Jump to content
Dogomania

starsza BARBI po niesamowitej przemianie - zostaje u JoSi :)

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No a wiec jak tak to możemy umówic sie ze Halcia przywiezie Barbi do Rzeszowa w srode po południu ?

Zmiany sa dla nas ogromne ale jezeli ktos nie wie co działo sie tam wczesniej to to co jest obecnie jest dla niego szokiem, nie ma sie co dziwic trzeba bedzie duzo czasu i pieniedzy zeby wygladało to lepiej.

Posted

Bardzo się cieszę,że Barbisia ma domek.A o sterylizacji napaleńca nie myślałam,bo sąsiedzi nie mają już suczki wiec mój Rambuś nie ma problemu.Ale tamte 2tyg.wspominam do dziś:eek2:,mimo że ze 2lata już minęło

Posted

Jeśli jest możliwość natychmiast, to najlepsza opcja. Bez kąpieli, odrobaczania i odpchlenia. Tylko proszę o telefon, muszę wyjść z psami na spacer i poznać je z Barbi poza mieszkaniem bo będzie szczekanie w bloku.

Powtarzam telefon: 012-638-00-83

Posted

SBD, nie mogę się obijać gdy takie staruszkowate maleństwo ledwo żyje.
Może być środa, każdy dzień, zdołam załatwić coś p. pchłom i robalom.
Chyba, że Wam się uda.

Posted

AnnaB napisał(a):
Z tego co wiem to niedawno wszystkie psy w schronisku były odrobaczone odpchlone i zaszczepione na wściekliznę

To świetnie. Acha, czy możecie załatwić jej szelki? Przy trudnościach z oddychaniem są lepsze a na oko można nie trafić z wymiarem.

Posted

ja pisałam na wątku transportowym, ze będe w tamtych okolicach, ale w tygodniu przemieszczam się z przemyśla do rzeszowa i najwyżej ktoś musiałby ja dowieźć, bo ja siedzę i kwiczę w archwiwum cały tydzień:roll: pociągiem nie jest tak strasznie długo z rzeszowa, ale ktoś musiałby ja w k-wie odebrac, bo ja nie wysiadam, jadę dalej;). Na razie zmykam ze swoim bydlątkiem na spacer a potem z kolezanką na ploty, zajrzę wieczorem:cool1:

Posted

to na czym stanęło?

domyślnie środa tylko trzeba sprawdzić co z jej odpchleniem i odrobaczeniem?
czy nie?

jeśli tak to
kto będzie wiedział i kiedy? :)

sprężajmy się :D do środy mało czasu!

Posted

Jeśli dziewczyny zdecydują dodać mi Jerrego to cała jazda przesunie się na niedzielę ale tu dużo zależy od Kamixx czy wyjedzie nam na spotkanie Wtedy trzeba przywieżć oba psiaki do Rzeszowa w sobotę a ja bym je w niedzielę rano zabrała i tak około 11 bylibyśmy w Krakowie (nie wiem co to za szczeniak do Wieliczki?????) i jak dobrze pójdzie około 14 w Opolu

Posted

Ze szczeniaczkiem to może nie problem. Spytam Olę naszą nieocenioną, często rozwozi psy. Wieliczka to już Kraków prawie. Tylko dokładnie trzeba wiedzieć kiedy i jak Ola będzie mogła, to szczeniaczek mógłby być przywieziony do mnie. Ola mieszka niedaleko, zabrała by natychmiast.
Oczywiście Barbi zawiozę do bardzo dobrego weta, może najlepszego w Krakowie, do którego chodzę w razie awarii zdrowotnych piesków i w trudniejszych wypadkach.
Boję się o nią, większość życia w azylu spędziła i ma postawę "już dosyć".

Posted

UWAGA

Ola zgadza się zawieźć szczeniaka do Wieliczki w niedzielę. Tylko pytanie: czy to do hotelu pana Tomka czy gdzieś prywatnie? Jeśli hotel, to czy ustalone?
Napiszcie dokładniej, szczeniak mógłby przyjechać najpierw do mnie i Ola go natychmiast zabierze, mam się z nią skontktować po obiedzie. Ona sama nie siedzi w komputerze.