przy jajkach się ożywiamy Niby Mru zwierzęta ratuje ale tak naprawdę na nabiał poluje Quote
Charly Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaahaahahhhhhhhh padlam...az mi glosu zabrakło hahahhhhhhhhhhhhhhhhhhahahha o jejku hahahhahaaaahahahahaha buahahahahhahahhah Quote
sleepingbyday Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='asiamm']nie odstrzelajcie mru! :mad: bo kto nam pozabiera te błońskie bezdomniaki ;) no mru, jak sie obudzi.... [quote name='Renata5']No to ja dołożę się do tego tomiku wierszy: Ciotka Mru i Ziuteczka Obcięły Diegowi jajeczka A że to są wiśnie dwie To nie podzieliły się One wzięły se po jednym A nam nic nie dały biednym:placz: w pewnym słoju w formalinie jajo diega sobie płynie i rozmyśla jajec stary: gdzie jest drugie, to do pary? [quote name='Isadora7']Widać że Babiniec tutaj mamy bo przy jajkach się ożywiamy Niby Mru zwierzęta ratuje ale tak naprawdę na nabiał poluje wredne feministki hieny wykastrują wszystkie meny Quote
asiamm Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ale antyjajeczna twórczość się rozwija :happy1: Quote
Isadora7 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 asiamm napisał(a):ale antyjajeczna twórczość się rozwija :happy1: To jest twórczość projajeczna wtedy każda robi się niegrzeczna i wypieki ma na twarzy co z jajkami zrobi sobie marzy w głowie myśli się kotłują cóż tu się jajka nie marnują Mru ma patent ursynowski każdy jajcarz dla niej boski łapie takiego i pucuje waży, mierzy ... a potem nabiał likwiduje Ziutka dzielnie jej pomaga do odjajczeń rękę przykłada. Quote
Ziutka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Jesteście niesamowite :roflt::roflt::roflt: Mru...to ja się jutro stawiam w Dudek Vet odebrać swoje jedno jajko :diabloti: :evil_lol: Quote
Recommended Posts