gonia66 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Madziek napisał(a):Przepraszam, że tak długo była cisza u Sajferka. Niestety nie mam też najlepszych wieści... Sajfer od dwóch dni ma biegunkę i znowu pojawiła się krew w kale. Wczoraj byliśmy u weta, dostał zastrzyki i bierze nifuroksazyd. Daliśmy kał do badania i z wczorajszej próbki nic nie wyszło. Jutro jeszcze doniosę dwie, bo jest podejrzenie, że może mieć pasożyty, których jaja i odchody niekoniecznie wydala za każdym razem. Dlatego trzy próbki kału do badania. Jutro zobaczymy co dalej. Bardzo mnie to martwi :( O nieee.....tylko nie to...nikt nie zamawiał biegunki dla Sajferka...:shake::shake:Już się martwię..Madziek..jak tylko cos bedziesz wiedziala- pisz proszę...coś ta naszą Piękność nie ma szczęścia...czy jak..???:-(:-(:-(:-( Quote
ecci Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 o matko!!! Sajferek!!! Trzymaj się chłopaku:placz: Quote
Madziek Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 biegunka na razie opanowana. Wrociliśmy do RC sensitivity i przez ostatni tydzień Sajferek dostawał nifuroksazyd. W zeszłym tygodniu daliśmy kał do badania, ale jeszcze musimy czekać na wyniki. Zobaczymy co dalej. Na szczęście naszej mordce wrócił humor :loveu: Quote
Ajula Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 już dawno nie było nowych zdjęć teraz pewnie jest jeszcze piękniejszy :lol: Quote
Franca81 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Madziek napisał(a):biegunka na razie opanowana. Wrociliśmy do RC sensitivity i przez ostatni tydzień Sajferek dostawał nifuroksazyd. W zeszłym tygodniu daliśmy kał do badania, ale jeszcze musimy czekać na wyniki. Zobaczymy co dalej. Na szczęście naszej mordce wrócił humor :loveu: No to można odetchnąć z ulgą. :loveu: Jeszcze tylko ten domek..... Quote
phase Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Ajula napisał(a):już dawno nie było nowych zdjęć teraz pewnie jest jeszcze piękniejszy :lol: `. Ja także czekam na foteczki Sajferka. :cool3: A jak sie czuje psiak? Quote
Madziek Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 W kale nie ma żadnych pasożytów, jednak weterynarka i tak zaleciła powtórzenie odrobaczenia. Zobaczymy co dalej. Sajferek tęskni za domem... zdjęc na razie nowych nie mam Quote
gibon301 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 jeśli byście chciały imiały możliwość porozwieszania to z chęcią zrobie Sajferowi plakat... Quote
phase Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 `. A ja niedługo ogłoszonka porobię! Sajferku, żę nikt cię nie chce... :-( Quote
phase Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 `. A jak się psiak czuje chociażby psychicznie? I czekamy na focie. ;) Quote
Madziek Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Minęły biegunki, wróciliśmy do karmy RC sentitivity i mam nadzieję że już będzie dobrze. Samopoczucie Sajferka raz lepsze raz gorsze... no co tu dużo mówić, chciałby iść wreszcie do domku... Quote
phase Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 `. Dobrze, że ze zdrówkiem lepiej. A będą jakieś nowe foteczki? :razz: Prosiiimy.:lol: Quote
Madziek Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 zdjęcia będą, troszkę cierpliwości ... :oops: Quote
Basia i Barni Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 matko zobaczyłam tego zagłodzonego biedaka, jak on się czuje ? Quote
phase Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 `. Nareszcie!!!!! :loveu: http://img19.imageshack.us/img19/3247/obraz331resize.jpg Uśmiechnięty Sajferek. Quote
Recommended Posts