Charly Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 no ciekawe jak się Dieguś bedzie czul w wannie. Zycze mu zeby się nie stresowal i mógl się rozkoszowac ciepłą wodą na te chude przemarznięte bezdomne kosteczki:placz::lol::loveu: Quote
sleepingbyday Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='paros']Daszka jest u Pati i nie jest szczenna :shake: i szuka domu Tu jest wątek Daszki http://www.dogomania.pl/forum/f28/dasza-miodowo-brazowe-cudo-czeka-na-odrobine-serca-125882/#post11328148 to chyba dobrze, ze nie jest szczenna... a co w takim razie z brzuniem, robaki? dalej ze mnie schodzi napięcie z ucieczki diegulca... Quote
mru Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 wyobraźcie sobie - idę sobie na spacer z Diegiem i Gacentym a tu ma mojej klatce schodowej - psiak w typie pinczerka tak patrzę... hmmm... jakaś idea w głowie mi zaświtała piesek znajomy, ale nie "nasz" - na pewno, u nas na klatce praktycznie tylko my mamy psy ;) charakterystycznie nóżka tylna wygięta... myślę... no znam go, na pewno przypomniałam sobie, że widuję go w Alei Kasztanowej dzwonie do siostry - idź na klatkę tam jest piesek, ten z nóżką... ;) adresówkę miał :) Aston jeden pan się bardzo ucieszył, że ktoś zadzwonił i za 5 minut już Aston był w objęciach pana ;) i pani, która aż płakała Aston sobie pogonił kota za daleko. takie niby nic, kawałek adresówki... a jakie cuda czyni... moi rodzice mieli dziwne miny jak zobaczyli u siebie w domu czwartego psa... :-o Quote
Ziutka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 mru napisał(a): moi rodzice mieli dziwne miny jak zobaczyli u siebie w domu czwartego psa... :-o Wyobrażam sobie :evil_lol: Quote
mru Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 ale jak powiedziałam, że zaraz jego pan się odnajdzie to nie byli przekonani :evil_lol: Aaa! zapraszam na kolejny bazarek częściowo przeznaczony na Diego :multi: (dzięki madcat! :loveu:) http://www.dogomania.pl/forum/f99/miszmasz-na-oskalpowana-kleo-skarbonka-falliczna-inne-cuda-do-5-12-a-125946/#post11333520 :cool3::cool3: mmm... Quote
mru Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 No mnie dziś pan Diego de la Velga już od rana nosem trącał ;) a potem jak się bardziej poruszyłam to już obaj z Gackiem skakali mi po głowie i mówili - choooodź mru! choooodź z nami! no i poszliśmy :) Quote
Miśka84 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 mru napisał(a):No mnie dziś pan Diego de la Velga już od rana nosem trącał ;) a potem jak się bardziej poruszyłam to już obaj z Gackiem skakali mi po głowie i mówili - choooodź mru! choooodź z nami! no i poszliśmy :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
enia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 mru napisał(a):No mnie dziś pan Diego de la Velga już od rana nosem trącał ;) a potem jak się bardziej poruszyłam to już obaj z Gackiem skakali mi po głowie i mówili - choooodź mru! choooodź z nami! no i poszliśmy :) a fotki? :loveu::multi: Quote
mru Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 chłopaki śpią już mru budzi Diego a to adresówka Diego ;) zdjęcie marne :eviltong: am so sorry a to już dziś Quote
Miśka84 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ta fotka jest niezła :loveu: Jakie miny porobili, a Gacek :roll: :evil_lol: - rozwala!!! Quote
mru Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 byliśmy na pobraniu krwi :) zapłaciliśmy taniej, bo po kosztach laboratoryjnych tylko Diego był dzielny. ludzie na niego patrzą na ulicy... szkoda, że nie mamy takiej chusteczki z napisem "szukam domu" żeby mu założyć... możemy zrobić własną, tylko to potrwa. Quote
Miśka84 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Mam nadzieje, że wynik badania bedzie dobry. Quote
mru Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 mru napisał(a): ludzie na niego patrzą na ulicy... oczywiście patrzą na niego z zachwytem! cmokają na niego i mówią, że śliczny a on idąc ze mną wygląda na mojego psa a jakby miał chusteczkę, że szuka domu to by było jasne ;) Quote
Miśka84 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 mru napisał(a):oczywiście patrzą na niego z zachwytem! cmokają na niego i mówią, że śliczny a on idąc ze mną wygląda na mojego psa a jakby miał chusteczkę, że szuka domu to by było jasne ;) a gdzie coś takiego można dostać? u mnie w sklepach czegoś takiego nie ma:shake: tak się pytam bo chciałąm kupić Diance (w moim podpisie) Quote
mru Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 no ja właśnie nie wiem, może na zamówienie... edit: właśnie siostra przeczytała, co napisałaś i mówi, że ona może zrobić jakie coś :) Quote
evita. Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Zaraz napiszę na wątku bazarkowym, że poszukujemy takiej chusteczki dla Diegusia. Wiem, że dziewczyny kiedyś sprzedawały takie na bazarku, tylko nie mogę teraz skojarzyć kto, gdzie itp :lol: Quote
mru Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 oh poszukaj :D tylko nie wiem, czy u Renaty na DT Dieguś będzie takie coś nosił - czy będzie sens. ale to zawsze dobrze mieć w domu i ja na pewno kupię no i może Szorstkowi.... ja na pewno wezmę :roll: Quote
Lionees Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Weźcie nawet kawałek jakiegoś jednobarwnego materiału,zawiążcie pod szyją jak chusteczkę i napiszcie markerem "szukam domu".Może to trochę nie będzie za piękne,ale zawsze ktoś zwróci uwagę i może domek się znajdzie? Quote
mru Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Kasia szyje :D żeby na już było hihih nieźle jej idzie! a ja tymczasem zapodam parę fot... Quote
sleepingbyday Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 to skurczybyk zafarcił... niech kasia szyje seryjnie i zrobi bazarek dla jakiegos psa, wiele osób kupi taki napsi bannerek Quote
Recommended Posts