Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gagata']Qrczę,Erazm,czekaj cierpliwie tylko, bo ciasto mi dopiero dochodzi....

Gagata musisz mi przesłać przepis na ten serniczek:razz: - w życiu takiego nie jadłam! To nie był sernik! To była poezja......
Przytyłam ze 2 kilo podczas tej wizyty.
I sos z grzybkami p. Joli... Kocham dobre jedzonko...

Posted

Abra, Ty dwa kilo, a ja chyba z 5 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I jadłam pierwszy raz kaszę gryczaną, której szczerze nie znoszę, a ta mi smakowała :crazyeye: Jestem w szoku :evil_lol:

Dziewczyny, raz jeszcze Wam dziękuję za dzisiejsze spotkanie :) Było przesympatycznie, przemiło i ja chcę jeszcze :loveu::loveu::loveu:

Posted

Chciałam napisać pierwsza zanim dojedziecie do domu,ale komputer nie chciał się otworzyć i musiałam od nowa wgrywać windowsa bo mam skopsany twardy dysk.Cieszę się że jesteście zadowolone z wizyty, chciałabym Was lepiej ugościć ale były tylko takie możliwości, więc tym bardziej się cieszę że Wam smakowało.Dziękuję Wam za pomoc, jestem Wam naprawdę niezmiernie wdzięczna, psy też.Tak jak mówiłam kiedy chcecie to przyjeżdżajcie bo ja naprawdę mam żadko kiedy gości- bo psy, więc kocham ludzi którym psy nie przeszkadzają i takich ludzi chętnie widzę u siebie. Pojechałyście i nie uzgodniłyśmy jak i kiedy jedziemy do tej suczki. Pomyślcie czy któraś z Was niema możliwości porzyczyć klatki łapki takiej jak na koty ale większej. Co z tym szczeniakiem, gdyby nie było gdzie go zakwaterować mogę spróbować u siebie jeśli zaakceptują go inne.Odpowiedzcie.

Posted

Kasza i grzyby - rewelka! Do tego towarzystwo Daszka, Praliny,Pippi i innych zwierzoli...No i , oczywiście dogo-dziewczyny....(Lącznie z Pania Jolą i Anią)...
:cunao:A i doświadczeń sporo się zebrało, takich nowych, fajnych pomysłów....

Ja chcę więcej takich spotkań !!!!

Posted

Taki mały dogo-zlot :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pani Jolu, z ta suczką to czekamy na Erazm. Ale Ona chyba dopiero w tygodniu będzie dostępna :cool3: :eviltong:

Posted

Cieszę się że jesteście zadowolone ze spotkania, ja też bo od bardzo długiego czasu nie miałam gości,zapraszam was kiedy i o której chcecie. Widzę że żyjecie po tych grzybach, a moje psy niepocieszone uciekło im tyle wyżerki :evil_lol::grin:

Posted

[quote name='Abrakadabra']Gagata musisz mi przesłać przepis na ten serniczek:razz: - w życiu takiego nie jadłam! To nie był sernik! To była poezja......

Abra, po Tobie to szczególnie widać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='Abrakadabra']Gagata musisz mi przesłać przepis na ten serniczek:razz: - w życiu takiego nie jadłam! To nie był sernik! To była poezja......

Abrusiu, masz rację :loveu:

Posted

Ja też żyję ;), choć odzywam się dopiero teraz.

Dziękuję Pani Joli za przyjęcie, super wyżerkę ( Margo, kasza gryczna jest pyszna i bardzo zdrowa) i wiele nowych wiadomości.

Abrusiu :loveu:, dziękuję za transport i miłe towarzystwo :lol: :Rose:.

Dziewczyny, miło było Was poznać. Jeśli chcecie kontynuować takie spotkania, proponuję następne u mnie. Pani Jolu, Pani to oczywiście też dotyczy. Co myślicie o sobocie 27 grudnia?

Posted

Sobota może być, dzięki za zaproszenie. Może przestańmy z tymi paniami, czy koniecznie musi być brudzio, jeżeli tak to długo bo to dopiero jak będzie ciepło można u mnie, bo gdzie indziej nie miałabym jak wrócić, a u mnie jest gdzie spać, chałupa i tyle bud.:evil_lol:

Posted

Uff, było bosko...
Szczeniak odebrany, na dt.........Wściekłam się, bo cham nawet nie dał małej smyczy, miała na sobie jakąś koszmarną obróżkę, nie moją:angryy::angryy::angryy: Mała była najśmielsza z miotu, dostałam podrośniętego szczeniaka, który boi się wyciągniętej ręki:-(:-(:-( Nie wiem co mała przeszła, dziewczyna, która go wydawała miała z nimi kontakt, ja równiez jeszcze niedawno z nimi rozmawiałam. Ochom i achom nie było końca:shake::shake::shake:

dziękuję jeszcze raz za super spotkanie

Posted

Dziękuję za zamrażarkę SAPHIRA, teraz już wiem komu mam podziękować, były u mnie dziewczyny i Margo miała przypomnieć żebyśmy wszystkie ją ustawiły, bo ona nie ma nóżek i trzeba jakoś sposobem ją ustawić równo. Teraz będą musiały do mnie przyjechać znowu i to jak najszybciej:ghost_2:, bo trzeba z niej korzystać dopuki ma gwarancję. I takim sposobem znowu doczekam się gości, może i ty znajdziesz trochę czasu żeby mnie odwiedzić.Zapraszam i jeszcze raz dziękuję. :calus:

Posted

[quote name='Margo05']Ja się łapię do kojca z Tamisławą i Aresem :)

W ich budzie spokojnie się zmieszczę i cieplutko mi będzie :)

A ja poproszę z Pipi, bo wolę mniejsze pieski, bo i sama mała jestem. Na dodatek może być kotek :evil_lol:

Posted

Saphira napisał(a):
A moze i jedzie na Marsa a bo ja tam wiem . :shake: Ta dzisiejsza młozież :shake:

Saphira, no powaliło mnie ze śmiechu :evil_lol::evil_lol:

Margo05 napisał(a):
Żyjemy, żyjemy, tylko coś dziwnie humory nam dopisują :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co to były za grzyby? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu:

ja z wami jadę następnym razem, jak tak :eviltong:;).
zwłaszcza, jak macie pomysły do działania i robicie burze mózgów, a nie tylko bezwstydnie sie obżeracie :roll:;)

Posted

SBD, żebyś Ty wiedziała ile żeśmy tematów przerobiły :crazyeye: I nawet tak bardzo się nie obżerałyśmy :eviltong: Ja jakieś 5 kg do przodu, Abra dwa, Gagatka to już jakieś upychacze stosowała :evil_lol:

Posted

Margo05 napisał(a):
A tu co taka cisza? :mad:

Ja nie mam czasu, bo myślę czym ugościć czarownice na zlocie, żeby było tak dobre jak gryczana z grzybami :lol: :evil_lol:

Posted

Jakie piękne tygrysiątko!!! :loveu:
W sumie nie ma co się dziwić - koty na zlotach czarownic normalka, a że wy wyjątkowe to i kot "unikalny burasek" zamiast czarnego standardu...:evil_lol: