gagata Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 A ja nie rzucam i już !!! Dość tego rzucania i wiecznego katowania się!!!Co ma być to bedzie... I mały off,znowu... "Proszę Was o pomoc. Pies mojej znajomej wskoczył do autobusu 190. Mieszaniec jamnikopodobny. Ona jest już u kresu sił; obdzwania Straż Miejską, schroniska, rozlepia ogłoszenia na przystankach. Zaraz wrzucę trasę, którą jechał psiak. Ma na imię Gucio, reaguje na imię i jest łagodny. Jeżeli ktoś mieszka po trasie, rozejrzyjcie się" Quote
Saphira Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Pani Jola już piecze ciasta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Margo05 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Ja tam się nie przejmuję i ciasto pałaszuję :loveu: Quote
gagata Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 A zktórej strony? To dla mnie dobre miejsce...:lol: Quote
Erazm Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Hihi, jeszcze ciotka Isadora się załapie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobra, dziewczyny to wpisywać gdzie, kto i o której się melduje. Ja wyruszam spod Pałacu Kultury Quote
Margo05 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Ja biedny żuczek na Radzymińskiej. O 13 mogę być, Spróbuję złapać Isadorkę :) Quote
Erazm Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Bagażnik Gagata zarezerwowała:evil_lol:, ale Isadorkę upchnę gdzieś między siedzeniami i dowiozę na Radzymińską:ices_bla::grab:chyba wyrok wydałam na siebie Quote
Miśka84 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Zapraszam na nowy wątek. Pan Szorstek na ulicy :-( Quote
gagata Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Erazm,gdzie pod tym Pałacem? Ja będę lecieć od metra....No i o której.... Quote
Saphira Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 a jak w w-wie jest w soboty. Moja córcia jedzie na jakieś sympozjum weterynaryjne na ul. Marksa ? Chyba na 9 . Są tam duże korki i objazdy ? Nie wiem jak sobie poradzi :shake: Quote
paros Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Saphira']a jak w w-wie jest w soboty. Moja córcia jedzie na jakieś sympozjum weterynaryjne na ul. Marksa ? Chyba na 9 . Są tam duże korki i objazdy ? Nie wiem jak sobie poradzi :shake: W sobotę da sobie radę, nie ma takich korków :shake: Gorzej jest od poniedziałku do piątku :cool3: Dziewczyny, pozdrówcie ode mnie p. Jolę i "potargajcie" jej podopieczne :loveu: Udanego spotkania :lol: Quote
Abrakadabra Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Saphira napisał(a):a jak w w-wie jest w soboty. Moja córcia jedzie na jakieś sympozjum weterynaryjne na ul. Marksa ? Chyba na 9 . Są tam duże korki i objazdy ? Nie wiem jak sobie poradzi :shake: Saphirko... chyba Marsa :razz:...? A z której strony? To ze mną nikt nie jedzie :sad: ? Przestaraszyłyście się bagażnika???? Quote
Erazm Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Możemy się podzielić pasażerkami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Saphira Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 A moze i jedzie na Marsa a bo ja tam wiem . :shake: Ta dzisiejsza młozież :shake: Quote
Margo05 Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Marsa to koło mnie :loveu: Abra, jak mnie Erazm dopchnie gdzieś na dachu, to potem wpakuję się do Ciebie :evil_lol: Abra może być o 13.30 pod Makro w Markach. Erazm, Isadorko, Gagatko, dojedziecie? Bo ja mogę spod pracy awtobusem :eviltong: Quote
EVA2406 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Saphira napisał(a):a jak w w-wie jest w soboty. Moja córcia jedzie na jakieś sympozjum weterynaryjne na ul. Marksa ? Chyba na 9 . Są tam duże korki i objazdy ? Nie wiem jak sobie poradzi :shake: Chyba nie Marksa, tylko MARSA :evil_lol:. Tamtemu już chyba dośc dawno podziękowaliśmy ;) Quote
EVA2406 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 He, he, Margo chyba boi się mnie ;). Proponowałam, że zabiorę ją z Zacisza, ale Ona woli jechać autobusem pod makro :evil_lol:. No, dobra niech i tak będzie :-( Quote
Abrakadabra Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 EVA2406 napisał(a):He, he, Margo chyba boi się mnie ;). Proponowałam, że zabiorę ją z Zacisza, ale Ona woli jechać autobusem pod makro :evil_lol:. No, dobra niech i tak będzie :-( To co? O 13.30 pod Makro? Quote
gagata Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Erazm napisał(a):Możemy się podzielić pasażerkami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:A jak? Wzdłuż? W poprzek? Bo nie wiem, o które swoje elementy bardziej zadbać....:evil_lol: Quote
Margo05 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 EVA2406 napisał(a):He, he, Margo chyba boi się mnie ;). Proponowałam, że zabiorę ją z Zacisza, ale Ona woli jechać autobusem pod makro :evil_lol:. No, dobra niech i tak będzie :-( Ewuś, przepraszam, nie zauważyłam :oops: Jeśli tak, to ja chętnie dam się zabrać z Zacisza :loveu: Quote
Margo05 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Erazm napisał(a):Możemy się podzielić pasażerkami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zaczynam się niepokoić o Gagatkę i Isadorkę :cool3: Kto wie jak dziewczyny będą je dzielić :shake: :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Margo05 napisał(a):Zaczynam się niepokoić o Gagatkę i Isadorkę :cool3: Kto wie jak dziewczyny będą je dzielić :shake: :evil_lol: Ze mną problem z głowy, dopadło mnie mocno astmatycznie (wzruszenia minionego tygodnia zrobiły swoje) i musze iść do lekarza. Jak na złość wykończyły sie inhalatory. Przepraszam, następnym razem. Quote
Margo05 Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Szkoda, Isadorko, ale zdrówko najwazniejsze :) Kuruj się więc :loveu::loveu::loveu: Quote
gagata Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 O, to mam szanse dojechać w całości...Sorry Isadorko,tak:Rose: mi Cię żal... Quote
Recommended Posts