Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paros napisał(a):
Wcześniej pytałam o suchą karmę, jest dla pani Joli większa ilość suchej karmy do odbioru w Warszawie :lol: Kto odbierze?

Ja! Ja!
Tylko napisz skąd? A ja to już załatwię... "maleńka" 8).

Margo - ten worek z karmą dla kotów też zabieramy? Może koty p.Joli są mniej wybredne niż koty p.Ewy? Jak myślisz? Przyda się?

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Ja! Ja!
Tylko napisz skąd? A ja to już załatwię... "maleńka" 8).

Margo - ten worek z karmą dla kotów też zabieramy? Może koty p.Joli są mniej wybredne niż koty p.Ewy? Jak myślisz? Przyda się?

Wysłałam Tobie PW ;)

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Słuchajcie!!!!

Paros załatwiła 100 kg karmy :crazyeye:!
Dzięki Ci dobra kobieto!

:loveu: :loveu::loveu:

Całuski! Buziaczki! Ukłony dla Paros! :calus:

Te buziaki to nie dla mnie tylko dla sponsora, któremu wspomniałam o pani Joli z psiakami w potrzebie :-( Ja tylko podrzuciłam link wątku :roll:

Posted

paros napisał(a):
Te buziaki to nie dla mnie tylko dla sponsora, któremu wspomniałam o pani Joli z psiakami w potrzebie :-( Ja tylko podrzuciłam link wątku :roll:

Trele morele - buziaki dla Paros za karmę i dla Saphiry za zamrażarkę!:sweetCyb:

Posted

Kobitki, jesteście WIELKIE :loveu::loveu::loveu::loveu:

Paros, to Twoja zasługa, bo mogłaś wcale nie wspomnieć :evil_lol:
Saphirko, Twój mąż to wyjątkowy facet :eviltong:
Abra, a Tobie dzięki za te jazdy w tą i we wte :lol:

To się Jola ucieszy :multi:

Posted

Saphirko, no... jakby Ci to powiedzieć... bo wiesz...
oj, no... kurde... bo widzisz... ja... ja go nie znam :loveu: Ja to sobie wyobrażam :evil_lol: Trzeba być świetnym facetem, żeby znosić wszystkie zwariowane pomysły swojej kobiety :loveu: A ponieważ mój też znosi, a jest świetny, to i Twój takowy być musi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Mam zagadkę!

Jak zmieścić do bagażnika 100kg suchej karmy dla psów, 20 kg suchej karmy dla kotów ( a może nawet i 35, jeśli koty p.Ewy nie będą chciały jeść żarełka od Zwierzus) i jeszcze parę drobiazgów, które chcę zabrać dla p. Joli? :hmmmm:

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Mam zagadkę!

Jak zmieścić do bagażnika 100kg suchej karmy dla psów, 20 kg suchej karmy dla kotów ( a może nawet i 35, jeśli koty p.Ewy nie będą chciały jeść żarełka od Zwierzus) i jeszcze parę drobiazgów, które chcę zabrać dla p. Joli? :hmmmm:

Abrusia, ja też mam bagażnik, nie za duży, ale jest ;)