morisowa Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Niedawno się dowiedziałam, że dr Czajka ma specjalizację z chirurgii kostnej i z chirurgii miękkiej, więc jednak intuicję miałam dobrą ;) Problem z łapką Kariny nie jest taki, że to bardzo skomplikowana operacja (czegoś ponad swoje siły też wiem, że by się ten lekarz nie podejmował i to bardzo w nim cenię - szczerość) tylko, że tyle czasu kość była na wierzchu, w bibule... problem to zakażenie kości. Ale, jasne - warto sprawdzić inne możliwości, na jednym lekarzu świat się nie kończy. Quote
Lulka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 nie no skoro on tez specjalista to nie ma co suni meczyc wizytami u innyc, zreszta nie zawsze ci najbardziej rozreklamowani musza byc najlepsi. tez mnie martwi to zakazenie:( byly juz takie przypadki tu na dogo, zawsze wina czlowieka, a zwierzak musi cierpiec przez zaniedbanie czy kojarzycie takie opatrunki ze srebrem chyba??? podobno cuda dzialaja na takie rany..... Quote
Akrum Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ja też poproszę nr konta na pw - też cosik wrzucę ;) Ona jest teraz u Ciebie na dt, tak?? sunia ma jakieś ogłoszenia?? jesli nie, to są tu na wątku jakieś jej aktualne zdjęcia? jakiś tekst by się przydał i mogę porobić małej ogłoszenia... magdyska25 - Ty ją znasz najlepiej - jak będziesz miała chwilkę, to opisz ją i wklej tu tekst, a ja go skopiuję i porobię dużo ogłszeń :) Quote
2010 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 :loveu:Dogocioteczki poóżcie piskowi...:loveu:.Dziękujemy serdecznie....:loveu:Każda pomoc na wagę złota... Quote
Ellig Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Lulka napisał(a):nie no skoro on tez specjalista to nie ma co suni meczyc wizytami u innyc, zreszta nie zawsze ci najbardziej rozreklamowani musza byc najlepsi. tez mnie martwi to zakazenie:( byly juz takie przypadki tu na dogo, zawsze wina czlowieka, a zwierzak musi cierpiec przez zaniedbanie czy kojarzycie takie opatrunki ze srebrem chyba??? podobno cuda dzialaja na takie rany..... AQUACEL Ag to opatrunek o działaniu przeciwbakteryjnym, łączący zalety technologii Hydrofiber z przeciwbakteryjnym działaniem srebra.AQUACEL Ag izoluje komórki bakteryjne, które następnie zabijane są przez jony srebra. Jest opatrunkiem z wyboru w leczeniu ran zakażonych, ran o wysokim ryzyku wystąpienia infekcji. AQUACEL Ag spełnia wymogi nowoczesnej koncepcji leczenia ran w środowisku wilgotnym, gwarantując najwyższy komfort leczenia. Jest przeznaczony do leczenia zakażonych ran przewlekłych np. odleżyn, owrzodzeń podudzi, a także oparzeń i owrzodzeń w przebiegu stopy cukrzycowej. AQUACEL Ag to 14 dni pełnej aktywności przeciwbakteryjnej. Quote
magdyska25 Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Dziękuje Wam bardzo!!! Kolejna wpłata, która do mnie doszła od Marysi55- 50 zł. Dzisiaj byłam z Karą na zmianie opatrunku...zrobiłam zdjęcia łapy wstawię jak od kogoś pożyczę kabel do aparatu bo już nie posiadam. Ogólnie kolejny weterynarz wypowiada się na temat Jej łapy i po raz kolejny słyszę o nikłych szansach... Akrum jak tylko będę miała chwilę to usiądę nad tekstem a jak na razie to tego czasu mam jak na lekarstwo. Quote
morisowa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Możesz do rozliczenia Karinki dopisać 20 zł, które zapłaciłam za tamtą wizytę, bo oczywiście nie oczekuję zwrotu :) Quote
2010 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Cioteczko wstaw prosze tę fotkę i wyniki wszystkich badań. Ratujmy łapkę . A te opatrunki ze srebrem to napewno nie zaszkodzą ....Wypróbuj je !!! Quote
stonka1125 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 nie moge pomóc finansowo, podniose chociaż....... Quote
agata51 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Stawiam się na wezwanie. Poczytam później. Poproszę o nr konta. Quote
Akrum Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 magdyska25 napisał(a):Akrum jak tylko będę miała chwilę to usiądę nad tekstem a jak na razie to tego czasu mam jak na lekarstwo. Ok :) to będę cierpliwie czekać, a jak tylko będzie tekścik, to ruszam pełną parą z ogłoszeniami :) Quote
2010 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 SERDECZNIE ZAPRASZAMY na bazarek dla Karinki i Dianki http://www.dogomania.pl/threads/180009-Butik-markowych-ciuszkA-w-dla-Dianki-i-Kariny-24-02?p=14123196#post14123196 Quote
magdyska25 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Kolejne wpłaty za które bardzo dziękuję. * Akrum- 50 zł. * Jo37- 30 zł. Dzisiaj będziemy na zmianie opatrunku także dowiem się o te opatrunki ze srebra. Jutro EKG- trzymajcie kciuki, żeby było wszystko dobrze... Quote
2010 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ja też trzymam mocno kciuki!! Oby te opatrunki pomogły.>>> Quote
TERESA BORCZ Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 poszło odemnie dzisiaj skromne 30,- zl. . mogę wysłać 2 takie opatrunki natychmiast. (srebrne). czy na ten adres podany w pw z kontem? Opatrunki są rewelacyjne, wyleczyliśmy nimi czysto i gładko zmiażdzoną łapkę sosnowieckiego NERA. NIE MA ŚLADU!!! KONIECZNIE TEZ STOSUJCIE PROPOLISOWY EXTRAKT W AREOZOLU. Quote
Lulka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):poszło odemnie dzisiaj skromne 30,- zl. . mogę wysłać 2 takie opatrunki natychmiast. (srebrne). czy na ten adres podany w pw z kontem? Opatrunki są rewelacyjne, wyleczyliśmy nimi czysto i gładko zmiażdzoną łapkę sosnowieckiego NERA. NIE MA ŚLADU!!! KONIECZNIE TEZ STOSUJCIE PROPOLISOWY EXTRAKT W AREOZOLU. i ja licze ze takie opatrunki pomoglyby suni ;-) Quote
magdyska25 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Teresko, jakbyś mogła to wyślij- tak na ten adres podany z kontem. Doszły do mnie również wpłaty od: * TERESA BORCZ- 30 zł. * Aleksandra- 50 zł. Dziękuję Wam!!! Quote
TERESA BORCZ Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Wysyłam rano priorytetem. Mam nadzieje że dojdą i będą pomocne . Koniecznie propolisowy ekstrat polecam. Quote
Ellig Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']Wysyłam rano priorytetem. Mam nadzieje że dojdą i będą pomocne . Koniecznie propolisowy ekstrat polecam. polecam jedno idrugie o plastrach juz pisalam a teraz link do propolisu, ktory stoswalam za rada Teresy:) http://www.herbamed.pl/index.php?p781,apipol-farma-propolisol-propolis-extractum-spray-20ml Quote
Recommended Posts