Miśka84 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 To jest dobre :evil_lol: :turn-l::turn-l::turn-l: Quote
Miśka84 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Fotki super :loveu: diego minki robi niezła, taki aniołeczek :roll: Quote
Miśka84 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Mru Twój piesek w robieniu minek jest GENIALNY!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Lionees Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Teraz to na bank się wszyscy za Diego obejrzą:razz: Chusteczka piękna-może przyniesie mu szczęście i Dieguś znajdzie domek?;) Quote
sleepingbyday Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 taka chustka to śiwetny pomysł. mru, może orphie i seniorowi załatw taką :cool3:? Quote
enia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Dieguś jest cudny:loveu:i wreszcie suchy i w ciepełku..... mru a jak jego apetyt? zjada czy marudzi? aaaa na jednej z fot jest cudny Szorstek nr2:lol: Quote
Julie Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 czyli Szorstek też już jest bezpieczny? a Diego jest śliczny :loveu: Quote
mru Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 nie, to tylko mój szorstki Gacek :roll: Szorstek na ulicy... :( jeszcze. Diego na razie je sobie kleik z rozmoczona karmą ale ma apetyt :) byliśmy po wyniki - Diego w chustce więc wyniki są dobre wpięłam w książeczkę widać zagłodzenie oczywiście, ale poza tym okej a chusteczkę faktycznie trzeba Seniorowi zrobić! :roll: czyli miśka i orpha :) super, musimy kupić jakiś materiał lub farbki do tkanin. aha, a napis jest w ogóle wyhaftowany! :D :loveu: Quote
mru Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 nowy bazarek na Diego! http://www.dogomania.pl/forum/f99/psie-zawieszki-psie-kolczyki-hand-made-na-diego-do-6-12-a-125988/ Quote
Julie Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 a zabierzecie z ulicy Szorstka?on jest dokarmiany prawda? Quote
mru Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 powiem tak - jest szansa na DT. jest. co dalej? no jesteśmy w trakcie ustaleń :) (więcej u niego w wątku) chyba dokarmiany... nie wiem do końca :roll: Quote
Miśka84 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Diego jaki ty masz ładny ogonek :eviltong:;) Quote
mru Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 no ogon TEŻ ma świetny. dziś na rannym spacerze zainteresował jednych ludzi ;) ale oni mają już znalezione coś w typie teriera śląskiegoo haha czyli Zosi sleepingbyday - i to straszna cholera jest była to mama z synkiem i synek powiedział, że może oddajmy Perełkę (te ich;)) a weźmy tego dużego :D haha... ofc żartował. widać, że jest zżyty z Perełką, bo biega z nią zawsze po podwórku ;) no Diego sie ogólnie podoba jak sie ogarnę to na długi spacer z nimi pójdę :cool1::diabloti: Quote
gagata Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Diego, ta chustka jest świetna....:lol: Quote
mru Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 hihi to ostatnie miało byc z dedykacja dla Pawła, ale nie wyszło... Quote
evita. Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Dieguś nam pięknieje z dnia na dzień :loveu::loveu::loveu: Quote
Charly Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 pasujecie do siebie:mdrmed::mdrmed:, ale oczywiscie Diegus szuka domku..i ma nowe allegro z nowymi zdjęciami wedle życzenia Mru DRAMAT NA ULICY- BEZDOMNY DIEGO (492607535) - Aukcje internetowe Allegro ( czy Wy tez widzicie pierwsze zdjęcie krzywo?) trzymam kciuki za łapankę Mru:roll: Quote
gagata Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Wow, te chusty to rewelacyjny pomysł....Mru, mogę skopiować ???? Quote
mru Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 ba a Charly! ja nie widzę nic krzywo :) dziękuje! :loveu: Charly napisał(a):pasujecie do siebie:mdrmed::mdrmed: chyba Diego i Kasia ;) haha Quote
mru Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 kręcąc się dziś po Błoniu z enią szukając Szorstka spotkałyśmy dwójkę dzieci, które go znały od nich dowiedziałyśmy się, że Szorstek na pewno jest bezdomny (a nawet, że raz ktoś go wziął, ale zaraz wywalił...) i dzieci pokazały nam miejsce, w którym koczuje wyrzucona z mleczarni sunia :( bardzo ładna... mam foty! więc mamy kolejną bidę :( :shake: dzieciaki mówią na nią Milka... Quote
asiamm Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 a gdzie ona urzęduje? nie widziałam jej nigdy Quote
sleepingbyday Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Charly napisał(a): trzymam kciuki za łapankę Mru:roll: rany boskie, mru nawiała ?!?!!? jezus maryjo to jakis sedalin weźcie. pewnie wpełźnie pod samochód jakiś i trzeba sie będzie czołgać :shake:... ostatecznie się ją odstrzeli, no trudno... :roll: milka mleczna? u was niebezpiecznie z domu wychodzić, naprawdę tam wam psy pączkują, to niesamowite jest... a ta milka to chyba złapana juz bo na jakims kocyku widzę leży? kurczę, jeszcze kilka tygodni i koniec, umarł w butach, będziecie musiały załozyc przytulisko, bo to co tydzień ze dwie sztuki przybywają.... :-( Quote
Recommended Posts