ecci Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Madziek napisał(a):dzięki ecci :loveu: ja wiem, że kasa i kasa.... ale tak to jest, że bez kasy nie zawsze da się pomóc. A teraz jeszcze mamy pod opieką bardzo chore szczeniaki. Zostawiłam (czyt. Fioletowy Pies) dziś w lecznicy prawie 140 zł. Za chwilę na prawdę zacznie brakować pieniążków. Na szczęście dla Sajfera znalazłsię 5 kilowy worek Royala Sensitivty Control, więc na razie ma co jeść. Ale obawiam się, że na długo to nie starczy a co gorsza w jego stanie dieta nie jest wskazana...:shake: Quote
Madziek Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 nie no, na pewno nie dojdzie do sytuacji, że zabraknie dla niego jedzenia. Ale przy leczeniu zaburzeń w funkcjonowaniu jelit najważniejsze jest odpowiednie żywienie, czyli, tak jak pisałam wcześniej, karma typu Intestinal albo Sensitivity. Dobrze by było, żeby teraz przez jakiś czas właśnie taką dostawał. Ba! on po prostu musi taką dostawać Quote
Madziek Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Pozwole sobie tutaj zaprosić na bazarek na bardzo chore szczeniaczki, 3 maluchy są u mnie, walczą o życie... http://www.dogomania.pl/forum/f99/szczotki-grzebienie-duzy-wybor-na-szczeniaczki-chore-na-parwowiroze-123788/ Quote
Franca81 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Madziek napisał(a):Ładnie to tak psami rzucać :mad: Skoro na dole... :oops: To chyba można, no nie? :evil_lol: Quote
Franca81 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='ecci']uwaga!!! rzucam sajferem:diabloti: A na polu zjawia się Franca. Przejmuje Sajfera i biegnie wprost w górę. Biegnie wymijając przeciwników dobiega na sam szczyt i GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Sajfer na górze !!!!!!!! YEAH. Tłum skacze:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: i kwiczy :evil_lol: z radości !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję za uwagę :B-fly: Ze mną wszystko OK, mam tylko zapalenie pęcherza (a nie głowy) :cool3::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Franca81']A na polu zjawia się Franca. Przejmuje Sajfera i biegnie wprost w górę. Biegnie wymijając przeciwników dobiega na sam szczyt i GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Sajfer na górze !!!!!!!! YEAH. Tłum skacze:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: i kwiczy :evil_lol: z radości !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękuję za uwagę :B-fly: Ze mną wszystko OK, mam tylko zapalenie pęcherza (a nie głowy) :cool3::evil_lol: Leżę i kwiczę ze śmiechu to najlepszy hopek na dogo. Quote
ecci Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Isadora7']Leżę i kwiczę ze śmiechu to najlepszy hopek na dogo. ja też!!! Takiego hooopka jeszcze nie było (zapalenie pęcherza bywa twórcze...też kiedyś miałam i zdałam bardzo trudne koło za 1 razem):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Franca81 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 A dziękuję bardzo :lol: nie sądziłam że aż tak się spodoba. Tak więc podrzucając można dalej kontynuować tą rozgrywkę. Kto przejmie Sajfera i podąży z nim ku górze? :cool3: Quote
ecci Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 to ja zacytuję pewnego polskiego komentatora... jesteśmy tam na górze jak chiński żyrandol, wisimy, wisimy...i niedługo spadniemy:evil_lol: Quote
Franca81 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='ecci']to ja zacytuję pewnego polskiego komentatora... jesteśmy tam na górze jak chiński żyrandol, wisimy, wisimy...i niedługo spadniemy:evil_lol: :megagrin: Dobreee (zaraz wrócę tylko poszukam też jakiejś ciekawej wypowiedzi "meczowej" i nie tylko). [FONT=Verdana, Arial]"Nie udało się to najpierw Sosinowi, który nogą trafił w poprzeczkę, a następnie Nicińskiemu, który głową także trafił... w poprzeczkę"[/FONT] My nie celujemy w poprzeczkę ale na sam szczyt !!! Quote
ecci Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Franca81']:megagrin: My nie celujemy w poprzeczkę ale na sam szczyt !!! to strzelam Sajferem do góry metodą Bekhama [FONT=Comic Sans MS](ludu jak ja go nie lubię:angryy:) [SIZE=4]nie w światło bramki, ale w światło jupiterów:evil_lol: [/FONT] Quote
Franca81 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='ecci']to strzelam Sajferem do góry metodą Bekhama [FONT=Comic Sans MS](ludu jak ja go nie lubię:angryy:) [SIZE=4]nie w światło bramki, ale w światło jupiterów:evil_lol: [/FONT] Hihihih :evil_lol: Quote
ecci Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 uwaga.....rzucam Sajferem na sam szczyt!!! Quote
Madziek Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 no to się dziewczyny rozkręciły ...;-) Quote
ecci Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Franca81 napisał(a):Sajferek czeka :razz: no jak tak będziesz rzucała Sajferem...to:shake: Quote
Morgan:-) Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Jesoooooo on taki podobny z twarzy do mojej Asty... Jak brat :loveu: Solidarnie przyłączamy się do gry i strzelamy gola w górę :multi::multi::multi: Quote
ecci Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Morgan:-) napisał(a):Jesoooooo on taki podobny z twarzy do mojej Asty... Jak brat :loveu: Solidarnie przyłączamy się do gry i strzelamy gola w górę :multi::multi::multi: gole mają byc wyszukane :diabloti: Quote
Morgan:-) Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 ecci napisał(a):gole mają byc wyszukane :diabloti: Wyszukane czy nie, ważne żeby celne były!! Żeby dowód był bardziej wyrazisty - moja Asta. Quote
Recommended Posts