Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 495
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niedawno się dowiedziałam, że dr Czajka ma specjalizację z chirurgii kostnej i z chirurgii miękkiej, więc jednak intuicję miałam dobrą ;)
Problem z łapką Kariny nie jest taki, że to bardzo skomplikowana operacja (czegoś ponad swoje siły też wiem, że by się ten lekarz nie podejmował i to bardzo w nim cenię - szczerość) tylko, że tyle czasu kość była na wierzchu, w bibule... problem to zakażenie kości.
Ale, jasne - warto sprawdzić inne możliwości, na jednym lekarzu świat się nie kończy.

Posted

nie no skoro on tez specjalista to nie ma co suni meczyc wizytami u innyc, zreszta nie zawsze ci najbardziej rozreklamowani musza byc najlepsi.

tez mnie martwi to zakazenie:(
byly juz takie przypadki tu na dogo, zawsze wina czlowieka, a zwierzak musi cierpiec przez zaniedbanie

czy kojarzycie takie opatrunki ze srebrem chyba??? podobno cuda dzialaja na takie rany.....

Posted

ja też poproszę nr konta na pw - też cosik wrzucę ;)
Ona jest teraz u Ciebie na dt, tak??
sunia ma jakieś ogłoszenia??
jesli nie, to są tu na wątku jakieś jej aktualne zdjęcia? jakiś tekst by się przydał i mogę porobić małej ogłoszenia...
magdyska25 - Ty ją znasz najlepiej - jak będziesz miała chwilkę, to opisz ją i wklej tu tekst, a ja go skopiuję i porobię dużo ogłszeń :)

Posted

Lulka napisał(a):
nie no skoro on tez specjalista to nie ma co suni meczyc wizytami u innyc, zreszta nie zawsze ci najbardziej rozreklamowani musza byc najlepsi.

tez mnie martwi to zakazenie:(
byly juz takie przypadki tu na dogo, zawsze wina czlowieka, a zwierzak musi cierpiec przez zaniedbanie

czy kojarzycie takie opatrunki ze srebrem chyba??? podobno cuda dzialaja na takie rany.....

AQUACEL Ag to opatrunek o działaniu przeciwbakteryjnym, łączący zalety technologii Hydrofiber z przeciwbakteryjnym działaniem srebra.AQUACEL Ag izoluje komórki bakteryjne, które następnie zabijane są przez jony srebra. Jest opatrunkiem z wyboru w leczeniu ran zakażonych, ran o wysokim ryzyku wystąpienia infekcji. AQUACEL Ag spełnia wymogi nowoczesnej koncepcji leczenia ran w środowisku wilgotnym, gwarantując najwyższy komfort leczenia. Jest przeznaczony do leczenia zakażonych ran przewlekłych np. odleżyn, owrzodzeń podudzi, a także oparzeń i owrzodzeń w przebiegu stopy cukrzycowej. AQUACEL Ag to 14 dni pełnej aktywności przeciwbakteryjnej.

Posted

Dziękuje Wam bardzo!!!

Kolejna wpłata, która do mnie doszła od Marysi55- 50 zł.

Dzisiaj byłam z Karą na zmianie opatrunku...zrobiłam zdjęcia łapy wstawię jak od kogoś pożyczę kabel do aparatu bo już nie posiadam.
Ogólnie kolejny weterynarz wypowiada się na temat Jej łapy i po raz kolejny słyszę o nikłych szansach...

Akrum jak tylko będę miała chwilę to usiądę nad tekstem a jak na razie to tego czasu mam jak na lekarstwo.

Posted

magdyska25 napisał(a):
Akrum jak tylko będę miała chwilę to usiądę nad tekstem a jak na razie to tego czasu mam jak na lekarstwo.

Ok :) to będę cierpliwie czekać, a jak tylko będzie tekścik, to ruszam pełną parą z ogłoszeniami :)

Posted

Kolejne wpłaty za które bardzo dziękuję.
* Akrum- 50 zł.
* Jo37- 30 zł.

Dzisiaj będziemy na zmianie opatrunku także dowiem się o te opatrunki ze srebra.
Jutro EKG- trzymajcie kciuki, żeby było wszystko dobrze...

Posted

poszło odemnie dzisiaj skromne 30,- zl. . mogę wysłać 2 takie opatrunki natychmiast. (srebrne). czy na ten adres podany w pw z kontem? Opatrunki są rewelacyjne, wyleczyliśmy nimi czysto i gładko zmiażdzoną łapkę sosnowieckiego NERA. NIE MA ŚLADU!!! KONIECZNIE TEZ STOSUJCIE PROPOLISOWY EXTRAKT W AREOZOLU.

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
poszło odemnie dzisiaj skromne 30,- zl. . mogę wysłać 2 takie opatrunki natychmiast. (srebrne). czy na ten adres podany w pw z kontem? Opatrunki są rewelacyjne, wyleczyliśmy nimi czysto i gładko zmiażdzoną łapkę sosnowieckiego NERA. NIE MA ŚLADU!!! KONIECZNIE TEZ STOSUJCIE PROPOLISOWY EXTRAKT W AREOZOLU.

i ja licze ze takie opatrunki pomoglyby suni ;-)