Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bajk-ogłoś na wątku transportowym o takiej pilnej potrzebie,a moze Państwo mogliby podjechać do jakiegos punktu, poproś też o namiary na behawiorystkę - abys mogła się czegos więcej dowiedziec -to sie przyda do nowych ogłoszeń...nie załamuj się ...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też się dołączam do podziękowań, choć nie potrafię wstawiać takich ładnych kwiatków.
Natomiast jeśli chodzi o wątek transportowy, to nie wiem oco chodzi i jak i gdzie to się pisze?

Posted

BRYSIO - dziękuję bardzo za tyle ogłoszeń i proszę o więcej, wyślę zdjęcia na PW.
Nie wiem tylko co zrobić z ABRĄ, napisałam na wątku transportowym, czy ktoś nie jedzie z Poznaia do Warszawy, żeby ją przewiózł, niestety jak na razie brak jakiejkolwiek odpowiedzi.

Posted

Pani Jolu, proszę mi podpowiedzieć, któremu psiakowi zrobić ogłoszenia, bo nie jestem za bardzo zorientowana w temacie to porobię w wolnej chwili.

Posted

bajk21. napisał(a):
BRYSIO - dziękuję bardzo za tyle ogłoszeń i proszę o więcej, wyślę zdjęcia na PW.
Nie wiem tylko co zrobić z ABRĄ, napisałam na wątku transportowym, czy ktoś nie jedzie z Poznaia do Warszawy, żeby ją przewiózł, niestety jak na razie brak jakiejkolwiek odpowiedzi.

Pani Jolu trzeba znalesc dogomaniakow z Poznania i Warszawy i chyba im wysyłac jakies info czy nie znaja kogos kto jezdzi

Posted

Myślę, że to byłoby najmądrzejsze, tylko jak znalezć te osoby, które jezdzą z Poznania do Warszawy, na transportowym dałam wiadomość, ale jest cisza, może ktoś coś podpowie. Miałabym dom dla ABRY, w Nieporęcie , ludziom bardzo się podoba i chcą ją zaadoptować, tylko nie będą przecież czekali długo, a ja nie mam pomysłu co robić.

Posted

Jola, prosiłam Erazm o zmianę tytułu wątku. Doda waidomość o szukaniu transportu. Wydaje mi się, że w dziale "Już w nowym domku" jest większy ruch niż na transportowym.... Coś się znajdzie - zobaczysz.

Posted

Pani Jolu jesteśmy zdecydowani jest bardzo fajna , czekamy z niecierpliwością . Bardzo podoba się nam i naszym dzieciom . Pozdrawiamy i dziękujemy za pomoc w adopcji tak fajnego psiaczka . Z poważaniem Krzysztof i Ewelina Kowalscy.

W dniu 9 maja 2009 16:32 użytkownik <[email protected]> napisał:

Przesyłam zdjęcia ABRY, proszę o odpowiedz, czy napewno Państwo ją
chcecie.

To jest odpowiedz ludzi, którzy chcą zaadoptować ABRĘ, myślę, że tam mogłaby być szczęśliwa, miałaby do dyspozycji cały ogród, tylko jak ją sprowadzić szybko z tego Poznania.

Posted

Są ludzie, którzy chcą zaadoptować Lizusa, ale chcą podpisać umowę teraz, a zabrać go w lipcu, bo mają remont, przez ten czas chcą łorzyć na jego utrzymanie. Natomiast ten e-mail do tych koraliczków, jest zły bo w poczcie przychodzi mi informacja, że nie mogą go dostarczyć.
Dziękuję Wam za ogłoszenia.

Posted

Pani Jolu - prosze o podanie w mailu na pw nr konta, na ktore moge przelac grosz z bazarku

Przepraszam ze nie odezwalam sie do tej pory, brak czasu - poprawie sie, w tym tyg zadzwonie:cool3:

Posted

bajk21. napisał(a):
Są ludzie, którzy chcą zaadoptować Lizusa, ale chcą podpisać umowę teraz, a zabrać go w lipcu, bo mają remont, przez ten czas chcą łorzyć na jego utrzymanie. Natomiast ten e-mail do tych koraliczków, jest zły bo w poczcie przychodzi mi informacja, że nie mogą go dostarczyć.
Dziękuję Wam za ogłoszenia.

I jaka decyzja odnośnie Lizusa? Na Allegro ma 2 obserwatorów. Nikt nie dzwonił?

Posted

Dzwoniła jedna Pani chcąca Lizusa, chce podpisać umowę, a zabrać go na początku lipca, nikt inny nie dzwonił. Natomiast cały czas wydzwania Pani, która chce wziąść Abrę i pytq kiedy ją przywiozę z tego Poznania, a ja nie umiem jej odpowiedzieć, ponieważ nikt nie jedzie w najbliższym czasie do Poznania.