phase Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 `. No to dobrze, że nie widać aż tak żeber. ;) Zuch chłopak. No dobra to fotki daruję. :eviltong: Ale ja będzie lepiej to porób parę zdjęć Cioteczka. To nie dobrze, że się gryzie, cholerka. :shake: Quote
Madziek Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Uwierzycie mi jak powiem, że Sajfer od wczoraj jest w nowym domu?! !!!!!!!!!!!! Quote
Morgan:-) Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: No aż mnie zatkało. Jak? Gdzie? Kto? Sledzę sobie po cichutku losy tego przepięknego psa, a tu proszę jakie wieści. Więcej szczegółów poproszę. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Franca81 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Superowo !!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ecci Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Madziek napisał(a):Uwierzycie mi jak powiem, że Sajfer od wczoraj jest w nowym domu?! !!!!!!!!!!!! :-o:-o:-o:-o:-o:-o Quote
phase Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Madziek napisał(a):Uwierzycie mi jak powiem, że Sajfer od wczoraj jest w nowym domu?! !!!!!!!!!!!! `. O boshe !!!!!!!!!!!!!!! Na serio ?!?!!?!? :multi::multi::multi::multi::multi: A co to za domek?. Coś więcej wiesz ?. Quote
Ajula Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 cooo?! :crazyeye: uwierzę, czemu nie, nie wątpię, że mógł się komus spodobać :loveu: ale komu i co i jak? Quote
Madziek Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Już mówię co i jak. Sajferek mieszka w Opolu, w mieszkaniu. Zanosi się na to, że będzie dużo podróżował, bo rodzina często jeździ między Opolem a Warszawą. Nie długo czekają go też wakacje na Mazurach :-)) Nowa rodzinka zapewni mu opiekę wet i odpowiednią dietę, ale tak naprawdę wszyscy mamy nadzieję, że w domu przy kochających ludziach Sajferek wreszcie dojdzie do siebie. Co tu dużo mówić... mam nadzieję, że Sajfer będzie już bardzo szczęśliwym i zdrowym psem i że to dom do końca jego życia :-) Quote
phase Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 `. jeny jak dobrze czytać takie wieści. :multi::multi::multi: A cioteczka , dostaniemy jakieś zdjęcia z domku. :cool3: Quote
gonia66 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 JAka cudowna wiadomość:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
phase Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 `. Cioteczka dostaniemy jakieś zdjęcia z new domku?. Quote
Recommended Posts