Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madziek napisał(a):
Przepraszam, że tak długo była cisza u Sajferka.
Niestety nie mam też najlepszych wieści... Sajfer od dwóch dni ma biegunkę i znowu pojawiła się krew w kale. Wczoraj byliśmy u weta, dostał zastrzyki i bierze nifuroksazyd. Daliśmy kał do badania i z wczorajszej próbki nic nie wyszło. Jutro jeszcze doniosę dwie, bo jest podejrzenie, że może mieć pasożyty, których jaja i odchody niekoniecznie wydala za każdym razem. Dlatego trzy próbki kału do badania. Jutro zobaczymy co dalej.
Bardzo mnie to martwi :(

O nieee.....tylko nie to...nikt nie zamawiał biegunki dla Sajferka...:shake::shake:Już się martwię..Madziek..jak tylko cos bedziesz wiedziala- pisz proszę...coś ta naszą Piękność nie ma szczęścia...czy jak..???:-(:-(:-(:-(

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

biegunka na razie opanowana. Wrociliśmy do RC sensitivity i przez ostatni tydzień Sajferek dostawał nifuroksazyd.
W zeszłym tygodniu daliśmy kał do badania, ale jeszcze musimy czekać na wyniki. Zobaczymy co dalej.
Na szczęście naszej mordce wrócił humor :loveu:

Posted

Madziek napisał(a):
biegunka na razie opanowana. Wrociliśmy do RC sensitivity i przez ostatni tydzień Sajferek dostawał nifuroksazyd.
W zeszłym tygodniu daliśmy kał do badania, ale jeszcze musimy czekać na wyniki. Zobaczymy co dalej.
Na szczęście naszej mordce wrócił humor :loveu:

No to można odetchnąć z ulgą. :loveu: Jeszcze tylko ten domek.....

Posted

Ajula napisał(a):
już dawno nie było nowych zdjęć
teraz pewnie jest jeszcze piękniejszy :lol:

`. Ja także czekam na foteczki Sajferka. :cool3:
A jak sie czuje psiak?

Posted

W kale nie ma żadnych pasożytów, jednak weterynarka i tak zaleciła powtórzenie odrobaczenia. Zobaczymy co dalej. Sajferek tęskni za domem...

zdjęc na razie nowych nie mam

Posted

Minęły biegunki, wróciliśmy do karmy RC sentitivity i mam nadzieję że już będzie dobrze.

Samopoczucie Sajferka raz lepsze raz gorsze... no co tu dużo mówić, chciałby iść wreszcie do domku...

• 2 weeks later...