Madziek Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 najpierw nowe fotki dla stęsknionych ciotek ;-) Quote
Madziek Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Ajula napisał(a):a można wiedzieć jaka to karma? teraz je Hill's Lamb&Rice wymiaszanego z karmą weterynaryjną dla psów wrażliwych, ale nie znam tej firmy, bo ta karma przyjechała z Holandii - nie pamiętam nazwy. Quote
Madziek Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 ecci napisał(a):zerknijcie pod ogłoszenie Łaciaty w tym linku!!! *** Brzeg *** Tak wyglądał Sajfer w lipcu!!! Niedawno na stronę Brzegu dodano ogłoszenia psów, których wówczas w przytulisku nie było!!! to ogłoszenie było już wcześniej na brzeskiej stronie. Wtedy jak przywiozłyśmy Sajfera z Brzegu maksiorek to sprawdziła. A tak btw to sami mi to zdjęcie z ogloszenia przysłali razem z zaświadczeniem o szczepieniu Quote
gonia66 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Madziek napisał(a):najpierw nowe fotki dla stęsknionych ciotek ;-) MMMmmmmmmmm:loveu::loveu::loveu::loveu:Cuuudo:lol: Quote
Morgan:-) Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Zemdlałam z wrażenia. Normalnie psie cudo :loveu::loveu::loveu::loveu: I taki Astusiowaty :p Quote
ecci Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Madziek napisał(a):to ogłoszenie było już wcześniej na brzeskiej stronie. Wtedy jak przywiozłyśmy Sajfera z Brzegu maksiorek to sprawdziła. A tak btw to sami mi to zdjęcie z ogloszenia przysłali razem z zaświadczeniem o szczepieniu żartujesz!!! 2 tyg. temu były inne ogłoszenia:crazyeye: Quote
Ajula Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 dla mnie on dogowaty :loveu: prześliczny psiak Quote
Madziek Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 trzeba by go pokazać na molosach, nie? :) Quote
ata Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ajula napisał(a):dla mnie on dogowaty :loveu: prześliczny psiak dla mnie rowniez dogowaty:cool3::loveu: Quote
Madziek Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Sajferek jest taki piękny, aleoczy ma smutne okropnie... :( Quote
ecci Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 po prostu jest przepiękny...nie mogę uwierzyć, że nikt go nie chce:crazyeye: Quote
Ajula Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 trzeba mieć nadzieję w końcu znajdzie się fajny człowiek, który zaopiekuje się tym wspaniałym psiakiem :thumbs: Quote
gonia66 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Odnawiamy Mu Allegro Madziek???Przydałoby się mo że wyróżnione..ale teraz w tym miesiacu nie dam rady...jeszcze w kolejce na wyróżnienie czeka jeden piesio:cool3::cool3: Quote
tifet Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 taki albo w doga niemieckiego albo w filę :diabloti: ładnie to tak go ukrywać i nie mówić o nim nikomu :shake: :cool3: zaraz wspomnę o nim gdzie niegdzie u dogarzy i molosowatych:eviltong: Quote
gonia66 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 tifet napisał(a):taki albo w doga niemieckiego albo w filę :diabloti: ładnie to tak go ukrywać i nie mówić o nim nikomu :shake: :cool3: zaraz wspomnę o nim gdzie niegdzie u dogarzy i molosowatych:eviltong: Byłoby cudownie Tifet:multi::multi::multi: Quote
tifet Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ale kochani nic nie gwarantuje dałam o nim info na forum molosów... i wysłałam info do głównych osób od adopcji które naprawdę są zaangazowane... ale pamietajmy ze on taki jakiś mały i tosiowy a potrafi być środowisko rasowców krytyczne... a co najwazniejsze jest pod opieką fundacji... wiec pewnie jak coś mogą mieć na uwadze go w oferowaniu do adopcji i jeśli ładnie by się poprosiło to może by dali na stronkę jego czy coś takiego... Quote
gonia66 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Oki oki...przecież wszystko wiemy i rozumiemy Tifet..ale liczą się intencje i dobre serducho:lol: Quote
tifet Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 wątek bardzo długi... czy mogę wiedzieć co mu ostatecznie jest?? bo on chyba je to co mój tymczasowicz... czyżby też trzustka, wątroba...? Quote
Franca81 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 gonia66 napisał(a):Oki oki...przecież wszystko wiemy i rozumiemy Tifet..ale liczą się intencje i dobre serducho:lol: I wzrasta nadzieja... :evil_lol: Quote
Ajula Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 a niech sobie środkowisko rasowców będzie krytyczne i nawet wybrzydza :eviltong: byle chociaż sprobowali pomóc pieskowi :cool3: Quote
Recommended Posts