majuska Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Bardzo jesteśmy z Poldziem zżyci, co prawda mam wrażenie , że głównie łączy nas nadzieja w jego oczach gdy otwieram lodówkę, ale jednak z każdym dniem widzę, że jest w tym wszystkim drugie dno....kochany z niego dziadziuś:loveu::loveu::loveu: Quote
majuska Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Poldziu dziś szalał na porannym spacerku jak szczeniak, po prostu byłam w szoku:lol:..... a ja takiego dziadzia sapiącego z niego robiłam:roll: Quote
figa33 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 dogo jest nieznośne:mad: Poldziu to ty młodzieniaszek taki jesteś?:loveu: Quote
majuska Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Poldziu poszedł do niedzieli " na chałupy". Wszystkim kochanym opiekunkom bardzo dziękujemy!!! Piszcie dziewczyny jak sie dziadzio miewa. A Ty Poldziu bądź grzeczny i nie przynies pańci wstydu ;) Quote
albiemu Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 wstydu? ... proszę Cię ... Razem z Kudłatą jesteśmy zauroczone Poldziem :) Ja muszę porady jakieś od Ciebie pozyskać jak zwalczyć u mojego psiaka tendencje do bycia jedynakiem ... Aaaa - niezmiennie jestem pod wrażeniem instrukcji co i jak z Poldziem, jaki jest :D Biorąc pod uwagę jej dokładność, jestem zaskoczona że nie ma wzmianki na który bok lubi sie czesać ;) ... No dobra, bo zaraz Cie wkurze :D ... Poldek tęsknić i tak będzie pomimo nadtroskliwości ciotek bo ewidentnie kocha Cie to psisko mocno. Ale postaramy się aby rozłąkę na te kilka dni przeszedł jak najdzielniej. :) Pozdrów TZ niech zabija złe czarownice, bo jak nie "ONI" ;) je to ONE ich ;) ... Quote
majuska Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Kurczę, tylko mi nie odbijcie Poldzia....żeby chciał do mnie wrócić:mad::eviltong: Jeszcze raz wielkie dzięki:loveu: Quote
albiemu Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Kudłata napisał(a):Będzie bójka o niego :evil_lol:. Majuska daj spokój - pomagać sobie trzeba :D ... kontynuując temat pomocy i zachętę Asi napewno sie dogadamy kto kogo trzyma, kto kogo leje :diabloti: Quote
elmira Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='albiemu']wstydu? ... proszę Cię ... Razem z Kudłatą jesteśmy zauroczone Poldziem :) Ja muszę porady jakieś od Ciebie pozyskać jak zwalczyć u mojego psiaka tendencje do bycia jedynakiem ... Aaaa - niezmiennie jestem pod wrażeniem instrukcji co i jak z Poldziem, jaki jest :D Biorąc pod uwagę jej dokładność, jestem zaskoczona że nie ma wzmianki na który bok lubi sie czesać ;) ... No dobra, bo zaraz Cie wkurze :D ... Poldek tęsknić i tak będzie pomimo nadtroskliwości ciotek bo ewidentnie kocha Cie to psisko mocno. Ale postaramy się aby rozłąkę na te kilka dni przeszedł jak najdzielniej. :) Pozdrów TZ niech zabija złe czarownice, bo jak nie "ONI" ;) je to ONE ich ;) ... Ja zaczynam przypuszczać, że Poldzio po psiejsku czaruje, zeby od Majuski nigdzie nie iśc;) Tak mu u niej dobrze. Quote
albiemu Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 ... przyznaje ma w sobie coś ujmującego ten psiak - nie ma to chyba nic wspolnego z kociołkiem i Lisią Górą - on jest niezwykle przyjemnym psiakiem, ... naprawdę słodki dziadzio :) ... gdyby miał kieszonkę to wymiętolone miętówki by w niej były :) JAK NIC! Quote
Erazm Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Ach, Poldek ...caly czas tu zagladam... Orzechowskie all znow ruszylo....to do Albiemu... Quote
majuska Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 albiemu napisał(a): ... naprawdę słodki dziadzio :) ... gdyby miał kieszonkę to wymiętolone miętówki by w niej były :) JAK NIC! He, he, dobre..... i jeszcze miałby w tej kieszonce taką lekko łobsmarkaną chusteczkę, bo przecież w nosku coś tam zawsze troszkę furczy;) A mnie dziś nad ranem obudził dźwięk Poldziowych pazurków stukających o płytki...:hmmmm::p ....... nic wczoraj nie :drinking:chyba to znak , że jego duch pozostał u mnie:evil_lol: Quote
majuska Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Kudłata napisał(a):Będzie bójka o niego :evil_lol:. Noooo, szkoda, że tak na alegro sie o niego nie biją.......:shake:, nie Figa? Quote
Miśka84 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 majuska napisał(a): A mnie dziś nad ranem obudził dźwięk Poldziowych pazurków stukających o płytki...:hmmmm::p ....... nic wczoraj nie :drinking: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
epe Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Majuska! To co napisałaś,to miłość Twa do Poldzia,w najczystszej postaci!:loveu: Ciotki! Poldziu już jest Majuski:lol:,lepiej szukać domku innej bidzie;) Quote
albiemu Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 majuska napisał(a):He, he, dobre..... i jeszcze miałby w tej kieszonce taką lekko łobsmarkaną chusteczkę, bo przecież w nosku coś tam zawsze troszkę furczy;) A mnie dziś nad ranem obudził dźwięk Poldziowych pazurków stukających o płytki...:hmmmm::p ....... nic wczoraj nie :drinking:chyba to znak , że jego duch pozostał u mnie:evil_lol: Majuska Ciebie obudziły jego pazurki ... Poldzia zapewne Twoje szuranie kapci ... nawet jesli nie slyszy i tak wie!!! :p Erazm pozdrawiam serdecznie! :loveu: Orzechowskie zawsze sie ruszalo, tylko pod gorke ciezej bylo, ale w jednosci sila!Doturlane wszystkie pod gorke dziewczyniska sa :loveu:, przy Poldku tez nas do opieki kilka, chociaz najwieksze DZIEKI dla Kudlatej!!!! :loveu: Za minut kilka bede z Miska miec zaszczyt Poldka na spacerrrrrro zabrac ... poszukam mietowek heheheh Quote
Erazm Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Zescie sobie niezla kolekcje zrobily...a Majuska to wpadla jak sliwka w kompot:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kudłata Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Poldek już po spacerze z Albiemu i Miśką i po kolacji - teraz ma sjestę. Ale apetycik to on ma :lol:. Patrzy tymi dużymi oczami i ciągle mi się wydaje, że jest głodny - Majuska jest szansa, że z powrotem dostaniesz toczącą się kulkę, a nie psa :cool3:. Quote
albiemu Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 fakt ... Azja stała za bramką razem z kumplem Miśkiem i razem jakoś tak smutno patrzyli ... teraz juz wiem, że to ich spojrzenie głodem było pisane ... ehhh Zapomniałam dodać, że byłam razem z Miśką w towarzystwie Miksera, jej psiaka - to ważne, my z nim, nie on z nami :D heheh Po spacerze z Poldziem, wydarłam Miśkę z towarzyszem do parku - i tak siedzieliśmy i milczeliśmy i było naprawdę fajnie ... podszedł jakiś facet z totalnie pojechaną czupryną i wspólne rozmowy zamknął słowami - im bardziej poznajemy ludzi tym bardziej wolimy towarzystwo zwierząt ... Widzicie - jest nas coraz więcej :)! Quote
albiemu Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 jeszcze była jakaś kobita z sunią, która totalnie ją przerosła - młode szczenie, rasy tej z " W pustyni i w puszczy", która postanowiła mową ciała wyrażać się jasno - coś w stylu .... spadaj z tym smakołykiem babo! ja i tak będę spała tutaj na środku drogi bio tak! Zwinęła się w kłebek i tyle ... szczeniacka drzemka bez dyskusji!!!! :D hehehe ERAAAZM ... kochanie ... My to już nie kolekcja, raczej galeria :D hehehe O sobie mogę śmialo napisać co nie fluidem to fugą :D - dobrze, że reszta tak świetnie się trzyma to średnia dźwiga :D hehehe Quote
Miśka84 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Fajnie wczoraj było :p a Azja chyba moją skromną osobę poznała no i Mikserka. Quote
Recommended Posts