mru Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 mru przychodzi i co widzi? :-o całe dogo już z niej szydzi że obrywa jajka psom inne jajka też mieć chcą! taka zazdrość z nich wyziera cóż to za nowa maniera? jutro w Błoniu się spotkajmy (Ziuta) jajka Diego zabierajmy! bo gotowe dogo ciotki ukraść jaja do szarlotki! Quote
izzie1983 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 mru napisał(a):mru przychodzi i co widzi? :-o całe dogo już z niej szydzi że obrywa jajka psom inne jajka też mieć chcą! taka zazdrość z nich wyziera cóż to za nowa maniera? jutro w Błoniu się spotkajmy (Ziuta) jajka Diego zabierajmy! bo gotowe dogo ciotki ukraść jaja do szarlotki! Jesteście niesamowite! :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
enia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ja pitole ciotki! ale jaja sie porobiły:lol: a Dieguśkowi to chyba nie będzie jutro do śmiechu......... Quote
Isadora7 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 No to gości zapraszamy jutro ciasto na diegowych jajkach mamy jeszcze kawka i herbatka, lampka winka i uraczy się dogorodzinka Quote
enia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Dzisiaj sabat ogłaszamy Diego woła wszystkie "damy" lecz nie o jajeczka mu biega chodzi o bazarek Diega:lol: -prosi Dieguś -Ziutka prosi -Enia też sie nie kokosi -Mru mruczando swe obnosi kupcie ciotki na bazarku-miast rozprawiać o tym JAJKU!!! ps. bazarkowo w podpisie mru( chyba):evil_lol: Quote
wanda szostek Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 No ciotki widzę, że wena twórcza Was dopadła. Tomik poezji Digusiowej zróbcie i na bazarek z nim, albo jako cegiełki na Allegro. Quote
teapot Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Znowu temat jest jajeczny toż to wątek niebezpieczny! Ptaszki ciachać, amputować by już nic nie produkować! Nie chcą być babkami ciotki, Co nabrały już ochotki na kolacje i szarlotki... ;) Quote
sleepingbyday Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ziutka napisał(a):Jesteście niesamowite :roflt::roflt::roflt: Mru...to ja się jutro stawiam w Dudek Vet odebrać swoje jedno jajko :diabloti: :evil_lol: ziutka wchodzi do weta i od progu : to ja przyszłam po jajko :roflt: słabo mi się troche zrobiło na myśl o szarlotce na diegowych jajkach...:cool1: ale jak ostro podlejemy to alkiem, to sie jakos przepchnie :cool3: Quote
Charly Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 aaaaa...tu juz mamy wyszłą szkołe jazdy, do tego politycznie* poprawnie:lol::lol::lol: *dogomaniacko Quote
gagata Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Hihi, kolejny wątek jajeczny....Tylko niech Ziutka zaznaczy wetowi,że to o jajko Diega chodzi....bo wet zwieje jeszcze.... Quote
Miśka84 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 gagata napisał(a):Hihi, kolejny wątek jajeczny....Tylko niech Ziutka zaznaczy wetowi,że to o jajko Diega chodzi....bo wet zwieje jeszcze.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mru Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 jajka - zawsze atrakcyjny temat gagata napisał(a):Tylko niech Ziutka zaznaczy wetowi,że to o jajko Diega chodzi....bo wet zwieje jeszcze.... lub wprost przeciwnie :cool3: Quote
sleepingbyday Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ale jaja!!! :evil_lol: Mru, jak mozna się zapisac na chustkę szuka domu? dla barracka chciałam.... Quote
gagata Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Ciotkowe fetysze - to jajka Diegowe..... No ,kto chętny na następną linijkę ? Quote
gagata Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Już mam: Tylko te klejnoty chodzą im po głowie... Ale co dalej? Quote
enia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 gagata napisał(a):Ciotkowe fetysze - to jajka Diegowe..... No ,kto chętny na następną linijkę ? poczekaj, daj nam sie obudzić, kawe wypić , przeciągnać...........w tej pracy:lol: cosik sie wymyśli;) Quote
gagata Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 To narazie jest tyle: Ciotkowe fetysze - to jajka Diegowe Tylko te klejnoty chodzą im po głowie. Jajeczka - rzecz ważna,lecz ciut niebezpieczna Wizyta u Dudka jednak jest konieczna. I tu wena mnie pożegnała.... Quote
sleepingbyday Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 żadne takie, musze troche popracować.... ;) Quote
enia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='gagata']To narazie jest tyle: Ciotkowe fetysze - to jajka Diegowe Tylko te klejnoty chodzą im po głowie. Jajeczka - rzecz ważna,lecz ciut niebezpieczna Wizyta u Dudka jednak jest konieczna. Vet Ania poczciwa dusza I bez pytania jajeczek nie rusza Lecz Mru i Ziuta fest ciotki Kazały wyciąć w pień klejnotki! ....... Quote
mru Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 a mnie cała wena opuściła... my wyjedziemy po 16 to na 18 powinniśmy być :roll: Quote
Isadora7 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 mru napisał(a):a mnie cała wena opuściła... my wyjedziemy po 16 to na 18 powinniśmy być :roll: Nie dziwne w końcu nie co dzień się jajka ucina. Quote
enia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='mru']a mnie cała wena opuściła... my wyjedziemy po 16 to na 18 powinniśmy być :roll: To o ktorej to sie zakończy? i co z nim potem? Quote
Margo05 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Znów jajka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wydmuszkowe ciotki normalnie :diabloti: Quote
Recommended Posts