Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ajula napisał(a):
a można wiedzieć jaka to karma?

teraz je Hill's Lamb&Rice wymiaszanego z karmą weterynaryjną dla psów wrażliwych, ale nie znam tej firmy, bo ta karma przyjechała z Holandii - nie pamiętam nazwy.

Posted

ecci napisał(a):
zerknijcie pod ogłoszenie Łaciaty w tym linku!!!
*** Brzeg ***

Tak wyglądał Sajfer w lipcu!!! Niedawno na stronę Brzegu dodano ogłoszenia psów, których wówczas w przytulisku nie było!!!

to ogłoszenie było już wcześniej na brzeskiej stronie. Wtedy jak przywiozłyśmy Sajfera z Brzegu maksiorek to sprawdziła.
A tak btw to sami mi to zdjęcie z ogloszenia przysłali razem z zaświadczeniem o szczepieniu

Posted

Madziek napisał(a):
to ogłoszenie było już wcześniej na brzeskiej stronie. Wtedy jak przywiozłyśmy Sajfera z Brzegu maksiorek to sprawdziła.
A tak btw to sami mi to zdjęcie z ogloszenia przysłali razem z zaświadczeniem o szczepieniu

żartujesz!!! 2 tyg. temu były inne ogłoszenia:crazyeye:

Posted

Odnawiamy Mu Allegro Madziek???Przydałoby się mo że wyróżnione..ale teraz w tym miesiacu nie dam rady...jeszcze w kolejce na wyróżnienie czeka jeden piesio:cool3::cool3:

Posted

taki albo w doga niemieckiego albo w filę :diabloti:

ładnie to tak go ukrywać i nie mówić o nim nikomu :shake: :cool3: zaraz wspomnę o nim gdzie niegdzie u dogarzy i molosowatych:eviltong:

Posted

tifet napisał(a):
taki albo w doga niemieckiego albo w filę :diabloti:

ładnie to tak go ukrywać i nie mówić o nim nikomu :shake: :cool3: zaraz wspomnę o nim gdzie niegdzie u dogarzy i molosowatych:eviltong:

Byłoby cudownie Tifet:multi::multi::multi:

Posted

ale kochani nic nie gwarantuje dałam o nim info na forum molosów... i wysłałam info do głównych osób od adopcji które naprawdę są zaangazowane... ale pamietajmy ze on taki jakiś mały i tosiowy a potrafi być środowisko rasowców krytyczne... a co najwazniejsze jest pod opieką fundacji... wiec pewnie jak coś mogą mieć na uwadze go w oferowaniu do adopcji i jeśli ładnie by się poprosiło to może by dali na stronkę jego czy coś takiego...