Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też nie umiem robić ogłoszeń ale chętnie się nauczę bo to raczej żadna filozofia. Zatem, jakbym mogła być w czymś pomocna to proszę o kontakt na PW (wiadomości z PW wyświetlają mi się w poczcie a na Dogo zaglądam niezbyt regularnie).

Posted

Ja mam od tygodnia problemy z Dogo :mad:

Aronowi miałam założyć osobny wątek, ostatnio Bajk21 przygarnęła jeszcze dwa szczeniaki porzucone przy ruchliwej drodze :-(

To może założę im wspólny wątek jako szczeniaki u pani Joli :cool3:

Posted

hej miałam ogromne problemy z dogo nie mogłam wejsc dostałam 2 wiadomosci w sprawie Ariela, Pani Jolu nie wiedziałam kiedy bede mogla wejsc na dogo wiec odpisałam, ze jak tylko się z Panią skontaktuję to przekarze i Pani napisze do tych ludzi;)

Od: [email protected]
proszę napisać coś więcej może dam radę pomóc. pozdrawiam.
Beata Zatorska

Od: [email protected]
chętnie przyjme arona pod swuj dach!gdzie pani mieszka?

Posted

[quote name='paros']Aron to szczeniaczek husky wyrzucony na pole.:-( W wyniku złego żywienia (ma brak wapnia i zmiany w stawach) maluszek wcale nie chodzi tylko się czołga. Teraz dostaje leki i mam nadzieję, że z tego wyjdzie, to jego jedyna szansa. Do tego Aron nie chce sam jeść i muszę kilka razy dziennie go karmić strzykawką, rozwodnioną specjalną karmą energetyczną. Aron wymaga specjalistycznej karmy, która niestety sporo kosztuje, ale Aron ma szansę chodzić!!

baner Aronka

Potrzebna pomoc w zakupie karmy i leków!!

A co to nikt tu nie zaglada, Co z Psiakiem. Boze jak mozna byc tak okrutnym i wyrzucic szczeniaka, moze komus uciekl

Posted

a ja mysle ze mały nikomu nie ucieł. Pewno było to tak -ze własciciel zobaczywszy ze mały ma kłopoty to go wyrzucił.Cioteczki rozsyłajcie watek małego na inne watki ( bo ja jeszcze nie umie) Pani Jola nie ma to czasu bo ma pełne rece roboty- jest wiecej szczeniakow, poza tym jest tez wieksza ilosc psiakow .

Posted

mimiś napisał(a):
a gdzie nr konta?[dorzuce tylko 20zł-sama dostałam 800zł dopłaty za prąd:angryy:]

Dziekuję za deklarację :loveu:

Jola ma podawać na pw.
Zaraz Ją tu zwołam ;)

Posted

Mam następny problem, jedna z moich suk - Astra jest chora na Parvo, nie wiem czy nto któryś z ostatnio przyjętych psów jest nosicielem, czy z powietrza, bo dostałam taką informację z lecznicy, że Warszawa jest wolna od Parvo, ale Parvo panuje w Wołominie. Teraz będzie mi jeszcze trudniej, ponieważ muszę częściej jezdzić do Warszawy do lecznicy. Nieszczęścia chodzą parami? ja myślę, że parami to mało.