Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

figa33 napisał(a):
majusko czy były jakieś telefony?

Nikt nie pytał , w żaden sposób i pewnie nie zapyta, na co komu taki pies.....jeżeli będzie sie cokolwiek działo na pewno napiszę.

Posted

pytałam o te telefony, bo Poldek ma znów 2 obserwatorów w allegro , a to nie jest takie częste , choć jak wiemy już daje to nadzieję czasem złudną niestety..

Posted

Ja uważam, że to i tak sukces, że stary schorowany padaczkowiec ma wogóle obserwatorów.... czasem mam wrażenie, że tylko ja go obserwuję;) ( a nie powiem ciekawe zajęcie )

Posted

i następne allegro , niech Ci się poszczęści piesku! może jutro uda mi się wstawić link , bo teraz znów wchodzę na dogo ;od tylca; przez bramkę proxy niestety

Posted

Wszystkie kochane Poldziowe ciotki :
Bardzo potrzebuję " tymczasu" dla Poldzia od wtorku 21.07. do niedzieli 26.07. sponsoruję cały jego pobyt oczywiście, jedynie co to trzeba dopilnować to 2 x dziennie podać mu Luminal ( chetnie go pożera zawiniętego w szyneczkę ) resztę zwierzaków udało mi się " sprzedać " tylko Poldziu został......

Posted

Majuska - tak jak kiedys proponowałam tak to jest aktualne - bardzo chętnie pomogę. Jak będzie trzeba pójdę na urlop ... i tak musze odpocząć więc nie ma sprawy. Masz pomoc u mnie jak nic.