Jump to content
Dogomania

starsza BARBI po niesamowitej przemianie - zostaje u JoSi :)

Recommended Posts

Posted

Przepraszam, ale to wredne z Twojego avatarku:evil_lol: To jest kochane przeze mnie juz od roku. Trzymam za niego kciuki, tak samo, jak za łobuziarę Aksę!

Barbi do domku!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdzie ta sesja zdjęciowa? To żart, nie jest potrzebna tak naprawdę.
Jeśli uważacie, że Barbi odpoczywała by w tym domu po schronisku mając DT na czas nieokreślony, to przywoźcie do Grodu Kraka czyli do nas. Ona nie potrzebuje długich spacerów, raczej spokój i ciepły kąt przed (podobno) ciężką zimą. Nie potrzebuje sterylki, Fafik jest skutecznym wydmuszkiem - sprawdzone przez Frotkę sparaliżowaną.
Widzę jej przerażenie.

Posted

JoSi napisał(a):
Jeśli uważacie, że Barbi odpoczywała by w tym domu po schronisku mając DT na czas nieokreślony, to przywoźcie do Grodu Kraka czyli do nas. Ona nie potrzebuje długich spacerów, raczej spokój i ciepły kąt przed (podobno) ciężką zimą. Nie potrzebuje sterylki, Fafik jest skutecznym wydmuszkiem - sprawdzone przez Frotkę sparaliżowaną.
Widzę jej przerażenie.

Jesssuuu....wreszcie, bo juz paznokcie obgryzłam. Podziemie huczy a tu nic i nic HUUUUrRrrrraaaaaaaaaaaaaaaaa:multi::loveu: :multi::loveu:

Posted

no w końcu JoSi wyjawiła tajemnicę :D:D:D:D

:multi::multi::multi:

szykować staruszkę do drogi
no i... szukamy kogoś, kto z Przemyśla jedzie do Krakowa :)

Posted

JoSi napisał(a):
Widzę jej przerażenie.

Czyli decyzja podjęta! Niech tylko pan W. cię dorwie.... :cool3::evil_lol:

Posted

Czytam kolejny raz od początku ten wątek. Barbi - imię cudne. Mieszkała z Zenkiem - psem? suka bez sterylki? Sunia jest piękna ale przerażona. Mam doświadczenie z Fafikiem, do dziś (dwa lata) bardzo przestraszonym psem po przejściach.
Moim marzeniem jest zobaczyć jej uśmiechnięty pyszczek, u Fafika (Fakira) już widuję.
Obawiam się, że Ona już nie ma czasu na czekanie, wyciek z nosa jest raczej przeziębieniem, bo uraz skrzywienia przegrody raczej stary lub od zawsze. Wyobrażam sobie zawartość jej ogona, ślicznego zresztą, Fafik tak miał po schronie i kąpać go nie mogłam przez dwa tygodnie z powodu ran po pogryzieniu w stanie zapalnym. Zapach to nie problem. Czystość nie problem. Brudzenie podłogi (panele) nie problem. Problemem jest jej życie i pieniądze na leczenie. Wiem, że pomożecie, przywieźcie Ją, proszę.
Wszystkie moje namiary są na pierwszej stronie wątku sparaliżowanej Frotki.
Nie mam komórki, tel. 012-638-00-83

Posted

Wiesz co, Aśka?! Słów nie mam dla Ciebie..... :loveu:

Mam nadzieję, że Barbi znajdzie dom tak jak znalazła Ronia!! Dla niewtajemniczonych - to ja mam Ronię i sama ją odebrałam z Krakowa (razem z moją rodzinką oczywiście) a więc miałam okazję poznać ten DT osobiście!! :cool3: I kocham go strasznie :evil_lol:

Posted

Czy istnieje możliwość przywiezienia Barbie do Rzeszowa ? Mogłabym zabrać ją do Krakowa ale wyjazd z Rzeszowa najwcześniej o 19 więc kurs Rzeszów-Orzechowce-Kraków tak opóżniłby podróż że chyba północ by nas zastała...

Posted

AnnaB napisał(a):
Czy istnieje możliwość przywiezienia Barbie do Rzeszowa ? Mogłabym zabrać ją do Krakowa ale wyjazd z Rzeszowa najwcześniej o 19 więc kurs Rzeszów-Orzechowce-Kraków tak opóżniłby podróż że chyba północ by nas zastała...

To dzisiaj :o

Posted

Może być dzisiaj jutro pojutrze kiedykolwiek... Czy ja już nie pisałam że zrobię wszystko co się da żeby pomóc tym psiakom. Jestem po trzeciej wizycie w Orzechowcach i nadal uważam że tam jest strasznie (jak w każdym pewnie schronisku) Tylko się nie obrażajcie wiem jak było,że jest lepiej A mimo wszystko obraz tych wszystkich psów które siedzą w więzieniu chociaż nic złego nie zrobiły ciągle mi stoi przed oczami:-(