Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gonia to zrób jak możesz :) tylko poczekaj może na nowe zdjęcia ;-) wczoraj mu robiłam, jeszcze nie wiem czy łądnie wyszły, ale może się nadadzą. Tylko dziś już nie wstawię

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sajferkowi znów skończyła się karma, więc zamówiłam kolejny worek i kolejne 225 zł się wydało...
Sajferowe konto "trochę" na minusie.

Przez weekend nie dotarałam do naszego chudzielca, ale jutro już na pewno go odwiedzę

Posted

No..teraz to widzę to CUDO!!!!ZAraz więc zabieram sie za Allegro!!!Myślę, że z taką urodą długo nie będzie czekał ten Piękniś...oj nie będzie..Allegro jeszcze dziś..tzn już jutro, bo na bank zastanie mnie 24:eviltong:Wkleję link jak zrobię...:lol:

Posted

mAMY ALLEGRO:CUDOWNIE URATOWANY OD ŚMIERCI-SZUKA DOMU I SERCA (508717994) - Aukcje internetowe Allegro
Tylko Madziek, niestety nie znalazłam i nie umieściłam żadnego konkretnego KONTAKTU do zasiegania porad w sprawie Sajferka. Proszę Cię, jeśli tylko tu wejdziesz przeslij mi jakieś dane mail i numer telefonu- ja dopisze na aukcji- to jest bardzo potrzebne bo inaczej będa pisac jakby co do mnie a ja niestety nie za wiele będę umiała powiedzieć:cool3:
Sajferku..no to dobranoc..zaczynaj śnić o nowym domeczku, bo jak Ci cioteczki porobią ogłoszenia-to nie ma bata..domeczek sie znajdzie:multi:

Posted

Jezu...a tu znowu cisza...dziś mnie tu wszystko dobija...nie ma podanego kontaktu- nawet jesli ktos zainteresuje sie Sajferem- gdzie ma pisać czy dzwonić???Co z pozostalymi ogloszeniami???Ktos cos w ogole robi????Eh....:-(

Posted

[quote name='Shell']Nie wiem czy mi wolno, najwyżej Magda mnie zabije.

Kontakt w sprawie adopcji:

tel.: 664 332 220 Magda

Hmm ja podałam na PW inny numer telefonu (zawsze dzwoniłam na ten co podałam). Madziu napisz jak będziesz co z tym numerem telefonu. ;)

Posted

Oba telefony są dobre, ale może niech już będzie podany ten co dała Shell (której nie zabiję ;-) ), bo ten jest fundacyjny.

Gonia dziękuję za aukcję :loveu: jeszcze jakbyś mogła tam dopisać, że Sajfer znajduje się pod opieką Fundacji i że każdy kto chciałby pomóc w jego utrzymaniu i opłaceniu tej specjalnej karmy to może wpłacić pieniązki na konto Fundacji z dopiskiem "darowizna na Sajfera"

FUNDACJA "FIOLETOWY PIES"

LUKAS BANK S.A. 96 1940 1076 3046 8481 0000 0000

ul. Jana Bytnara Rudego 21B/901
45-265 Opole
KRS 0000296955, NIP 754-292-50-63, REGON 160171602

i może dodasz jeszcze zdjęcia ze strony 8? taki wesoły na nich jest :)

Posted

Wszystko zmieniłam zgodnie z "zaleceniami"::lol:Przyznam, że zupełnie zapomniałam o tych foteczkach na stronce 8 a tam faktycznie Sajfer jest bardzo wesoły:loveu:Ale i tam ma największa oglądałność na "moich pieskach", choociaż z doświadczenia wiem, ze to nic za bardzo nie znaczy..oby tylko KTO ZADZWONIŁ:lol::lol::lol:Saferuś..alesTy śliczny jest..normalnie szok:lol:

Posted

przecudnej urody zwierzak, piękną ma tą dogowatą głowę :loveu:
zapisuję się do fanklubu :)

moja sunia (owoc mezaliansu dożycy i kundelka) też miała od początku problemy z układem pokarmowym, leki pomagaly na krótko, potem były nawroty - szczególnie opis wymiocin Sajfera jest mi bliski, bo kolor i konsystencja znana z autopsji ;)
od kiedy zgodnie z zaleceniem weta przestawilismy ją na RC Senitivity jest bez porównania lepiej, nawet nie musi brać lekarstw

wierzę, że Sajferowi też ta karma pomoże, wprawdzie jest droga, ale skuteczna (psina czuje się dobrze, więc nie musimy ciągle latać z nią do weterynarza i płacić za wizyty i lekarstwa)

Posted

karma sensitivity bardzo mu służy. Spróbujemy jednak stopniowo przestawić go na inną karmę i jak się uda to przynajmniej koszty troszkę się zmniejszą.

Niestety mało czasu dla Sajferka ostatio miałam, ale poprawię się na przyszłość ;-)

• 2 weeks later...
Posted

a u tego Pieknisia cisza od tylu dni:-( Ponowiłam Ci Słodziaku Allegro...oglószenia chyba masz...sporo osób Cię ogłąda, anwet miałęs 2 obserwatorów...ale co z tego???Pociesz mnie myśl, że jesteś poki co w dobrych rękach..może na razie nie ma lepszych dla Ciebie.....bo Ty już Pieski sporo w życiu przeszedłeś...teraz już nie mozesz mieć nigdy gorzej...mzesz mieć tylko lepiej...i tego Ci życze w Nowym Roku...z całego serca...:loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
a u tego Pieknisia cisza od tylu dni:-( Ponowiłam Ci Słodziaku Allegro...oglószenia chyba masz...sporo osób Cię ogłąda, anwet miałęs 2 obserwatorów...ale co z tego???Pociesz mnie myśl, że jesteś poki co w dobrych rękach..może na razie nie ma lepszych dla Ciebie.....bo Ty już Pieski sporo w życiu przeszedłeś...teraz już nie mozesz mieć nigdy gorzej...mzesz mieć tylko lepiej...i tego Ci życze w Nowym Roku...z całego serca...:loveu::loveu::loveu:

wybaczcie proszę tądługą przerwę w wiadomościach od Sajferka. Chłopaczek ma się w miarę dobrze. Udało mu się znowu troszkęprzytyć, ale karmy ubyło w ekspresowym tempie. Zaczęliśmy przestawiać go na karmę dlapsów wrażliwych, ale już nie weterynaryjną. Na razie dobrze to znosi, ale cały czas obserwujemy czy nie pojawi się znowu biegunka.
Dziś Sajferka niestety łapka coś bolała :( nie widać żadnego urazu, ani ranki, więc może się uderzył. W każdym razie, jeśli dalej będzie kulał to odwiedzimy weta.
Sajferek pozdrawia wszystkie cioteczki w nowym roku!

Posted

ecci napisał(a):
zerknijcie pod ogłoszenie Łaciaty w tym linku!!!
*** Brzeg ***

Tak wyglądał Sajfer w lipcu!!! Niedawno na stronę Brzegu dodano ogłoszenia psów, których wówczas w przytulisku nie było!!!

Dziwna sprawa...
U Magdy na fotkach Sajfer był na tym samym łańcuchu koło tego samego kojca ale były same kości z niego. A na fotce (ten sam łańcuch i obok taka sama klatka). Ale u nich na fotce znacznie grubszy.

Sajfer na pewno jest pod opieką Magdy. Więc wydaje mi się, że może jak trafił do Brzeskiego przytuliska to tak normalnie wyglądał i tam dopiero tak schudł. A ogłoszenie prewnie jest już stare. No bo jak to inaczej wytłumaczyć?

Posted

ogłoszenie jest sprzed około 2 tygodni najdalej!!!:crazyeye: bo ok. 2 tyg. temu ostatni raz zaglądałam na tą stronę!!! Tam są wszystkie psy z lipca, a z moim wątkiem nie pokrywa się żaden:roll: