Saphira Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Tam to pewnie wszystko sie przyda a karma też się starzeje i lepiej szybciej ją skarmić niż czekać aż termin minie. :lol: Quote
Margo05 Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Gagatko, z tego co pamiętam Pani Jola ma jakąś bidkę, której ta karma by się przydała :cool3: Quote
EVA2406 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 A na tę zamrażarkę to chyba jakąś składkę musimy zrobić, czy czegoś nie doczytałam? Quote
Saphira Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ewuś! Lepiej kupcie cos do środka do zamrażarki bo po co ma pusto stać :lol: Quote
paros Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Wcześniej pytałam o suchą karmę, jest dla pani Joli większa ilość suchej karmy do odbioru w Warszawie :lol: Kto odbierze? Quote
Abrakadabra Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 paros napisał(a):Wcześniej pytałam o suchą karmę, jest dla pani Joli większa ilość suchej karmy do odbioru w Warszawie :lol: Kto odbierze? Ja! Ja! Tylko napisz skąd? A ja to już załatwię... "maleńka" 8). Margo - ten worek z karmą dla kotów też zabieramy? Może koty p.Joli są mniej wybredne niż koty p.Ewy? Jak myślisz? Przyda się? Quote
paros Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Abrakadabra napisał(a):Ja! Ja! Tylko napisz skąd? A ja to już załatwię... "maleńka" 8). Margo - ten worek z karmą dla kotów też zabieramy? Może koty p.Joli są mniej wybredne niż koty p.Ewy? Jak myślisz? Przyda się? Wysłałam Tobie PW ;) Quote
Abrakadabra Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 paros napisał(a):Wysłałam Tobie PW ;) Słuchajcie!!!! Paros załatwiła 100 kg karmy :crazyeye:! Dzięki Ci dobra kobieto! :loveu: :loveu::loveu: Całuski! Buziaczki! Ukłony dla Paros! :calus: Quote
Saphira Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ale macie układy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Abrakadabra Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 paros napisał(a):Te buziaki to nie dla mnie tylko dla sponsora, któremu wspomniałam o pani Joli z psiakami w potrzebie :-( Ja tylko podrzuciłam link wątku :roll: Nie dyskutuj.:mad: Quote
paros Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Abrakadabra napisał(a):Słuchajcie!!!! Paros załatwiła 100 kg karmy :crazyeye:! Dzięki Ci dobra kobieto! :loveu: :loveu::loveu: Całuski! Buziaczki! Ukłony dla Paros! :calus: Te buziaki to nie dla mnie tylko dla sponsora, któremu wspomniałam o pani Joli z psiakami w potrzebie :-( Ja tylko podrzuciłam link wątku :roll: Quote
Abrakadabra Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 paros napisał(a):Te buziaki to nie dla mnie tylko dla sponsora, któremu wspomniałam o pani Joli z psiakami w potrzebie :-( Ja tylko podrzuciłam link wątku :roll: Trele morele - buziaki dla Paros za karmę i dla Saphiry za zamrażarkę!:sweetCyb: Quote
Saphira Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 MARGO ! A skąd Ty znasz mojego męża :mad::mad::mad: Quote
Margo05 Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Kobitki, jesteście WIELKIE :loveu::loveu::loveu::loveu: Paros, to Twoja zasługa, bo mogłaś wcale nie wspomnieć :evil_lol: Saphirko, Twój mąż to wyjątkowy facet :eviltong: Abra, a Tobie dzięki za te jazdy w tą i we wte :lol: To się Jola ucieszy :multi: Quote
EVA2406 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Abrakadabra napisał(a):Trele morele - buziaki dla Paros za karmę i dla Saphiry za zamrażarkę!:sweetCyb: Abrusia, masz 100% racji. Cioteczki :loveu: są super :multi: Quote
gagata Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Noo, mój też jest świetny, bo... baaardzo daleko.... Quote
Margo05 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Saphirko, no... jakby Ci to powiedzieć... bo wiesz... oj, no... kurde... bo widzisz... ja... ja go nie znam :loveu: Ja to sobie wyobrażam :evil_lol: Trzeba być świetnym facetem, żeby znosić wszystkie zwariowane pomysły swojej kobiety :loveu: A ponieważ mój też znosi, a jest świetny, to i Twój takowy być musi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Abrakadabra Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Mam zagadkę! Jak zmieścić do bagażnika 100kg suchej karmy dla psów, 20 kg suchej karmy dla kotów ( a może nawet i 35, jeśli koty p.Ewy nie będą chciały jeść żarełka od Zwierzus) i jeszcze parę drobiazgów, które chcę zabrać dla p. Joli? :hmmmm: Quote
Abrakadabra Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Żeby nie było za łatwo, dodam, że stan wypełnienia mojego bagażnika można uznać za 100%-owy. :ghost_2:I wszystko lata sobie luzem! Quote
EVA2406 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Margo05 napisał(a):No, i gdzie te ciotki? :mad: Nie mogę tu za często zaglądać, bo jak czytam o tych Waszych ideałach to staję się zazdrosna ;) Quote
EVA2406 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Abrakadabra napisał(a):Mam zagadkę! Jak zmieścić do bagażnika 100kg suchej karmy dla psów, 20 kg suchej karmy dla kotów ( a może nawet i 35, jeśli koty p.Ewy nie będą chciały jeść żarełka od Zwierzus) i jeszcze parę drobiazgów, które chcę zabrać dla p. Joli? :hmmmm: Abrusia, ja też mam bagażnik, nie za duży, ale jest ;) Quote
Recommended Posts