mru Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 no jesteśmy :) Diego biedak nie obczaja stoi jak sierota na razie straszna z niego bida, teraz widać jaki jest chudy jak cały animusz z niego wyparował :( no ale jajek nie ma :diabloti: Quote
Isadora7 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='mru']no jesteśmy :) Diego biedak nie obczaja stoi jak sierota na razie straszna z niego bida, teraz widać jaki jest chudy jak cały animusz z niego wyparował :( no ale jajek nie ma :diabloti: No nie dziwne, każdy facet po stracie jajek straciłby animusz. Quote
mru Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 :eviltong: no... ale nie no można mu policzyć żebra i kręgi i zassało mu się tam jak miednica wszystko taka bieda z niego położył się piszczałam jak głupia, że ładny i super pies ;) i leży. Quote
Ziutka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 A na kiedy kastracja Szorstka ?? umówiłaś się ? Quote
mru Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 nie, bo muszę uzgodnić z Dorotą ale pani Ania powiedziała, że spoko, żeby dzwonić :) Quote
Ziutka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 mru napisał(a): ale pani Ania powiedziała, że spoko, żeby dzwonić :) No i super ;) Quote
Ziutka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 mru napisał(a):dzięki w ogóle za pomoc :loveu: łeee ciotka...jaka pomoc, troszkę pomiziałam, potrzymałam i wymiocinki posprzątałam :evil_lol: a w ogóle to tak sobie pogadałyśmy, że olaboga :eviltong: :evil_lol: Quote
mru Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 no :razz: w ogóle :razz: aż wstyd. no ale coś czuję, że się jeszcze spotkamy :roll: Quote
Ziutka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 mru napisał(a): no ale coś czuję, że się jeszcze spotkamy :roll: Mówisz ? :cool3: Quote
mru Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 no raczej jeszcze dużo jaj przed nami Quote
Ziutka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 mru napisał(a):no raczej jeszcze dużo jaj przed nami hihihihi :shiny::mdrmed: nie tylko jaj :diabloti: suczki też są :eviltong: Quote
mru Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 :oops: no tak... chłopaki moje już śpią :) Diego też już się nie kręci więc i ja się kładę! Quote
Ziutka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 mru napisał(a): chłopaki moje już śpią :) Diego też już się nie kręci więc i ja się kładę! Miłej nocki życzę :buzi: Quote
mru Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 tu nie widać do końca jaki jest chudy :( ale trochę... :shake: Quote
Ziutka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 mru napisał(a):tu nie widać do końca jaki jest chudy :( ale trochę Ale czuć każdą kosteczkę przy głaskaniu - chudzinka kochana A czy Ty nie miałaś już spać ??? :mad: Quote
mru Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 hehe no miałam miałam :eviltong: Diego już lepiej kręcił się od rana :) Quote
Isadora7 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 A ja włąsnie weszłam zapytać jak minęła nocka :) Quote
evita. Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Poranne pozdrowienia dla bezjajecznego Diegulca ;) P.S. Ciekawe czy już się zorientował jaki los mu ciotki zgotowały i że cosik mu ubyło :evil_lol: Quote
mru Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 dzięki :) wieczorem jak padł trupem na gołej podłodze to praktycznie sie nie ruszał aż się bałam, że sczeźnie tam... :roll: w nocy mnie budził parę razy jeżdżąc nosem po twarzy w końcu pomyślałam, że może to coś ze mną nie tak i trzeba już wstawać ale nie, okazało się, że jest 3 rano... Quote
enia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 a on bierze coś p/bólowego? mru musisz go odkarmić bo nic nie przytył :shake: może on ma robale? Quote
gagata Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Diega życie bezjajeczne Płynąć będzie bardzo grzecznie... Pa,pa,suczki, koleżanki. Pa,pa, randki, psie ganianki, Już nie będzie małych Diegów... Ale wygra, bez przedbiegów, Diego bieg po ciepły kącik, po człowieka - nic nie zmąci jego szczęścia i radości. Jajka? Zostały dla gości, Dla Mru,Ziutki i vet-Dudka... Każda z nich mu los ten utka... Quote
Recommended Posts