Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bajk- proszę przeedytuj ,wpisz namiary do kontaktu,( bądz podaj, a ja wpiszę ) zamieść jeszcze informację , gdzie mozna znależc fotki Lizusa- dostałam tylko jedną , to mało ...( fotki to podstawa)...ja wtedy poprosze swojego Anioła _ Tomcug o zrobienie allegro wyróznone ...wiem, jakie masz kłopoty:oops:...ale te działania moze pomoga Ci chociaz odrobinę je zmniejszyć...serdeczności ...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KOSS- dziękuję, bardzo ładnie napisałaś o Lizusku, ale to naprawdę cudowny chłopiec, to jest piękne, myślę, że nie tylko mnie spadną łzy, to czytając. Jeśli chodzi o zdjęcia to niestety mam problem, nie mam aparatu i jestem zdana na to, że ktoś przyjdzie i zrobi. Postaram się coś wymyślić, żebyś dostała więcej fotek. Niestety nic jeszcze nie znalazłam sensownego, więc jak na razie nie opuszczajcie mnie, PLIS.
Mam jeszcze dwie przysłane przed chwilą fotki, zrobione przez znajomego, ale też nie bardzo piękne. Lizus wygląda w rzeczywistości ładniej.
http://www.fothost.pl/upload/09/18/d005407b.jpg
http://www.fothost.pl/upload/09/18/4fb0e4fd.jpg

Posted

BAJK - TO NIEZAWODNA TOMCUG-allegrowy ANIOŁ -:p wystawi maluszka, a ma szczęsliwa rekę, oj ma ...
Nie opuścimy Ciebie ...jestesmy kobitki ...dorosłe r:cool1:zekłabym

Posted

Następna w kolejce będzie Bella - ale muszę ustalić z Tomcug sprawy finansowo -allegrowe, a to zawzię ta kobitka ...:mad:
Allegro LIZUSA- jutro, dzisiaj u Tomcug ..ważne..święto

Bajk- proszę napisz do Brysio - to świetna , rzetelna osoba , zawsze pomocna i niezawodna w robieniu ogłoszeń, popros o pomoc w ogłaszaniu -ja juz się "bojam" , naduzywam Jej serca:oops::shake:

Posted

Wypasione Allegro Lizusa:
LIZUS zaliże Cię na smierć!!! (626292291) - Aukcje internetowe Allegro

jJeśli będą jeszcze jakieś fotki wrzućcie to dodam. Nieustannie powtarzam, że dobre fotki to 99% sukcesu. ;) Można ich bardzo dużo wstawić, na przykład:
Puchaty MISIO. Pies na każdą pogodę. (626277773) - Aukcje internetowe Allegro

Nie bardzo wiem, jaki to rejon, z pierwszych postów wynika, że okolice Radzymina. Jeśli się mylę proszę mnie wyprowadzić z błędu i szybciutko pozmieniam.

Posted

Dziewczyny jesteście wspaniałe, tak szybko się z tym uwijacie, że ja nie nadążam.tomcug, dziękuję ci bardzo, że w to weszłaś, bo sytuacja jest naprawdę kiepska, a czas ucieka. Niestety nie ma kto zrobić mi leprzych fotek, ale jeszcze spróbuję coś wymyślić. JA Z PSAMI NA RAZIE JESTEM POD RADZYMINEM. MÓJ TELEFON 501 980 665 MOŻE PRZYDA SIĘ NA ALLEGRO.

Posted

[quote name='tomcug']Wypasione Allegro Lizusa:
LIZUS zaliże Cię na smierć!!! (626292291) - Aukcje internetowe Allegro

jJeśli będą jeszcze jakieś fotki wrzućcie to dodam. Nieustannie powtarzam, że dobre fotki to 99% sukcesu. ;) Można ich bardzo dużo wstawić, na przykład:
Puchaty MISIO. Pies na każdą pogodę. (626277773) - Aukcje internetowe Allegro

Nie bardzo wiem, jaki to rejon, z pierwszych postów wynika, że okolice Radzymina. Jeśli się mylę proszę mnie wyprowadzić z błędu i szybciutko pozmieniam.

W allegro Lizusa jest błąd w adresie mailowym - brak na końcu litery "l":cool3: (po kropce powinno być pl )

Posted

[quote name='paros']W allegro Lizusa jest błąd w adresie mailowym - brak na końcu litery "l":cool3: (po kropce powinno być pl )

Dzięki Paros. :loveu:
Że też nie zauważyłam. :mdleje:

Posted

tomcug napisał(a):

Nie mylisz się Cioteczko :loveu:, to te okolice, kawałek za Warszawą ;)

Posted

O matko droga ile ciotek się zleciało:loveu: bardzo chętnie pomogę trylko prosze mi napisac, ktory piesek potrzebuje jeszcze ogłoszeń poniewaz w tej chwili nie umiem sie znalesc jeszcze na watku;)

Posted

Brysio napisał(a):
O matko droga ile ciotek się zleciało:loveu: bardzo chętnie pomogę trylko prosze mi napisac, ktory piesek potrzebuje jeszcze ogłoszeń poniewaz w tej chwili nie umiem sie znalesc jeszcze na watku;)

Brysio -LIZUS, LIZUS, BARDZO PROSZĘ ...kobitki taka Brysio - to skarb -korzystajcie :evil_lol:

Posted

Dziewczyny, jest następny problem, kobieta, która zaadoptowała Abrę, chce ją zwrócić, bo nie daje sobie z nią rady. U mnie Abra była cudowną suczką, miała zero agresji, bawiła się z dziećmi, a u tej Pani, ugryzła jej dorosłą córkę, podobno chodzili z nią do bechawiorysty (tak pisała Erazm, bo od samego początku mieli z nią problemy) i nic to nie pomogło. Może ona musi być w domu z ogrodem, może nie nadaje się do bloku. Najwiękrzym problemem jest to, że po nią trzeba jechać do Poznania, nie wiem co robić.To zdjęcie Abry w Poznaniu

A to Abra u mnie