Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, dziękuję :loveu:, a jak mi się znowu uda coś wstawić przez fothost, to wrzucę zdjęcia kotków, ale one będą do adopcji dopiero za jakieś półtora, dwa tygodnie.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam dwa zgłoszenia o Bellę, niestety jedna Pani zrezygnowała, ponieważ znalazła bezdomnego psa, a drugiej zawiozłam Bellę do Warszawy, ale na miejscu okazało się, że Pani lubi wypić, więc nie dałam jej psa.

Posted

Dziękuję bardzo za pomoc, otrzymałam pieniądze od Maszaberla i dwóch niepodpisanych osób, dziękuję bardzo jeszcze raz. Przepraszam, że piszę dopiero teraz, ale mam zepsuty komputer i mogę pisać tylko wtedy jak jestem u kogoś. Jeszcze raz dzięki.

Posted

Dziewczynki, bardzo dziękuję za ogłoszenia szczeniaczków, wszystkie maleńkie poszły do adopcji więc można je już usunąć, być może pójdzie do adopcji Bella, ale to dopiero po Bożym Ciele. Widzę, że już nikt nie zagląda na moją stronę, nawet osoby, którym chciałabym bardzo podziękować, a nie wiem kim są, proszę się ujawnić, bodaj na PW.

Posted

[quote name='bajk21.']Dziewczynki, bardzo dziękuję za ogłoszenia szczeniaczków, wszystkie maleńkie poszły do adopcji więc można je już usunąć, być może pójdzie do adopcji Bella, ale to dopiero po Bożym Ciele. Widzę, że już nikt nie zagląda na moją stronę, nawet osoby, którym chciałabym bardzo podziękować, a nie wiem kim są, proszę się ujawnić, bodaj na PW.

Zaglądamy :multi: jak widzisz psiaki na bieżąco są ogłaszane i czekamy na informacje, że znalazły dom :lol:

Brysio to zdejmujemy ogłoszenia maluchów :multi::multi:

I trzymamy kciuki za Bellę :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Jolu poprosimy o zdjęcia kociaków (do ogłoszeń)
może prześlij do mnie to wkleję [email protected]
A co z Astrą? Czy znalazła dom?

Posted

Astra niestety jeszcze domu nie znalazła, tak jak i Lizus, Łysek, Kora, Pralinka, Czarny, Vega, Ares i Znajdek. Z kotami jeszcze musimy trochę poczekać, bo już są chętni i gdyby nie odebrali to wtedy dam znać na tę pocztę. Cieszę się, że jednakktoś zagląda do mnie, dzięki Paros.

Posted

[quote name='bajk21.'] Widzę, że już nikt nie zagląda na moją stronę, nawet osoby, którym chciałabym bardzo podziękować, a nie wiem kim są, proszę się ujawnić, bodaj na PW.

Ja tez zagladam i to prawie codziennie ;)

Posted

[quote name='bajk21.']Astra niestety jeszcze domu nie znalazła, tak jak i Lizus, Łysek, Kora, Pralinka, Czarny, Vega, Ares i Znajdek. Z kotami jeszcze musimy trochę poczekać, bo już są chętni i gdyby nie odebrali to wtedy dam znać na tę pocztę. Cieszę się, że jednakktoś zagląda do mnie, dzięki Paros.

O matko kochana, to jeszcze aż 9 psiaczków do adopcji :crazyeye:. A czas ucieka. Bardzo się martwię, co to będzie. Wpłacę Pani jakieś pieniążki jak co miesiąc.

Posted

żabusia; O matko kochana, to jeszcze aż 9 psiaczków do adopcji :crazyeye:. A czas ucieka. Bardzo się martwię, co to będzie. Wpłacę Pani jakieś pieniążki jak co miesiąc.

Żabusiu, jesteś kochana, że o mnie pamiętasz, dziękuję Ci bardzo za pomoc, zawsze to dużo daje, bo pieski mają więcej jedzonka i mogę pojechać z nimi do lekarza. Jazdy są dosyć częste, bo niektóre są chore jak Ci wiadomo, a inne trzeba dowiezć na szczepienia. Na razie jest tyle psiaków do adopcji, jak napisałam wcześniej. Jedyny, który jeszcze jest na moim koncie-nowy, to Znajdek-Kajtek, który jest jeszcze w lecznicy i miejmy nadzieję, że znajdzie domek zanim z tamtąd wyjdzie.

Maszaberlo, dziękuję za Twoją pomoc i wsparcie również duchowe, córka powiedziała, że jeszcze zrobi witrażyków, ale zabrakło jej folii, a ja nie mam kiedy tam pojechać, żeby to kupić, bo są różne interwencje, które zajmują dużo czasu, wracam do domu pomiędzy pierwszą a trzecią rano, trochę prześpię, zajmuję się swoimi zwierzątkami i znowu to samo, ale Krzysztof , chce mi pomóc i pojechać do tego sklepu, dziękuję Krzysiu, zresztą dziękuję Wam wszystkim, bo jak to się mówi, Jesteście moimi "Aniołami Stróżami", cudowne uczucie, że nie jest się samemu, że ma się takich wspaniałych "Aniołow Stróżów" i to aż tylu. Niektórzy nawet nie są mi znani , ponieważ pomagają bezimiennie -DZIĘKUJĘ

Posted

Dziewczyny, prozę pomóżcie, 5 Czerwca na Ursynowie w okolicach ul. Wyczuółki zaginęła suczka około pięcio miesięczna suczka, którą oddałam do adopcji. Prosiłam Abrakadabrę, żeby podjechała sprawdzić jak tam jest suni i otrzymałam takiezłe wieści, a ci ludzie nawet nie dali znać, że taka sytuacja się wydarzyła. A ja chyba miałam jakieś przeczucie, bo bardzo mi zależało żeby sprawdzić na miejscu i akurat tę sunię. Bardzo Was proszę pomóżcie jej szukać i na Paluchu.

http://s2.fothost.pl/upload/09/24/919f7463.jpg
http://s2.fothost.pl/upload/09/24/0066152d.jpg

Posted

Jolu, wyślij na pw zdjęcie do Kory i koniecznie trzeba powiesić ogloszenie na Paluchu.
Poza tym na Ursynowie jest takie przytulisko Ami ( chyba) i też trzeba tam zadzwonić z informacją.

Posted

Sama Kora.... Proponuje też skontaktowac się z klinika wet na Kulczyńskiego - przez nia przechodza psy do przytuliska Ami,dokąd trafiają ursynowskie bezdomniaki...

Posted

[quote name='bajk21.']Dziewczyny, prozę pomóżcie, 5 Czerwca na Ursynowie w okolicach ul. Wyczuółki zaginęła suczka około pięcio miesięczna suczka, którą oddałam do adopcji. Prosiłam Abrakadabrę, żeby podjechała sprawdzić jak tam jest suni i otrzymałam takiezłe wieści, a ci ludzie nawet nie dali znać, że taka sytuacja się wydarzyła. A ja chyba miałam jakieś przeczucie, bo bardzo mi zależało żeby sprawdzić na miejscu i akurat tę sunię. Bardzo Was proszę pomóżcie jej szukać i na Paluchu.

http://s2.fothost.pl/upload/09/24/919f7463.jpg
http://s2.fothost.pl/upload/09/24/0066152d.jpg

W metrze Ursynów wisi ogłoszenie, że znaleziono szczeniaka, chyba podobny (jest zdjęcie). Poczekaj, spróbuję tam teraz poleciec i spisać, bo a nuż rano zdejmą.

Posted

"Szczeniaka znaleziono 4 czerwca, przy parku Jana Pawła II, mała suczka o brązowej sierści, biały krawat, na prawej łapie biała skarpeta. Ma na sobie czarną obrożę.
POSZUKUJE SWOJEGO WŁAŚCICIELA
kontakt tel 510 151 683 lub 644 53 27"

Park Jana Pawła II to taki skwer przy kościele w pobliżu metra Stokłosy.

Posted

Pewna jesteś, że psiak zaginął 5 czerwca? Może dzień wcześniej, albo ci państwo, którzy znaleźli się pomylili. Mnie też się nieraz daty mylą :oops:

Może lepiej sprawdzić... może to Twój szczeniorek.