Jump to content
Dogomania

starsza BARBI po niesamowitej przemianie - zostaje u JoSi :)

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

becia66 napisał(a):
Ewatr, Mati - bardzo dziekujemy......:Rose::Rose::Rose:

Dołączam się do podziękowań :loveu:
israel napisał(a):
Czy coś wiadomo jak ogólnie ze zdrowiem Barbisi?

W tym wieku to już serduszko, wątroba albo trzustka, czasem dokucza.

Może, niezależnie od budki, złożylibyśmy się na jakieś bardziej szczegółowe badania dla Barbisi? Czy jest taka możliwość?

Pozdrawiam

Barbi była jakieś 2 miesiące temu u weterynarza, chyba jej kilka ząbków wyrwali wtedy czy jakoś tak :hmmmm:. Zakładam, że była wtedy też badana. Zapytam jutro kierownika, co powiedział wet...

Oczywiście, że możliwość badań jest ;)

Co do wielkości.... to sunia jest tak mniej więcej do połowy łydki, wagi niestety nie potrafię stwierdzić, bo tego wyczucia nie posiadam :eviltong::roll:

Posted

jesli dałoby na razie jesli domek sie nie znajdzie a polepszy to jej warunki bytowe sprawic jej cieplejsze posłanko to u mnie ma 50 zł na budke lub leczenie, powiedzcie tylko komu przesłac pieniążki żeby przekazał jej prezencik
niestety z poszukiwaniem domku u mnie cieżko - moge jedynie tak ją wesprzeć, kocham starsze psiaczki - takie poczciwe są:loveu: a ona do tego jeszcze jest (bez obrazy) tak bzydka że aż piękna! :loveu:

Posted

to ja sobie naszą małą podniosę na noc :)

kurcze, zrobiłam sobie mini banerek Barbi:

ale zapomniałam, że nie można mieć ponad 5 obrazków w podpisie:splat:

niestety :(
a tak by pasował, no :P

Posted

elmira napisał(a):

A ta wydzielina zbiera się z powodu infekcji, czy z racji problemów z przegrodą nosową?

Myślę, że przez tą przegrodę, ale infekcji też nie można wykluczyć... bez odpowiednich badań nie można niczego stwierdzić...
Barbiczka ostatnio jest coraz słabsza... :-(

Posted

Neczka napisał(a):
Myślę, że przez tą przegrodę, ale infekcji też nie można wykluczyć... bez odpowiednich badań nie można niczego stwierdzić...
Barbiczka ostatnio jest coraz słabsza... :-(

Masz racje Neczkus, a co to ma za znaczenie. Wazne, zeby było lepiej! Juz "kilka" cudów na dogo było. Ja mam nadzieje, ze zdarzy sie kolejny i Barbi znajdzie dom.

Posted

Dziewczyny,dowiedzcie się ,czy jest wysterylizowana.Jak tak,to wzięłabym tę bidę.Ale moge jej zapewnic tylko ciepłe posłanko w domku i duuużo miłosci.Niestety gdyby była konieczność wizyt u weta i leków,to nie dam rady,bo mam 2 psy,w tym jeden adoptowany schroniskowy staruszek chory na serduszko i biorący dożywotnio leki.

Posted

No i jakiś transport,bo jestem z Sochaczewa.Tylko najwazniejsze ,czy jest wysterylizowana,bo jak nie to miałabym "Sajgon" w domu,bo mam 2 psy.Ile ona moze mieć lat? Gdzie obecnie przebywa?Na chwilę wybywam z dogo.

Posted

witaj wspaniale by było gdybyś zabrała tą kochaną bidusię jak widzę cioteczki są wspaniałe i w miarę możliwości pewno pomogą,ja zaś ze swojej strony też postaram się co jakiś czas wyczarować parę groszy jest mi ciężko ale staram się dotrzymywać słowa(mam sześć psiakow i siodmego w hoteliku).Jeżeli sunia nie była by wysterylizowana może by się udało uzbierać kasę.Ja na razie mogę zadeklarować 50 zł.Tylko podaj konto

Posted

A może inny domek się znajdzie mniej "wymagający"?Normalnie jej nie można nie wziąść :loveu: Dla tych starych,schorowanych kosteczek musi byc ciepły domek.Czekam na wieści o suni