Miśka84 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='mru']tu nie widać do końca jaki jest chudy :( ale trochę... :shake: Szkielecik :placz::placz: Quote
mru Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 gagata napisał(a):Diega życie bezjajeczne Płynąć będzie bardzo grzecznie... Pa,pa,suczki, koleżanki. Pa,pa, randki, psie ganianki, Już nie będzie małych Diegów... Ale wygra, bez przedbiegów, Diego bieg po ciepły kącik, po człowieka - nic nie zmąci jego szczęścia i radości. Jajka? Zostały dla gości, Dla Mru,Ziutki i vet-Dudka... Każda z nich mu los ten utka... :evil_lol:haha wyobraziłam sobie ulice Błonia pełne małych Diegów... sweet... :errrr: enia, on jest odrobaczony w sumie Diego jest troszkę niejadkiem, tzn. nie zjada wszystkiego, co się mu daje. Chociaż jeść lubi. dostał antybiotyk na 3 dni. Quote
enia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 mru , pisałam tu kiedyś, że on marnie je, jak go dokarmiałam to był to mój pierwszy przypadek "bezdomnego niejadka" i dlatego byłam zdziwiona ,że taki duży a zjada jedną parówkę tylko:shake:i to drobnić musiałam jak dla yorka jakiegoś:cool3: ale widać badania wyszły ok. czyli "on tak ma" chyba....... daj mu coś przeciwbólowego bo pewnie nieswojo mu tam i boli....... Quote
mru Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 no u nas na początku jadł kleik potem z karma rozmoczoną teraz nadal rozmoczona karmę je Quote
Miśka84 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 mru napisał(a):no u nas na początku jadł kleik potem z karma rozmoczoną teraz nadal rozmoczona karmę je Oh Diego :roll: Czyli wszystkie psiaki już zabrane z ulicy? Ktoś coś pisał o szczeniaku i mamusi :roll: Quote
asiamm Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 jeszcze Milka, mamusia ze szczeniakiem i jakaś sunia 'z łapką'. Ziutka masz jakieś fotki? gdzie one przebywają (oprócz Milki, bo to wiemy)? Quote
Ziutka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 asiamm napisał(a):jeszcze Milka, mamusia ze szczeniakiem i jakaś sunia 'z łapką'. Ziutka masz jakieś fotki? gdzie one przebywają (oprócz Milki, bo to wiemy)? Sunia ze szczeniakiem przebywa na ul. Grodziskiej 15 (to ten blok koło Mery) a suczka ze złamaną łapką...hmm...nie ma jej, pytałam wczoraj Pani Ani czy była u niej ale powiedziała, że szukała i nie ma tam żadnej suczki a to zgłaszali jacyś ludzie do Urzędu :roll: powiedziała, że jak sunia będzie to da znać. Więc jak narazie to sunia ze szczeniakiem jeszcze i Milka...aaaaa i dzisiaj dzwoniła jakaś kobitka, że koło Jankaza jakaś chudzina rottweilera się kręci :flaming: Quote
Ziutka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 mru napisał(a):o dżizas... w pełnym tego słowa znaczeniu... Quote
Charly Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Dieguś ma ponad 300 wejść na allegro i jednego obserwatora. To nic niby nie znaczy, ale jak pomyslec ze jeszcze niedawno pies z kulawą noga się nim nie intersowal:lol: to jednak fajnie. oby cos z tego wyszlo. tzn. dom!!! Quote
enia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Charly napisał(a):Dieguś ma ponad 300 wejść na allegro i jednego obserwatora. To nic niby nie znaczy, ale jak pomyslec ze jeszcze niedawno pies z kulawą noga się nim nie intersowal:lol: to jednak fajnie. oby cos z tego wyszlo. tzn. dom!!! nadzieje trzeba mieć;) Quote
mru Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 ale dlaczego tylko nadzieję? ja jestem pewna, że będzie dom jak się chce czegoś to się ma... tylko trzeba działać! szukać, ogłaszać... :) a Diego jest piękny i łagodny. Quote
Miśka84 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ziutka napisał(a):Sunia ze szczeniakiem przebywa na ul. Grodziskiej 15 (to ten blok koło Mery) a suczka ze złamaną łapką...hmm...nie ma jej, pytałam wczoraj Pani Ani czy była u niej ale powiedziała, że szukała i nie ma tam żadnej suczki a to zgłaszali jacyś ludzie do Urzędu :roll: powiedziała, że jak sunia będzie to da znać. Więc jak narazie to sunia ze szczeniakiem jeszcze i Milka...aaaaa i dzisiaj dzwoniła jakaś kobitka, że koło Jankaza jakaś chudzina rottweilera się kręci :flaming: Załamka!!! Quote
Julie Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 a może Diego przyzwyczaił się, że na ulicy jadł mało i tak mu zostało? ważne, żeby jadł pełnowartościowe jedzenie, żeby przytył a niech je ile potrzebuje :). Szorstek też już zabrany z ulicy? Quote
enia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Julie napisał(a):a może Diego przyzwyczaił się, że na ulicy jadł mało i tak mu zostało? ważne, żeby jadł pełnowartościowe jedzenie, żeby przytył a niech je ile potrzebuje :). Szorstek też już zabrany z ulicy? mru go zabrała w niedziele;) Quote
mru Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 zabrany! (ma wątek) hej, czy ktoś może ma jakichś dogoznajomych w Nieporęcie? http://www.dogomania.pl/forum/f96/nieporet-bialy-psiak-z-ciemnym-lbem-w-typie-akity-glodny-czy-bezdomny-126340/#post11362954 Quote
mru Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 nasikał rano, bo nie mógł się zebrać za bardzo wieczorem :razz: ale w przedpokoju na podłodze... jeśli wszystko dobrze pójdzie a to nie zależy ode mnie :( to Diego zostanie u nas do zdjęcia szwów i tego klosza... i potem zobaczymy...:roll: Quote
mru Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 coraz większy :D boki mu jeszcze nie rosną, ale na pewno urosną! Quote
Lionees Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Kurna,mógłby zostać u Was do czasu znalezienia domku...on tak bardzo się z Wami zżył,jest teraz w ciepełku,szkoda by go było dać na podwórko:shake:.Jakby prosto z ulicy przyszedł do budki,to by było git dla niego.Ale z ulicy do mieszkania,potem znowu na dwór:shake:Jak przyjdzie pies ze schronu na podwórko to odczuje pozytywną różnicę,a Diego niestety nie.Fajnie jakby został u Was,albo znalazł domowy tymczas,a nie podwórkowy. Będę zaglądać do Diegusia i oby szybko znalazł domek;). Quote
mru Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 i ja się zgadzam z Tobą :) niestety jest 100 tys za i 100 tys przeciw :P argumentów dajcie czas moim rodzicom ;) na pewno nikt go nie wywali jeśli już to znajdziemy coś innego (lub dom!) ale to jeszcze chwilę... Quote
Lionees Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 mru napisał(a): dajcie czas moim rodzicom ;) na pewno nikt go nie wywali A ja myślę,że Twoi rodzice już mu dali tymczas;) Quote
Recommended Posts