Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak ja bym chciała choć raz usłyszeć,że mam owieczki:loveu:My tylko słyszymy;"zobacz,ale bydlaki":angryy:Więc nauczyłam moje piesy bardzo pożytecznej komendy:diabloti:Na słowo ''brzydki'' warczą,mój poprzedni pies bokser też znał tą komendę ale on szczekał a nie warczał.Więc jeśli ktoś głośno na ulicy źle mówi o mich maleństwach ja staję,one też i mówię do nich;"zobaczcie jaka BRZYDKA pani tak o was mówi",efekt natychmiastowy,gardłowy warkot moich maleństw:diabloti:A po debilnej pani zostaje siwy dym:evil_lol:

Posted

Mój kundel to tylko konikiem i kucykiem był :loveu:

Pamiętam był tu temat o dresach, na terenach spacerkowych spotykam typowego dresa, z Astem z rodo, świetnie wychowanym ! Mój kundel się przy nim może schować, ciągle walczymy z niektórymi zachowaniami. Bardzo miła niespodzianka :lol: Jest też u mnie pewien pan ze stafiorkiem, ślicznym pręguskiem i średniej wielkości owczarkowatym kundelkiem. Kundlisko lubi pokrzyczeć na inne psy, to chodzi w kagańcu, żeby się nikt nie czepiał :lol: a stafior trochę dominant i z moim się nie polubili, ale zastrzeżeń do wychowania nie mam ;)

Posted

[quote name='kendo-lee']Jak ja bym chciała choć raz usłyszeć,że mam owieczki:loveu:My tylko słyszymy;"zobacz,ale bydlaki":angryy:Więc nauczyłam moje piesy bardzo pożytecznej komendy:diabloti:Na słowo ''brzydki'' warczą,mój poprzedni pies bokser też znał tą komendę ale on szczekał a nie warczał.Więc jeśli ktoś głośno na ulicy źle mówi o mich maleństwach ja staję,one też i mówię do nich;"zobaczcie jaka BRZYDKA pani tak o was mówi",efekt natychmiastowy,gardłowy warkot moich maleństw:diabloti:A po debilnej pani zostaje siwy dym:evil_lol:[/quote]
genialne :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']Odnośnie "dziwnego" znazywania psów to czasami ludzie za moją Birmą wołają "owca" ... Jak boga kocham, jeszcze u niej kopytek nie znalazłam .[/QUOTE]
Birma to czarna owca :diabloti: :evil_lol:.

Posted

[quote name='kendo-lee']Jak ja bym chciała choć raz usłyszeć,że mam owieczki:loveu:My tylko słyszymy;"zobacz,ale bydlaki":angryy:Więc nauczyłam moje piesy bardzo pożytecznej komendy:diabloti:Na słowo ''brzydki'' warczą,mój poprzedni pies bokser też znał tą komendę ale on szczekał a nie warczał.Więc jeśli ktoś głośno na ulicy źle mówi o mich maleństwach ja staję,one też i mówię do nich;"zobaczcie jaka BRZYDKA pani tak o was mówi",efekt natychmiastowy,gardłowy warkot moich maleństw:diabloti:A po debilnej pani zostaje siwy dym:evil_lol:[/QUOTE]

ciekawy pomysł na komendę :diabloti:

Posted

[quote name='kendo-lee']Jak ja bym chciała choć raz usłyszeć,że mam owieczki:loveu:My tylko słyszymy;"zobacz,ale bydlaki":angryy:Więc nauczyłam moje piesy bardzo pożytecznej komendy:diabloti:Na słowo ''brzydki'' warczą,mój poprzedni pies bokser też znał tą komendę ale on szczekał a nie warczał.Więc jeśli ktoś głośno na ulicy źle mówi o mich maleństwach ja staję,one też i mówię do nich;"zobaczcie jaka BRZYDKA pani tak o was mówi",efekt natychmiastowy,gardłowy warkot moich maleństw:diabloti:A po debilnej pani zostaje siwy dym:evil_lol:[/quote]
Ekstra pomysł! :D :happy1:

Posted

dobre :happy1: :D

moja była niegdyś miniaturką labradora, ratlerkiem (wiem, że nie ma takiej rasy), tym czymś małym wściekłym, który rzuca się do nogawek (pan z filiozficzną miną to stwierdził patrząc na Dorcię jak cieszy się do zabawki, którą trzymałam w ręce, żeby jej rzucic), szczurem (co najgorsze ci ludzie myśleli, że na prawdę wyprowadzam szczura na smyczy i jak można szczura trzymac i wyprowadzac na spacer-na to ja, że on tez chce się wybiegac, dlaczego tylko psy mogą :D:evil_lol: )
jak sobie coś przypomnę, to dopiszę :)

Posted

[quote name='bonsai_88']Monia wypraszam sobie, Birma to nie jest żadna czarna owca.... za to powoli zaczyna reagować, jak ją wołam Czarny Baranie [/QUOTE]
Owca czy baran o prawie to samo :eviltong:

Posted

[quote name='alex_sandereczka']Dzisiaj na spacerze jakies dziecko wyciaga raczki do mojej labradorki, na co natychmiastowa reakcja babci - szarpie dziecko za rękę, wrzeszcząc " Nie dotykaj ! To pies morderca !" ;D[/quote]
Przebojowa babcia. 'Pies morderca'-mocne. O dziwno o moim goldenie nigdy nikt tak nie powiedział... A szkoda, bo bym odpowiedziała 'Ma już na koncie kilka małych dzieciaków' :evil_lol:

Posted

jeeeej!!! patrz, Robciu, jaka śliczna kicia!!! kici kici!!

patrz, Gabrysiu, piesek sobie idzie z panią! Pogłasiaj piesia!
-to chłopcyk cy dziewcynka?
-chłopczyk, Gabryniu
[ja] -to suczka
-och, ale on przecież ma... ee... Chodźmy, Gabrysiu, idziemy!!

sąsiadka - emerytka siedząca przed blokiem na ławeczce:
-Ale ten piesek to rasowy, prawda?
-Nie, kundel, ze schroniska
-Aaaa... Ahaaaa... bo on tak biega... bez smyczy... no ale on może...
-???
-No bo przecież rasowe to tak nie mogą! Przepisy zabraniają! Rasowe nie mogą bez smyczy... Nie mogą biegać... Muszą chodzić!

a niedawno zaczepił mnie jakiś dziadek z czymś, co kiedyś stało obok jamnika:
-To jest pies, prawda? Może byśmy ich tak spyknęli z moją suką? [suka miała posiwiały pysk i dziko szarpała się na smyczy]. Po tym szczeniaki odziedziczą wygląd a po mojej charakter. A zyskami podzielimy się po pół.
Słuchałam tego lekko osłupiała, mruknęłam już nie pamiętam co i oddaliłam się szybkim krokiem. z moją 3MIESIĘCZNĄ SUCZKĄ!

Posted

[quote name='Dela']jeeeej!!! patrz, Robciu, jaka śliczna kicia!!! kici kici!!

-chłopczyk, Gabryniu
[ja] -to suczka

-???
-No bo przecież rasowe to tak nie mogą! Przepisy zabraniają! Rasowe nie mogą bez smyczy... Nie mogą biegać... Muszą chodzić!

-To jest pies, prawda? Może byśmy ich tak spyknęli z moją suką? [suka miała posiwiały pysk i dziko szarpała się na smyczy]. Po tym szczeniaki odziedziczą wygląd a po mojej charakter. A zyskami podzielimy się po pół.
Słuchałam tego lekko osłupiała, mruknęłam już nie pamiętam co i oddaliłam się szybkim krokiem. z moją 3MIESIĘCZNĄ SUCZKĄ![/quote]

Też by mnie zatkało. :eviltong:
Ad.1 .........
Ad.2 Wiesz..pani chciała się upewnić czy, aby nie łamiesz przpisów.:D
Ad.3 Zyski po pół. Nie poszłaś na to ?!:crazyeye:

Posted

-chłopczyk, Gabryniu
[ja] -to suczka

-???

Słuchałam tego lekko osłupiała, mruknęłam już nie pamiętam co i oddaliłam się szybkim krokiem. z moją 3MIESIĘCZNĄ SUCZKĄ![/quote]

Ostatnie mnie powaliło :-D
Ta emerytka też dobra... :evil_lol:

Posted

[quote name='zuza:D']
Ad.3 Zyski po pół. Nie poszłaś na to ?!:crazyeye:[/quote]

Tyle, że ona ma 3 miesięczna suczkę... :cool3: Chyba że facet to cudotwórca :evil_lol:

Posted

-chłopczyk, Gabryniu
[ja] -to suczka

-???

Padłam:roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='zuza:D']Nie wiadomo..:eviltong:[/quote]

A właśnie, że wiadomo.. :cool3:

[quote name='Dela']
Słuchałam tego lekko osłupiała, mruknęłam już nie pamiętam co i oddaliłam się szybkim krokiem. [B]z moją 3MIESIĘCZNĄ SUCZKĄ![/B][/quote]

Posted

wiecie co? macie rację. znajdę tego faceta, każe mu sprawić żeby jego stara suka miała szczeniaki z moją małą suką, sprzedam to, co się urodzi i wreszcie będę bogata!:multi:

Posted

[quote name='Dela']wiecie co? macie rację. znajdę tego faceta, każe mu sprawić żeby jego stara suka miała szczeniaki z moją małą suką, sprzedam to, co się urodzi i wreszcie będę bogata!:multi:[/quote]

:cool3:Wiesz jakiś procent musisz oddać nam. W końcu [B]mamy racje[/B]..:cool3: :evil_lol:

Posted

[QUOTE] Napisał [B]Dela[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f25/najdziwniejsze-komentarze-dotyczace-waszych-psow-2-a-122495-post12920094/#post12920094"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/styles/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]wiecie co? macie rację. znajdę tego faceta, każe mu sprawić żeby jego stara suka miała szczeniaki z moją małą suką, sprzedam to, co się urodzi i wreszcie będę bogata!:multi:[/I]
[/QUOTE]

[QUOTE]:cool3:Wiesz jakiś procent musisz oddać nam. W końcu [B]mamy racje[/B]..:cool3: :evil_lol:[/QUOTE]
To ja się dopisuje do tego procentu.

Albo ludzie są tacy głupi,albo świat zaczyna szaleć. Hmm... Obydwa ^^

Skąd oni mają takie pomysły?

Posted

Świetne, ja powinnam nauczyć Gacka reagować tak na słowo "słodki" - nie wiem czemu, ale tego określenia jakoś wyjątkowo nie lubię :eviltong: