Isadora7 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Cytat: Napisał Erazm Gagata już widzę nas z zamrażarką na plecach:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przyznam szczerze, że ... ja jestem w stanie wyobrazić sobie gagatę z zamrażarką na plecach. Taszczy tą zamrażarę z kentem w zębach :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Margo05 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Ja już wiem czego Gagata tak moze pędzić z ta zamrażarą - przed sobą będzie miała Fredzia, swojego szczeniaczka "malutkiego" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
paros Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Margo05 napisał(a):Paros, będę dzwonić później do Pani Joli, może uda jej się wejśc na wątek.. Margo i co? :roll: Quote
Margo05 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Paros, już Ci piszę :) Pani Jola ma zepsuty komputer, więc wątku przeczytać nie może, ale wypytałam ją co i jak. Pani Jola nie podaje samej suchej karmy, tylko namacza ją i podaje z dodatkiem mięsa. Worek 10 kg starcza na 3 dni. Jeśli nie ma karmy to podaje z makaronem lub ryżem, w zależności co ma - jak ma. Coś jeszcze mam podpytać? Abra, przekazuję Ci wielkie podziękowania od Pani Joli :loveu::loveu::loveu: Quote
EVA2406 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Margo, kiedy się wybierasz do Pani Joli? Może pojedziemy razem? Quote
Margo05 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Evuś, na razie nie mam czym. Chyba, że w sobotę o 13 po pracy pksem. Tylko musiałabym się umówić, żeby Pani Jola wyjechała po nas, bo to niezły kawał od autobusu :cool3: A to "malutki" gagatkowy szczeniorek Fredzio: Jak myślicie? Pociągnie Gagatkę z zamrażarą na grzbiecie i kentem w zębach? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Saphira Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Miziasty słodziaczek !:loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Jakie słodkie maleństwo :loveu::loveu::loveu: Quote
Margo05 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Piesek miniaturka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Maniutki pluszaczek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Propozycja Saphiry, zeby kupic w sklepie szwedzką zamrażarkę jest rozsądniejsza, przegłosowała mnie na pw;). Ja się wybiorę do Beluli i kupię karmy. Quote
Saphira Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Erazm ! Tylko karmę też rozsądnie bez przepłacania. Na tylu wątkach trzeba pomóc, że nie można sobie pozwolić na rozrzutność :lol: Quote
sleepingbyday Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 nie znam gagaty osobiście, ale będę oczekiwać zdjęć z ta zamrażarką i kentem z zębach. błagaaam!!!! u beluli to nie przepłacicie przecież.... Quote
Isadora7 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 sleepingbyday napisał(a):nie znam gagaty osobiście, ale będę oczekiwać zdjęć z ta zamrażarką i kentem z zębach. błagaaam!!!! u beluli to nie przepłacicie przecież.... To będa zdjęcia roku: Gagata+zamrażara+kenty ja bym jeszcze dołożyła maleństwo. A u Beluli istotnie nie przepłacicie. Quote
EVA2406 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Margo05']Evuś, na razie nie mam czym. Chyba, że w sobotę o 13 po pracy pksem. Tylko musiałabym się umówić, żeby Pani Jola wyjechała po nas, bo to niezły kawał od autobusu :cool3: Ja jeszcze mam czym, więc mogę po Ciebie przyjechać po pracy i możemy jechać. Tylko nie w sobotę, bo pewnie będę wiozła kota do Malagos, a to trochę km. Quote
gagata Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Margo, to pamiętajcie i o mnie...Muszę przecież rozeznanie i przymiarkę zrobić...do tej zamrażarki:evil_lol: Quote
Margo05 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Gagatko, będę pamiętać :evil_lol: Mam od Gagatki smyczki i u siebie trochę drobiazgów, więc postaram się jak najszybciej zrobić bazarek :) Quote
Saphira Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Margo ! Nie mogę się dodzwonić do Pani Joli. Nie odbiera :shake: Quote
Margo05 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Może jest u psów? Nie wiem... zaraz spróbuję Quote
Saphira Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Zamrażarka powinna dojechać do Pani Joli w środę lub czwartek. Tak mi powiedziano. Zostawilam Panu wszystkie dane do Pani Joli łącznie z nr telefonu. Można juz powoli myśleć o mrożonej taniej kostce ;) Gdyby nie dojechała do końca tygodnia i nikt by się nie odezwał to proszę o informację , będę reklamować. Quote
EVA2406 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Margo05 napisał(a):Ewuś, to cosik wymyślimy :) No, niestety Cioteczko w tym tygodniu już nic nie wymyślimy :shake:. Jakiś młody głupol :mad: chciał skręcić z prawego pasa w lewo i wykonał ten manewr wraz z moim samochodem, który właśnie znajdował się na lewym pasie. W ten oto sposób moje autko czeka na naprawę blacharską, a ja na sprawę sądową, bo ten............ nie chciał przyznać się, że to jego wina, a policjant powiedział, że w tej sytuacji może tylko skierować sprawę do sądu :angryy:. Jeszcze tylko tego mi trzeba było. Tak więc nasza wyprawa możliwa dopiero w przyszłym tygodniu. Quote
Margo05 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Saphira napisał(a):Zamrażarka powinna dojechać do Pani Joli w środę lub czwartek. Tak mi powiedziano. Zostawilam Panu wszystkie dane do Pani Joli łącznie z nr telefonu. Można juz powoli myśleć o mrożonej taniej kostce ;) Gdyby nie dojechała do końca tygodnia i nikt by się nie odezwał to proszę o informację , będę reklamować. Saphirko, ja nie wiem jak Ci dziękować :roll: Po prostu słów mi brak :loveu: EVA2406 napisał(a):No, niestety Cioteczko w tym tygodniu już nic nie wymyślimy :shake:. Jakiś młody głupol :mad: chciał skręcić z prawego pasa w lewo i wykonał ten manewr wraz z moim samochodem, który właśnie znajdował się na lewym pasie. W ten oto sposób moje autko czeka na naprawę blacharską, a ja na sprawę sądową, bo ten............ nie chciał przyznać się, że to jego wina, a policjant powiedział, że w tej sytuacji może tylko skierować sprawę do sądu :angryy:. Jeszcze tylko tego mi trzeba było. Tak więc nasza wyprawa możliwa dopiero w przyszłym tygodniu. Ewuś, współczuję. Wiem co to znaczy, bo mój samochód po podobnej akcji stoi w garażu, z nadzieją, że wygram w totka :roll: Ech... może podjedziemy autobusem? Najlepiej w sobotę by było :cool3: Quote
Saphira Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Mój TZ skasował najpierw Nissana a teraz prawie Vectrę naszego dziecka. Nie przebijecie mnie. Zostało jeszcze moje autko, ale czy mozna je powierzyć mężczyźnie :shake: chyba nie......Im nie powinni wydawać prawa jazdy :shake: Quote
Margo05 Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Saphira, my z Tobą nie mamy najmniejszych szans, w żadnym względzie :evil_lol: Kategorycznie nie dawaj mężowi samochodu :eviltong: Quote
Recommended Posts