Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo jesteśmy z Poldziem zżyci, co prawda mam wrażenie , że głównie łączy nas nadzieja w jego oczach gdy otwieram lodówkę, ale jednak z każdym dniem widzę, że jest w tym wszystkim drugie dno....kochany z niego dziadziuś:loveu::loveu::loveu:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poldziu poszedł do niedzieli " na chałupy".
Wszystkim kochanym opiekunkom bardzo dziękujemy!!!
Piszcie dziewczyny jak sie dziadzio miewa.
A Ty Poldziu bądź grzeczny i nie przynies pańci wstydu ;)

Posted

wstydu? ... proszę Cię ... Razem z Kudłatą jesteśmy zauroczone Poldziem :)

Ja muszę porady jakieś od Ciebie pozyskać jak zwalczyć u mojego psiaka tendencje do bycia jedynakiem ...

Aaaa - niezmiennie jestem pod wrażeniem instrukcji co i jak z Poldziem, jaki jest :D Biorąc pod uwagę jej dokładność, jestem zaskoczona że nie ma wzmianki na który bok lubi sie czesać ;) ... No dobra, bo zaraz Cie wkurze :D ...

Poldek tęsknić i tak będzie pomimo nadtroskliwości ciotek bo ewidentnie kocha Cie to psisko mocno. Ale postaramy się aby rozłąkę na te kilka dni przeszedł jak najdzielniej. :)
Pozdrów TZ niech zabija złe czarownice, bo jak nie "ONI" ;) je to ONE ich ;) ...

Posted

Kudłata napisał(a):
Będzie bójka o niego :evil_lol:.

Majuska daj spokój - pomagać sobie trzeba :D ... kontynuując temat pomocy i zachętę Asi napewno sie dogadamy kto kogo trzyma, kto kogo leje :diabloti:

Posted

[quote name='albiemu']wstydu? ... proszę Cię ... Razem z Kudłatą jesteśmy zauroczone Poldziem :)

Ja muszę porady jakieś od Ciebie pozyskać jak zwalczyć u mojego psiaka tendencje do bycia jedynakiem ...

Aaaa - niezmiennie jestem pod wrażeniem instrukcji co i jak z Poldziem, jaki jest :D Biorąc pod uwagę jej dokładność, jestem zaskoczona że nie ma wzmianki na który bok lubi sie czesać ;) ... No dobra, bo zaraz Cie wkurze :D ...

Poldek tęsknić i tak będzie pomimo nadtroskliwości ciotek bo ewidentnie kocha Cie to psisko mocno. Ale postaramy się aby rozłąkę na te kilka dni przeszedł jak najdzielniej. :)
Pozdrów TZ niech zabija złe czarownice, bo jak nie "ONI" ;) je to ONE ich ;) ...

Ja zaczynam przypuszczać, że Poldzio po psiejsku czaruje, zeby od Majuski nigdzie nie iśc;) Tak mu u niej dobrze.

Posted

... przyznaje ma w sobie coś ujmującego ten psiak - nie ma to chyba nic wspolnego z kociołkiem i Lisią Górą - on jest niezwykle przyjemnym psiakiem, ... naprawdę słodki dziadzio :) ... gdyby miał kieszonkę to wymiętolone miętówki by w niej były :) JAK NIC!

Posted

albiemu napisał(a):
... naprawdę słodki dziadzio :) ... gdyby miał kieszonkę to wymiętolone miętówki by w niej były :) JAK NIC!

He, he, dobre..... i jeszcze miałby w tej kieszonce taką lekko łobsmarkaną chusteczkę, bo przecież w nosku coś tam zawsze troszkę furczy;)
A mnie dziś nad ranem obudził dźwięk Poldziowych pazurków stukających o płytki...:hmmmm::p ....... nic wczoraj nie :drinking:chyba to znak , że jego duch pozostał u mnie:evil_lol:

Posted

majuska napisał(a):

A mnie dziś nad ranem obudził dźwięk Poldziowych pazurków stukających o płytki...:hmmmm::p ....... nic wczoraj nie :drinking:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Majuska!
To co napisałaś,to miłość Twa do Poldzia,w najczystszej postaci!:loveu:
Ciotki!
Poldziu już jest Majuski:lol:,lepiej szukać domku innej bidzie;)

Posted

majuska napisał(a):
He, he, dobre..... i jeszcze miałby w tej kieszonce taką lekko łobsmarkaną chusteczkę, bo przecież w nosku coś tam zawsze troszkę furczy;)
A mnie dziś nad ranem obudził dźwięk Poldziowych pazurków stukających o płytki...:hmmmm::p ....... nic wczoraj nie :drinking:chyba to znak , że jego duch pozostał u mnie:evil_lol:

Majuska Ciebie obudziły jego pazurki ... Poldzia zapewne Twoje szuranie kapci ... nawet jesli nie slyszy i tak wie!!! :p

Erazm pozdrawiam serdecznie! :loveu: Orzechowskie zawsze sie ruszalo, tylko pod gorke ciezej bylo, ale w jednosci sila!Doturlane wszystkie pod gorke dziewczyniska sa :loveu:, przy Poldku tez nas do opieki kilka, chociaz najwieksze DZIEKI dla Kudlatej!!!! :loveu:

Za minut kilka bede z Miska miec zaszczyt Poldka na spacerrrrrro zabrac ... poszukam mietowek heheheh

Posted

Poldek już po spacerze z Albiemu i Miśką i po kolacji - teraz ma sjestę. Ale apetycik to on ma :lol:. Patrzy tymi dużymi oczami i ciągle mi się wydaje, że jest głodny - Majuska jest szansa, że z powrotem dostaniesz toczącą się kulkę, a nie psa :cool3:.

Posted

fakt ... Azja stała za bramką razem z kumplem Miśkiem i razem jakoś tak smutno patrzyli ... teraz juz wiem, że to ich spojrzenie głodem było pisane ... ehhh

Zapomniałam dodać, że byłam razem z Miśką w towarzystwie Miksera, jej psiaka - to ważne, my z nim, nie on z nami :D heheh

Po spacerze z Poldziem, wydarłam Miśkę z towarzyszem do parku - i tak siedzieliśmy i milczeliśmy i było naprawdę fajnie ... podszedł jakiś facet z totalnie pojechaną czupryną i wspólne rozmowy zamknął słowami - im bardziej poznajemy ludzi tym bardziej wolimy towarzystwo zwierząt ... Widzicie - jest nas coraz więcej :)!

Posted

jeszcze była jakaś kobita z sunią, która totalnie ją przerosła - młode szczenie, rasy tej z " W pustyni i w puszczy", która postanowiła mową ciała wyrażać się jasno - coś w stylu ....

spadaj z tym smakołykiem babo! ja i tak będę spała tutaj na środku drogi bio tak! Zwinęła się w kłebek i tyle ... szczeniacka drzemka bez dyskusji!!!! :D hehehe

ERAAAZM ... kochanie ... My to już nie kolekcja, raczej galeria :D hehehe

O sobie mogę śmialo napisać co nie fluidem to fugą :D - dobrze, że reszta tak świetnie się trzyma to średnia dźwiga :D hehehe