Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AguusS__x33 napisał(a):
`. Cudo.!! :loveu::loveu::loveu:
Wieczorkiem zrobię ogłoszenia, bo jak na razie lecę się uczyć, bo wpadłam na chwilkę.;)

to super!!! A czy allegro też mu robisz?
Czego się uczysz? U nas taka piękna pogoda, że mi się normalnie na książki patrzyc odechciewa i tylko na dworze bym siedziała!

Ajula napisał(a):
nadal chudy, ale i tak jest to PIĘKNY Pies :loveu:

mi się wydaje, że on po prostu taki chudy z natury jest!

Posted

`. Jeżeli chodzi o Allegro to mogę poprosić dziewczyny z dogo. Ja wstawię go na n-k, a tak to ogólne ogłoszonka.
Za tydzień mam testy ponadgimnazjalne, więc powtarzam sobie wszystko. Męczarnia.! :pissed:

Posted

[quote name='ecci']Aguś,
poproś dziewczyny o allegro jak możesz, to jednak najpewniejsze źródło domków (bynajmniej mi się tak wydaje:roll:).

Na testy ponadgimnazjalne się nie załapywałam...bo ja starej daty jestem i szłam starym systemem:multi: ale za to jak dobrze pójdzie to w lipcu się bronie:diabloti:

`. Okej, później napiszę do nich (Albo najpóźniej jutro). Robię teraz pracę na informatykę i coś mi się wydaję, że trochę czasu mi to zajmie. Mi tez się wydaję, że allegro jest "najlepsze" ;)
AaaA. :razz: no ja jeszcze tydzień mam, by sobie powtórzyć... Ech.

Posted

Aguś,
poproś dziewczyny o allegro jak możesz, to jednak najpewniejsze źródło domków (bynajmniej mi się tak wydaje:roll:).

Na testy ponadgimnazjalne się nie załapywałam...bo ja starej daty jestem i szłam starym systemem:multi: ale za to jak dobrze pójdzie to w lipcu się bronie:diabloti:

Posted

`. Dziewczyny chcę się zabrać do ogłoszeń Sajferka i tak pomyślałam, że może zbiorę to w jedną całość... Taką ogólna historię... Bo nie wiadomo co trzeba napisać w ogłoszeniu. :razz:

Początki Sejfera nie były łatwe…Widać było wszystko na wierzchu, właściwie był samym szkieletem ze skórą i garstką nadziei, ale mimo bólu nie przestawał się cieszyć. Wyglądał tragicznie, był przeraźliwie chudy, ale o dziwo! czuł się dobrze. Załatwiał się normalnie. Nie wyglądał, żeby go coś bolało. Nikt nie chciał mu pomóc… A on cierpiał…

Sajfer ma ok 6-7 lat, jest w typie doga niemieckiego, ale niższy. Rudej maści z białymi centkowanymi łapkami. Jest żywy, żwawy, wesoły, kontaktowy. Psiak jest przemiły i przekochany. Przytula się jak miś.

29 września został odebrany z przytuliska i przywieziony do Opola. W aucie bardzo grzecznie jechał, musiał podróżować nie raz. Bardzo się ożywił , kiedy wjechałyśmy do Opola. Waży ok. 17 kg....a wielkości, może boksera? może ciut mniejszy.

Psiak jest teraz w bezpiecznym miejscu, gdzie ma opiekę weterynaryjną, odpowiednie jedzenie i spacery. Nie ma mowy już o żadnym łańcuchu, mieszka w boksie z wybiegiem, ma dach nad głową. Ale to nie jest dom...więc dla niego też jak najbardziej szukamy domu tymczasowego.

Obecnie wygląda już znacznie lepiej.

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Witam, wystawię Sajfera na allegro.
Mogę wykorzystać tekst napisany przez "Madziek"?
Kontakt ten sam?

Witam Cię na wątku Sajferka :razz:

Znam Madziek na tyle dobrze by wiedzieć, że nie będzie mieć nic przeciwko temu by ją zacytować. Wręcz będzie wdzięczna za pomoc. :evil_lol: