Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Margo05 napisał(a):
No to umawiamy się na 29.11. na wycieczkę :evil_lol:

:multi: :multi: :multi:

Jedziemy na wycieczkę, jedziemy na wycieczkę :multi:!
A o której ? Bo mi się przypomniało, że od 12.00 do 13.00 mam szkolenie mojego psa na Bemowie :oops:.
Ale po 13-tej już mogę!!! Nie gniewacie się?:oops:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak taki najazd szykujecie to papu ze sobą, zabierzcie żebyście całej karmy dla psów Pani Joli nie skonsumowały:shake:. Czym ta kobieta taką zgraję głodomorów poczęstuje :evil_lol:

Posted

EVA2406 napisał(a):
Znajdzie się dla wszystkich, chudych i grubych, małych i dużych ;). Dla wszystkich o dobrych serduszkach, a mam nadzieję, że tylko tacy na dogo i miau występują ;)

Nic dodać - nic ująć :happy1:

Posted

Mięska pieskom wyżerać nie będziemy i jeszcze, jak znam życie, każdy z jakimś żarełkiem przyjedzie ;).
A z mięska to najbardziej lubię dobre ciasto :evil_lol:, co niestety mocno widać ;)

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Byłam dziś u pani Joli. Zawiozłam jej worek suchej karmy.
Świetna kobieta!!! Kurcze... zapomniałam zapytać o inne potrzeby. Margo? A mogą być jakieś koce? Takich porządnych (czytaj: mocnych) smyczy dla większych psów nie mam..., ale kupię.

Dzwoniłam dziś do Pani Joli i prosiła żeby podziekować za karmę bo ona ma kłopoty z internetem. Poradziłam jej abonament w plusie. Moja córcia ma taki . Płacę 60 zł za m-c i jako tako chodzi.

Posted

Saphirko, raz jeszcze przekazuję serdeczne podziękowania od Pani Joli za zamrażarkę :loveu::loveu::loveu:

Ktoś powiedział Pani Joli, że jutro się do niej wybieramy, ale ja nic o tym nie wiem. Wie ktoś może o co chodzi? :cool3:

Posted

:Dog_run:Chciałabym serdecznie podziękować za karmę, którą przywiozła mi bardzo miła młoda kobieta,oraz zamrażarkę zakupioną i przekazaną przez Panią, której jeszcze nie widziałam na oczy,ale mam nadzieję że kiedyś znajdzie czas aby mnie odwiedzić. Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękuję za okazaną pomoc.
J.Boczkowska
Panie, które do mnie się wybierają, serdecznie zapraszam.:multi:

Posted

Ulżyło mi jak sie dowiedziałam, że zamrażarka dotarła bo kupiłam ją bez żadnego kwitu i w zasadzie zawsze facet mógł sie wyprzeć, że sprzedał :lol:
A Wy sie nie opieprzajcie tylko jedźcie do Pani Joli bo wygląda za Wami :lol:
Może zorganizujcie jakieś korepetycje z netu dla Pani Joli bo ona biedna też sobie słabo radzi ? :lol: