Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja nie rzucam i już !!! Dość tego rzucania i wiecznego katowania się!!!Co ma być to bedzie...
I mały off,znowu...
"Proszę Was o pomoc. Pies mojej znajomej wskoczył do autobusu 190. Mieszaniec jamnikopodobny. Ona jest już u kresu sił; obdzwania Straż Miejską, schroniska, rozlepia ogłoszenia na przystankach. Zaraz wrzucę trasę, którą jechał psiak. Ma na imię Gucio, reaguje na imię i jest łagodny. Jeżeli ktoś mieszka po trasie, rozejrzyjcie się"

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hihi, jeszcze ciotka Isadora się załapie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dobra, dziewczyny to wpisywać gdzie, kto i o której się melduje. Ja wyruszam spod Pałacu Kultury

Posted

Bagażnik Gagata zarezerwowała:evil_lol:, ale Isadorkę upchnę gdzieś między siedzeniami i dowiozę na Radzymińską:ices_bla::grab:chyba wyrok wydałam na siebie

Posted

a jak w w-wie jest w soboty. Moja córcia jedzie na jakieś sympozjum weterynaryjne na ul. Marksa ? Chyba na 9 . Są tam duże korki i objazdy ? Nie wiem jak sobie poradzi :shake:

Posted

[quote name='Saphira']a jak w w-wie jest w soboty. Moja córcia jedzie na jakieś sympozjum weterynaryjne na ul. Marksa ? Chyba na 9 . Są tam duże korki i objazdy ? Nie wiem jak sobie poradzi :shake:

W sobotę da sobie radę, nie ma takich korków :shake: Gorzej jest od poniedziałku do piątku :cool3:

Dziewczyny, pozdrówcie ode mnie p. Jolę i "potargajcie" jej podopieczne :loveu: Udanego spotkania :lol:

Posted

Saphira napisał(a):
a jak w w-wie jest w soboty. Moja córcia jedzie na jakieś sympozjum weterynaryjne na ul. Marksa ? Chyba na 9 . Są tam duże korki i objazdy ? Nie wiem jak sobie poradzi :shake:

Saphirko... chyba Marsa :razz:...?
A z której strony?

To ze mną nikt nie jedzie :sad: ?
Przestaraszyłyście się bagażnika????

Posted

Marsa to koło mnie :loveu:

Abra, jak mnie Erazm dopchnie gdzieś na dachu, to potem wpakuję się do Ciebie :evil_lol:

Abra może być o 13.30 pod Makro w Markach. Erazm, Isadorko, Gagatko, dojedziecie? Bo ja mogę spod pracy awtobusem :eviltong:

Posted

Saphira napisał(a):

Chyba nie Marksa, tylko MARSA :evil_lol:.
Tamtemu już chyba dośc dawno podziękowaliśmy ;)

Posted

EVA2406 napisał(a):
He, he, Margo chyba boi się mnie ;). Proponowałam, że zabiorę ją z Zacisza, ale Ona woli jechać autobusem pod makro :evil_lol:.
No, dobra niech i tak będzie :-(

To co? O 13.30 pod Makro?

Posted

Erazm napisał(a):
Możemy się podzielić pasażerkami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A jak? Wzdłuż? W poprzek? Bo nie wiem, o które swoje elementy bardziej zadbać....:evil_lol:

Posted

EVA2406 napisał(a):
He, he, Margo chyba boi się mnie ;). Proponowałam, że zabiorę ją z Zacisza, ale Ona woli jechać autobusem pod makro :evil_lol:.
No, dobra niech i tak będzie :-(

Ewuś, przepraszam, nie zauważyłam :oops: Jeśli tak, to ja chętnie dam się zabrać z Zacisza :loveu:

Posted

Erazm napisał(a):
Możemy się podzielić pasażerkami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zaczynam się niepokoić o Gagatkę i Isadorkę :cool3: Kto wie jak dziewczyny będą je dzielić :shake: :evil_lol:

Posted

Margo05 napisał(a):
Zaczynam się niepokoić o Gagatkę i Isadorkę :cool3: Kto wie jak dziewczyny będą je dzielić :shake: :evil_lol:

Ze mną problem z głowy, dopadło mnie mocno astmatycznie (wzruszenia minionego tygodnia zrobiły swoje) i musze iść do lekarza. Jak na złość wykończyły sie inhalatory. Przepraszam, następnym razem.