Saphira Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Abra ! Żebyś Ty z takim obciążeniem w rowie nie skończyła :shake: Trochę rozsądku poproszę :lol: Quote
Abrakadabra Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Saphira napisał(a):Abra ! Żebyś Ty z takim obciążeniem w rowie nie skończyła :shake: Trochę rozsądku poproszę :lol: Saphira! W środku dla przeciwwagi będzie kilka kilogramów kobietek... Nie straszne nam żadne radzymińskie rowy. Okoliczne też nie:eviltong:.. Quote
Abrakadabra Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 EVA2406 napisał(a):Abrusia, ja też mam bagażnik, nie za duży, ale jest ;) No co ty Eva! Tak sobie piszę :lol:! Posprzątam! Dziś złapałam gumę i wyładowywanie bagażnika zajęło mi więcej czasu niż wymiana koła :evil_lol:. Nadmienię, żeby nie było, że sama nie wymieniałam... Wystarczy krzyknąć: "czy w pobliżu jest jakiś prawdziwy facet???" Potem przeprowadzić wyliczankę i po sprawie! Jeden zostaje, wymienia, a reszta niestety odchodzi " z kwitkiem" :evil_lol:...i zastanawia się dlaczego nie mają w życiu szczęścia... Quote
Margo05 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Proszę jak Abra potrafi sprytnie się urządzić :evil_lol::evil_lol: A nie mogłaś ciotka jakiegoś zagarnąć do sprzątania bagażnika? Może by w depresję nie wpadła, a tak, licho wie :eviltong: :evil_lol: EVA, wiesz, my tak musimy, bo Oni nam czasem przez ramię czytają :evil_lol::evil_lol: Quote
EVA2406 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 A już myślałam, że Ty z tą gumą tak sama :crazyeye: , ale okazuje sie, że stosujesz tę samą metodę co ja, choc wiem ,że kolejka do Ciebie stoi wieksza niż do mnie. Ale nie ma sie co dziwić, jak byłam o kilkanaście kg mlodsza, to i kolejka była dłuższa :evil_lol:. A co do bagażnika to mówię poważnie, bo ja też mam jakiś woreczek jedzonka. Co prawda marketowe, ale mam nadzieję, że pieski się nie obrażą. Quote
Margo05 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Na szczęście piesiory i kociory Pani Joli nie mają bardzo wyrafinowanych podniebień :evil_lol: Quote
gagata Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Eva, zawsze jeszcze można te karmy pomieszać....bedzie jak w bagażniku u Abry...:evil_lol: Quote
Miśka84 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ja z małym offikiem się wciskam tu i tam... Zapraszam na bazarek :roll: Psiaki na ulicy...:shake: Quote
Erazm Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Wszędzie psiaki, które potrzebują domu na już... Ciotki, bo juz się pogubiłam... Mam samochód z dużym bagażnikiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Służę, muszę tylko podjechać do Beluli i kupić to i owo;). Przydam się na coś? Quote
sleepingbyday Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 EVA2406 napisał(a):Nie mogę tu za często zaglądać, bo jak czytam o tych Waszych ideałach to staję się zazdrosna ;) :diabloti: ja też!!! Abrakadabra napisał(a):No co ty Eva! Tak sobie piszę :lol:! Posprzątam! Dziś złapałam gumę i wyładowywanie bagażnika zajęło mi więcej czasu niż wymiana koła :evil_lol:. Nadmienię, żeby nie było, że sama nie wymieniałam... Wystarczy krzyknąć: "czy w pobliżu jest jakiś prawdziwy facet???" Potem przeprowadzić wyliczankę i po sprawie! Jeden zostaje, wymienia, a reszta niestety odchodzi " z kwitkiem" :evil_lol:...i zastanawia się dlaczego nie mają w życiu szczęścia... no biedactwa...:shake: Quote
gagata Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 No to koniecznie wklepcie do soboty gdzie i o której zbiórka...Ja mogę i w bagazniku...byle nie u Abry, bo musiałabym nogi sobie odkręcić, a trochę zardzewiały ostatnio...;) Quote
Margo05 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Erazm, jasne, że się przydasz :loveu: O której możesz być gotowa do drogi? Znaczy się gdzieś w okolicach Pragi Północnej? Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 OFTOPIK, SPRAWA KULCZOWA, A PROŚBA DROBNA: znacie kogoś z ŁODZI?? pilne!!! potRZebujemy tam jednego noclegu dla trzech dziadków ratlerków, mają sznasę na dt,ale wszystko rozbija sie o ten nocleg! TYLKO JEDNA NOC! Quote
Erazm Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Koło południa? Sobota? Dopytuję, bo ja jestem z tych zakręconych:shake: Gagata u mnie możesz się rozłożyć w bagażniku najwyżej stópki będziesz trzymać na tylnym siedzeniu:evil_lol: Quote
gagata Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Mnie pasuje..:lol: Nawet to miejsce na stópki fajne. A skąd wiesz, jaki rozmiar noszę?Erazm?:eviltong: Upiec jakies ciasto? Quote
Margo05 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Erazm, może być. Możemy się umówić gdzieś przy bankowym i po drodze jakoś spiknąć się z EVĄ. Ja mogę być przy bankowym ok. 13.30.-13.50 (nie wiem jak autobusy bedą jeździć). Podejrzewam, że Gagatka również bez problemu tak dobije, a i Abra w tym czasie już będzie po szkoleniu, więc pewnie długo nie bedziemy czekać :lol: Mówcie czy sobie dobrze kombinuję :cool3: Nie wiem jeszcze co z EVĄ? EVA< ODEZWIJ SIĘ :diabloti: Quote
Abrakadabra Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Bagażnik już posprzątany :cool3:... Eva mieszka dosłownie 10 km ode mnie i to na trasie do Radzymina. Jesli się zgodzi - zalecimy po nią po drodze. To ja bym chyba nie przyjeżdżała na Bankowy? Mieszkam przy Carrefourze na Głębockiej i będę w domu o 13.30, w pełnej gotowości! Quote
bajk21. Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Ciasto upiekę ja,tylko dajcie informację ile osób przyjeżdża,bo jedno ciasto ,może się okazać,że to mało? i ktoś może nie dostać.:-( Quote
Saphira Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-tragedia-erka-miala-wypadek-pomoc-dla-psow-erki-potrzebna-125841/ Dziewczyny pomóżcie jeżeli mozecie ! Quote
Margo05 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Pani Jolu, chwilowo nas 5 się szykuje :) Jak ktoś dojdzie to dam znać odpowiednio wcześniej :loveu: Quote
EVA2406 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Margo, ja prawdopodobnie będę w sobotę pracowała na Zaciszu. Może zabrać Cię? Czy ktoś tu coś wspominał o cieście domowym? :eviltong: :lol: Quote
Erazm Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Ja próbuję być na diecie, bo chcę rzucić palenie więc błagam: ciasto z daleka:placz: Quote
EVA2406 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Erazm, rozumiem, że rzucasz palenie, ale ciasto................:crazyeye:. Cos z przyjemności życia trzeba zostawić, nie można rzucać wszystkiego ;) Quote
Erazm Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Akysz, kusicielki, czary mary akysz :mad::mad::mad: No, dobra jestem łasuchem:eviltong: Quote
sleepingbyday Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 erazm, jeza jak ja bym chciała rzucic.. a z ograniczania wyszło mi zwiekszenie ilości wypalanych fajek...:roll:. doszłam do wniosku, ze tylko zyban... a ze będe żarła na potegę, to już widzę...wymiane garderoby i kompletny dół psychiczny z powodów okołobiodrowych... Quote
Recommended Posts