morisowa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 kwl poinformowany o zamówieniu :diabloti: (Tylko wpierw musi swój komputer odpalić, bo coś mu tam zdechło) Quote
Ellig Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='Ellig']Bardzo sie ciesze ,ze Karinka zdrowieje. A jak z jedzeniem, moze juz jesc sucha karme a raczej czy bedzie jesc sucha karme, bo moze bede miala szanse cos dla Karinki zalatwic. Prosze o kontakt na pw.:) Magdyska masz zapchana skrzynke nie moge wyslac odpowiedzi...... Witaj, dzisiaj juz rozdalam duzo karmy, moja dewiza jest pomaganie tylko konkretnym psom, kotom a karma jaka teraz dysponuje to.... Wildlife Premium Dog Food http://www.wildlife-pet.pl/articles.php?miId=36&lang=pl Pozdrawiam Quote
3 x Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 morisowa napisał(a):kwl poinformowany o zamówieniu :diabloti: (Tylko wpierw musi swój komputer odpalić, bo coś mu tam zdechło) a można mu tez przekazac prośbę o cegiełkę dla dakoty i freda? (pisalam tez na kaukazach) wysłałabym podziękowanie i od razu zrobiła Karinie reklamę (chociaz i tak pewnie przeczytacie to samo na kaukazach ;)) Quote
marysia55 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 [quote name='3 x']czyli wychodze na zero ;)a powaznei to Twoj tekst nie mieścił mi się w moim schemacie zarówno długościowo jak i z ułożenia akapitów stąd moję machlojki tekstowe ;) a wiecie ze juz 10 cegiełek zeszło? :) Księgowa mi sie tutaj na wątku znalazła :mad::evil_lol:. Bilansuje na zero :diabloti: Quote
3 x Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 allegro kariny stoi przypominam się z prośba o reklamę nie chodzi mi zmobilizowanie was do kupowania ale o reklamę aby kupili inni Quote
Olena84 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 To ja chociaż podrzucę Karinkę, na razie tylko tyle mogę... Quote
3 x Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 a ja przypomne o allegro Kariny linka w podpisie zachecam do reklamy spływają mi już pierwsze pieniązki Quote
magdyska25 Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Proszę mnie pokierować jak umieścić link do allegro w słowie "klik"- robię tak jak do tej pory ale kieruje mnie na http a nie tam gdzie powinno. Jak wrócę z Kariną z Imielina to powysyłam maile do osób z prośbą o pomoc. Quote
koosiek Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Przepraszam za off, ale... Big jest wielki... I wielki mamy z nim problem. BIG problem. Big jest stary, schorowany. Na ciele ma ślady po pogryzieniach. Mieszka w malutkim kojcu w przytulisku, z którego w każdym momencie może go czekać wywózka do Korabiewic... Prosimy o chociaż najmniejsze wsparcie! Inaczej walka o niego będzie z góry przegrana... Wątek Biga: http://www.dogomania.pl/threads/1823...-A-cie-proszAE Quote
3 x Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [quote name='magdyska25']Proszę mnie pokierować jak umieścić link do allegro w słowie "klik"- robię tak jak do tej pory ale kieruje mnie na http a nie tam gdzie powinno. juz pisze: ja linki wklejam poprzez ikonę "globus/kulę z łańcuchem" wyskakuje mi nowe okno gdzie wklejam link i po kliknięciu ok powstaje mi coś takiego (AA - usunąć) [AAURL="http://www.allegro.pl/item963327372_karina_pomoz_otwarte_zlamnie_lapy.html"]http://www.allegro.pl/item963327372_karina_pomoz_otwarte_zlamnie_lapy.html w miejsce pogrubionego tekstu nalezy wpisać "klik" (w momencie wklejenia ta cześć podswietla mi się na granatowo - czyli jest zaznaczona i wtedy po prostu wpisuję "klik") czyli powinno wyglądać to tak (AA - nalezy usunąć) [AAURL="http://www.allegro.pl/item963327372_karina_pomoz_otwarte_zlamnie_lapy.html"]KLIK Quote
3 x Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 spływają mi kolejne pieniązki z allegro ale to ciagle bedzie kropla w morzu potrzeb nieustająco niezmiennie i monotematycznie zachęcam do reklamowania allegro Kariny :) Quote
magdyska25 Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 KWL bardzo dziękuję. Tymczasem u nas wszystko dobrze. Dzisiaj czuła się na siłach to i poszłyśmy na "dłuższy" spacer (nie jak do tej pory przed blok bo nie miała siły dalej i albo kładła się na trawie albo obierała kierunek- nasz blok). Przeszłyśmy się po parku, większe próby spuszczenia Kariny ze smyczy- słucha się, nie zwraca uwagi na psy, krok w krok za mną. Quote
Olena84 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Kurczę, nie boisz sie, że ktoś np strzeli czyms w pobliżu i Karinka ucieknie? Quote
Akrum Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 magdyska25 napisał(a): Dzisiaj czuła się na siłach to i poszłyśmy na "dłuższy" spacer (nie jak do tej pory przed blok bo nie miała siły dalej i albo kładła się na trawie albo obierała kierunek- nasz blok). Przeszłyśmy się po parku... dzielna Karinka :) może wiosnę poczuła też :) Quote
Bambino Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 magdyska25, myślę że Olena84 ma rację.Szczególnie teraz jak już jest wiosna, dzieciaki biegają i ciągle czymś strzelają, a pisałaś że Karinka, to właściwie kłębek nerwów. Jeszcze sobie dziewczyna krzywdę zrobi. Quote
magdyska25 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Nie chodzi o to, że Karina jak się czegoś wystraszy to "biegnie przed siebie na oślep", wprost przeciwnie- wciska się w moje nogi albo idzie za mną. Ona panikuje jak odejdę od Niej!!! Oczywiście nieraz się "zapomina" i wejdzie na trawę, gdy ja idę ścieżką. Poza tym wybieramy takie miejsca, gdzie nie ma dzieci i jest spokojnie. A oczywiście, że już chcąc nie chcąc "była sprawdzana reakcja na petardy", akurat wyszłyśmy od weterynarza a tu nagle ktoś zaczął strzelać...to było jakieś 2 tyg temu. Karina dosłownie wchodziła mi na nogi. U Niej nie ma reakcji- biec przed siebie ale raczej "uratuj mnie/schowam się za ciebie". Doszły do mnie wpłaty od: *Pani Marty- 60 zł. * Pani Iwony(?)- 50 zł. Serdecznie dziękuję :) Rana już się zagoiła :)!!! Następną wizytę mamy w środę. Raz w tygodniu będzie miała robione usg łapy, żeby zobaczyć stan kości a za jakieś 2-3tyg kolejne prześwietlenie. Quote
2010 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 No towreście dobre wiadomości...łapka wygojona.. Quote
3 x Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 już w środę kończy się allegro kariny jesli ktoś ma pomysł na jakąs reklamę to myslę, że najwyższa pora go zrealizowac ;) Quote
3 x Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 czy zestawienie wplat a raczej wydatków na pierwszej stronie jest aktualne? coś mi się ubzdurało, ze Karina ma conajmniej o 100 zł większy dług Quote
magdyska25 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Zaraz uzupełnię. Wpłaty i wydatki- ciągle jakieś dochodzą, także praktycznie płacę już "na bieżąco" a dług się nie zmniejsza. Doszła do mnie wpłata: ???- 50 zł. Dzisiaj zapłaciłam za opatrunek standardowo 20 zł. Następna wizyta za tydzień, bo rana już całkowicie zagojona. Teraz tylko (albo aż) kość. W międzyczasie także trzeba będzie osłuchać Jej serce czy się coś poprawiło. Quote
magdyska25 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Widzę, że allegro już się skończyło. Proszę podeślij mi na: [email protected] maile do ludzi, którzy już zapłacili to wyślę Im list z podziękowaniami+zdjęcia Karinki. Wysłałam Ci również na PW mój nr konta. 3 x dziękuję jeszcze raz za pomoc!!! Quote
3 x Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='magdyska25']Widzę, że allegro już się skończyło. Proszę podeślij mi na: [email protected] maile do ludzi, którzy już zapłacili to wyślę Im list z podziękowaniami+zdjęcia Karinki. Wysłałam Ci również na PW mój nr konta. 3 x dziękuję jeszcze raz za pomoc!!! tak, skończyło się i zupełnie przyzwoicie poszło dziękuję wszystkim za reklamę :) nr konta mam Quote
3 x Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ogarnełam się i podsumowałam allegro wszystkim wpłacającym tj: KTK1; maria55_2008; MA-RI-TA; zatopiona; Agnieszka-00 ; Julencja_2009; barbara6a9; malgorzata_arak; krejzol74; PBogobowicz; kutnerek; MANDANTAL; spominkiewicz; Sylwia_L-2; Aguuu_uu bardzo dziękuję :) na konto wpłyneło 322 zł allegro kosztowało 35,15 zł jedna osoba nie wpłaciła, jedna wpłaciła mniej, kilka wpłaciło więcj chyba 3 os. zapłaciły za wysyłkę na konto Kariny przelewam [SIZE="4"]300 zł gorąca prośba do grafików - kto zrobi dyplom?? znajdzie się ktoś tutaj czy mam(y) szukac gdzie indziej? Quote
Recommended Posts