ecci Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 on jest tak ładny, że aż niewiarygodne, że nie ma jeszcze domku!!! czy on jest ogłaszany? Quote
phase Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 `. Cudo.!! :loveu::loveu::loveu: Wieczorkiem zrobię ogłoszenia, bo jak na razie lecę się uczyć, bo wpadłam na chwilkę.;) Quote
Ajula Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 nadal chudy, ale i tak jest to PIĘKNY Pies :loveu: Quote
ecci Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 AguusS__x33 napisał(a):`. Cudo.!! :loveu::loveu::loveu: Wieczorkiem zrobię ogłoszenia, bo jak na razie lecę się uczyć, bo wpadłam na chwilkę.;) to super!!! A czy allegro też mu robisz? Czego się uczysz? U nas taka piękna pogoda, że mi się normalnie na książki patrzyc odechciewa i tylko na dworze bym siedziała! Ajula napisał(a):nadal chudy, ale i tak jest to PIĘKNY Pies :loveu: mi się wydaje, że on po prostu taki chudy z natury jest! Quote
phase Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 `. Jeżeli chodzi o Allegro to mogę poprosić dziewczyny z dogo. Ja wstawię go na n-k, a tak to ogólne ogłoszonka. Za tydzień mam testy ponadgimnazjalne, więc powtarzam sobie wszystko. Męczarnia.! :pissed: Quote
phase Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='ecci']Aguś, poproś dziewczyny o allegro jak możesz, to jednak najpewniejsze źródło domków (bynajmniej mi się tak wydaje:roll:). Na testy ponadgimnazjalne się nie załapywałam...bo ja starej daty jestem i szłam starym systemem:multi: ale za to jak dobrze pójdzie to w lipcu się bronie:diabloti: `. Okej, później napiszę do nich (Albo najpóźniej jutro). Robię teraz pracę na informatykę i coś mi się wydaję, że trochę czasu mi to zajmie. Mi tez się wydaję, że allegro jest "najlepsze" ;) AaaA. :razz: no ja jeszcze tydzień mam, by sobie powtórzyć... Ech. Quote
ecci Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Aguś, poproś dziewczyny o allegro jak możesz, to jednak najpewniejsze źródło domków (bynajmniej mi się tak wydaje:roll:). Na testy ponadgimnazjalne się nie załapywałam...bo ja starej daty jestem i szłam starym systemem:multi: ale za to jak dobrze pójdzie to w lipcu się bronie:diabloti: Quote
phase Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 `. Dziewczyny chcę się zabrać do ogłoszeń Sajferka i tak pomyślałam, że może zbiorę to w jedną całość... Taką ogólna historię... Bo nie wiadomo co trzeba napisać w ogłoszeniu. :razz: Początki Sejfera nie były łatwe…Widać było wszystko na wierzchu, właściwie był samym szkieletem ze skórą i garstką nadziei, ale mimo bólu nie przestawał się cieszyć. Wyglądał tragicznie, był przeraźliwie chudy, ale o dziwo! czuł się dobrze. Załatwiał się normalnie. Nie wyglądał, żeby go coś bolało. Nikt nie chciał mu pomóc… A on cierpiał… Sajfer ma ok 6-7 lat, jest w typie doga niemieckiego, ale niższy. Rudej maści z białymi centkowanymi łapkami. Jest żywy, żwawy, wesoły, kontaktowy. Psiak jest przemiły i przekochany. Przytula się jak miś. 29 września został odebrany z przytuliska i przywieziony do Opola. W aucie bardzo grzecznie jechał, musiał podróżować nie raz. Bardzo się ożywił , kiedy wjechałyśmy do Opola. Waży ok. 17 kg....a wielkości, może boksera? może ciut mniejszy. Psiak jest teraz w bezpiecznym miejscu, gdzie ma opiekę weterynaryjną, odpowiednie jedzenie i spacery. Nie ma mowy już o żadnym łańcuchu, mieszka w boksie z wybiegiem, ma dach nad głową. Ale to nie jest dom...więc dla niego też jak najbardziej szukamy domu tymczasowego. Obecnie wygląda już znacznie lepiej. Quote
Jagoda1 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Witam, wystawię Sajfera na allegro. Mogę wykorzystać tekst napisany przez "Madziek"? Kontakt ten sam? Quote
ecci Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Tekst fajny, ale moim zdanie powinnaś dodac, że został zabrany z przytuliska - mordowni :angryy: i jest pod opieką fundacji. Quote
Franca81 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Jagoda1 napisał(a):Witam, wystawię Sajfera na allegro. Mogę wykorzystać tekst napisany przez "Madziek"? Kontakt ten sam? Witam Cię na wątku Sajferka :razz: Znam Madziek na tyle dobrze by wiedzieć, że nie będzie mieć nic przeciwko temu by ją zacytować. Wręcz będzie wdzięczna za pomoc. :evil_lol: Quote
phase Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 `. http://www.allegro.pl/item613563957_prawie_dog_niemiecki_uratowany_od_smierci_opole.htm Quote
phase Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ecci napisał(a):o matko, jakie piękne! `. Byłoby pięknie, gdyby ktoś go dzięki allegro zauważył!. :-( Quote
ecci Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 [quote name='AguusS__x33']`. http://www.allegro.pl/item613563957_prawie_dog_niemiecki_uratowany_od_smierci_opole.htm o matko, jakie piękne! Quote
phase Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Madziek napisał(a):Dzięki dziewczyny ogromne! :loveu: `. Nie masz za co dziękować!. My chcemy, by Sajferek miał dom!. Najlepszy!. ;) Quote
Recommended Posts