elmira Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Przepraszam, ale to wredne z Twojego avatarku:evil_lol: To jest kochane przeze mnie juz od roku. Trzymam za niego kciuki, tak samo, jak za łobuziarę Aksę! Barbi do domku! Quote
mru Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 :) damy radę znaleźć domek przed zimą... prawda, Barbi? Quote
JoSi Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Gdzie ta sesja zdjęciowa? To żart, nie jest potrzebna tak naprawdę. Jeśli uważacie, że Barbi odpoczywała by w tym domu po schronisku mając DT na czas nieokreślony, to przywoźcie do Grodu Kraka czyli do nas. Ona nie potrzebuje długich spacerów, raczej spokój i ciepły kąt przed (podobno) ciężką zimą. Nie potrzebuje sterylki, Fafik jest skutecznym wydmuszkiem - sprawdzone przez Frotkę sparaliżowaną. Widzę jej przerażenie. Quote
Charly Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 JoSi napisał(a):Gdzie ta sesja zdjęciowa? To żart, nie jest potrzebna tak naprawdę. Jeśli uważacie, że Barbi odpoczywała by w tym domu po schronisku mając DT na czas nieokreślony, to przywoźcie do Grodu Kraka czyli do nas. Ona nie potrzebuje długich spacerów, raczej spokój i ciepły kąt przed (podobno) ciężką zimą. Nie potrzebuje sterylki, Fafik jest skutecznym wydmuszkiem - sprawdzone przez Frotkę sparaliżowaną. Widzę jej przerażenie. Jesssuuu....wreszcie, bo juz paznokcie obgryzłam. Podziemie huczy a tu nic i nic HUUUUrRrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa:multi::loveu: :multi::loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 :o EEEEEEEEEEEEEEeeeeeekstraaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAA Quote
Isadora7 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Czy ja dobrze słyszę? Rety uszczypnąć się chyba muszę:loveu::loveu::loveu: Quote
mru Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 no w końcu JoSi wyjawiła tajemnicę :D:D:D:D :multi::multi::multi: szykować staruszkę do drogi no i... szukamy kogoś, kto z Przemyśla jedzie do Krakowa :) Quote
anouk92 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 JoSi ona jedzie do Ciebie do domu????:multi: Quote
Hotel KADIF Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 JoSi napisał(a):Gdzie ta sesja zdjęciowa? To żart, nie jest potrzebna tak naprawdę. Jeśli uważacie, że Barbi odpoczywała by w tym domu po schronisku mając DT na czas nieokreślony, to przywoźcie do Grodu Kraka czyli do nas. Ona nie potrzebuje długich spacerów, raczej spokój i ciepły kąt przed (podobno) ciężką zimą. Nie potrzebuje sterylki, Fafik jest skutecznym wydmuszkiem - sprawdzone przez Frotkę sparaliżowaną. Widzę jej przerażenie. Czyli decyzja podjęta! Niech tylko pan W. cię dorwie.... :cool3::evil_lol: Quote
gagata Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Mnie też proszę uszczypnąć...:loveu::loveu::loveu: Quote
JoSi Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Czytam kolejny raz od początku ten wątek. Barbi - imię cudne. Mieszkała z Zenkiem - psem? suka bez sterylki? Sunia jest piękna ale przerażona. Mam doświadczenie z Fafikiem, do dziś (dwa lata) bardzo przestraszonym psem po przejściach. Moim marzeniem jest zobaczyć jej uśmiechnięty pyszczek, u Fafika (Fakira) już widuję. Obawiam się, że Ona już nie ma czasu na czekanie, wyciek z nosa jest raczej przeziębieniem, bo uraz skrzywienia przegrody raczej stary lub od zawsze. Wyobrażam sobie zawartość jej ogona, ślicznego zresztą, Fafik tak miał po schronie i kąpać go nie mogłam przez dwa tygodnie z powodu ran po pogryzieniu w stanie zapalnym. Zapach to nie problem. Czystość nie problem. Brudzenie podłogi (panele) nie problem. Problemem jest jej życie i pieniądze na leczenie. Wiem, że pomożecie, przywieźcie Ją, proszę. Wszystkie moje namiary są na pierwszej stronie wątku sparaliżowanej Frotki. Nie mam komórki, tel. 012-638-00-83 Quote
sleepingbyday Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 JoSi a niech cię... bogi kochają :loveu:. jestem niniejszym o barbi spokojna. Quote
gagata Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Ależ te orzeszki maja wzięcie...:loveu: Quote
Hotel KADIF Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Wiesz co, Aśka?! Słów nie mam dla Ciebie..... :loveu: Mam nadzieję, że Barbi znajdzie dom tak jak znalazła Ronia!! Dla niewtajemniczonych - to ja mam Ronię i sama ją odebrałam z Krakowa (razem z moją rodzinką oczywiście) a więc miałam okazję poznać ten DT osobiście!! :cool3: I kocham go strasznie :evil_lol: Quote
AnnaB Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Czy istnieje możliwość przywiezienia Barbie do Rzeszowa ? Mogłabym zabrać ją do Krakowa ale wyjazd z Rzeszowa najwcześniej o 19 więc kurs Rzeszów-Orzechowce-Kraków tak opóżniłby podróż że chyba północ by nas zastała... Quote
mru Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 którego dnia? :) dziewczyny, czy dacie radę? :roll: Quote
SZPiLKA23 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 AnnaB napisał(a):Czy istnieje możliwość przywiezienia Barbie do Rzeszowa ? Mogłabym zabrać ją do Krakowa ale wyjazd z Rzeszowa najwcześniej o 19 więc kurs Rzeszów-Orzechowce-Kraków tak opóżniłby podróż że chyba północ by nas zastała... To dzisiaj :o Quote
mru Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 łojeza, to pewnie nic z tego :( nie jest łatwo chyba zabrać ją stamtąd do Rzeszowa do 19 Quote
SZPiLKA23 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 To kawałek drogi, dzwoniłam do Halci ale ona nie da rady. Na srode mamy zaplanowany wyjazd dopiero Quote
AnnaB Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Może być dzisiaj jutro pojutrze kiedykolwiek... Czy ja już nie pisałam że zrobię wszystko co się da żeby pomóc tym psiakom. Jestem po trzeciej wizycie w Orzechowcach i nadal uważam że tam jest strasznie (jak w każdym pewnie schronisku) Tylko się nie obrażajcie wiem jak było,że jest lepiej A mimo wszystko obraz tych wszystkich psów które siedzą w więzieniu chociaż nic złego nie zrobiły ciągle mi stoi przed oczami:-( Quote
Recommended Posts