Ziutka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Mru...Paweł - jesteście nieocenieni :loveu: :loveu: :loveu: Quote
clo Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 brawo!!strasznie sie ciesze ,ze sie udalo!:)) Quote
Ziutka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 mru napisał(a):będą foty ;) To czekamy :multi: Quote
asiamm Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 ufff :multi: a idąc od stacji widziałam bardzo spieszącą się dwójkę - jeden onkowaty żółty, a drugi o połowę mniejszy, biegły od przejazdu i skręciły w Harcerską Quote
mru Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 marne, ale to dlatego, że operacyjne :eviltong: spod gieniowego płota (pojechaliśmy po książeczkę i szczotkę... daleko nie było ha...ha... :razz:) Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 normalnie nie wierzę!!!!!! :multi::multi::multi: wielka ulga, no po prostu dozorcy całusy ode mnie... a pan gie do dozorcy na szkolenie z ludzkich odruchów.... a teraz smutne wieści: upolowałam dzis szczeniora, co latał po skrzyżowaniu! myslałam, ze serce mi stanie.. co ja mówię, stanęło i to nie raz. tu ma wąteczek i prosze, zaglądajcie chociaż, bo ja od poniedizałku będe miała slepego, łysego staruszka i nie wiem, co zrobię z 3 psami po traumach! może ja pawła wypożyczę, co maninthebox? http://www.dogomania.pl/forum/f28/przerazony-barack-tanczyl-pomiedzy-samochodami-bezdomne-dziecko-125865/#post11326378 Quote
mru Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Diego dziwnie się ucieszył ja moje zbliżenie się do butów w celu wyjścia na spacer ;) i wonder why... :cool3: może przypadek... ale jest grzeczny - wróciliśmy, a on już spać i teraz obaj z gackiem leżą sobie blisko siebie więc ja też się kładę (yaaawn) Quote
pixie Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 mru napisał(a):Diego dziwnie się ucieszył ja moje zbliżenie się do butów w celu wyjścia na spacer ;) i wonder why... :cool3: może przypadek... ale jest grzeczny - wróciliśmy, a on już spać i teraz obaj z gackiem leżą sobie blisko siebie więc ja też się kładę (yaaawn) cudowne wiesci! Diegusiu teraz mru Cie przywiaze do Gackowego ogona i nigdzie sam nie pojdziesz.jeno w duecie mru zasluzony odpoczynek...we snie i na jawie szczesliwy Diego u Twego boku jestescie z Pawlem;) wspaniali! a Mama i Jej kolezanka nadzwyczajne!:loveu::loveu: maksymalna koncentracja i szybka decyzja i..dobry czlowiek po drugiej stronie sluchawki no i przede wszystkim I n f o r m a t o r z g r o n a to dzieki niemu Diego zostal namierzony wspaniala akcja! Quote
mru Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 im więcej głów tym lepiej :) moja siostra też ratowała świat z nami. a Diego miał straszny sen chyba śnił się mu pan G. bo warczał, a jak go obudziłam to przybiegł się tulić ;) :sleep2: Quote
enia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Boziu jakie dobre wieści z rana!!!!!!!!!!:multi: bardzo sie cieszę!:lol: Quote
enia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 tak , Dasza będzie miała swój wątek z tego co wiem...... evita lub paros maja załozyć;) Szorsteczka wczoraj nie widziałam o 20 godz........pewnie ukrył sie do spania:shake: Quote
mru Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='mru']co napisać o Daszy w pierwszym poście? ;) jak zaktualizować? ponawiam pytanie skoro emocje związane z poszukiwaniami Diego opadły :D czy może zakładacie nowy wątek? myślałam o wątku dla Szorstka... :roll: należy się mu a tu będzie Diego może? + ewentualnie (oby nie) jakieś bidy inne jak się znajdą - będziecie tu informować nas jakby coś :) Quote
Miśka84 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='mru']ponawiam pytanie skoro emocje związane z poszukiwaniami Diego opadły :D czy może zakładacie nowy wątek? myślałam o wątku dla Szorstka... :roll: należy się mu a tu będzie Diego może? + ewentualnie (oby nie) jakieś bidy inne jak się znajdą - będziecie tu informować nas jakby coś :) Osobny wątek dla Pana Szorstka by się przydał :roll: Quote
enia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 asiamm napisał(a):ufff :multi: a idąc od stacji widziałam bardzo spieszącą się dwójkę - jeden onkowaty żółty, a drugi o połowę mniejszy, biegły od przejazdu i skręciły w Harcerską mam nadzieje,że do domu leciały;)włóczykije. Ziuta wczoraj próbowałam łapać na moim śmietniku białego malucha ale niestety.... starsze dwie kotki przyszły na słoninke a maleństwa wcięło..... aaaaa, mój tz poszedł ok 21 znowu szukać malego kotka na śmietnik, ale sie tak zreflektował po powrocie i pyta: to już psów żadnych nie ma???:roll: dowcipniś;) Quote
mru Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 enia napisał(a): aaaaa, mój tz poszedł ok 21 znowu szukać malego kotka na śmietnik, ale sie tak zreflektował po powrocie i pyta: to już psów żadnych nie ma???:roll: dowcipniś;) muahaha:evil_lol:, no właśnie... niestety akcja "wyłap psy przed zimą" jeszcze nie zupełnie zakończona... :roll: ba, ledwo co rozpoczęta... to ja w wolnej chwili założę wątek Szorstkowi :) tzn. ekhem... Panu Szorstkowi ;) Diego jest bardzo grzeczny :roll: całą noc przespał na legowisk przy moim łóżku rano jak wstałam to mnie powitał ;) a potem leżał grzecznie i mnie obserwował bardzo lubi, jak się do niego mówi :eviltong: myślę, że szybko zacznie reagować na swoje imię :D potem jak wychodziłam to bardzo chciał iść ze mną do pracy ale wytłumaczyłam mu, że jeszcze nie idzie, że gdzieś za godzinkę wyjdzie chyba zrozumiał, bo nie awanturował się wcale :cool3: Quote
paros Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Jak pisałam, wieczorem kopiowałam z tego wątku fragmenty i fotki dotyczące Daszy ale miałam kłopoty z wejściem na Dogo. Właśnie zbieram się aby założyć wątek Daszy :lol: i wkleję link Dasza wieczoram spacerowała w obróżce i na smyczy od cioteczki Eni :lol: Bardzo ładnie chodzi na smyczy i zna komendę "chodź" ale nie zrobiła siusiu :shake: Późnym wieczorem miał przyjechać wet na wizytę domową i czekamy na informacje o Ewy, której miały być przekazane informacje o stanie zdrowia Daszy. Quote
mru Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 paros napisał(a):Jak pisałam, wieczorem kopiowałam z tego wątku fragmenty i fotki dotyczące Daszy ale miałam kłopoty z wejściem na Dogo. Właśnie zbieram się aby założyć wątek Daszy :lol: i wkleję link ojej to ja nie doczytałam :) super! :multi: Quote
Kamila_s Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 mru..pomysl prosze o podaniu konta do wplat na Szorstka...pisza kolejne osoby,ktore chca wplacic pieniazki;) Quote
mru Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 wiem, kamilko :) i bardzo się cieszę tylko na razie nie mam prawa brać od nich tej kasy :( bo nie mam miejsca w DT żadnym :( rozglądajcie się proszę za jakiś miejscem... to dla niego szansa! inne psiaki takiej nie mają :( potrzebne tylko miejsce... Quote
Kamila_s Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 mru..jako osoba,ktora znasz duzo rzeczy o szorstku..napisz prosze na profilu to pomoze znalezc nowe osoby do pomocy..wetdy wciaz to jego forum tam bedzie zylo i bedzie przez to skuteczne..napisz to co mi napisals..niech pomoga w szukaniu dt;) Quote
asiamm Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 a Dasza zostaje u pati czy jedzie do rybon? Quote
enia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 asiamm napisał(a):a Dasza zostaje u pati czy jedzie do rybon? tego nie wiemy bo rybon zamilkła na tym wątku..... póki co Daszka mieszka u Pati:loveu: i nie tuła sie szczenna po stacji....... Quote
Miśka84 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Nie chciałabym namieszać, ale u Rybon jest chyba jakaś suczka z lasu :roll: Chyba, że to jest Dasza bo już mi się troszkę z tymi pieskami pomieszało:oops: Quote
Recommended Posts