Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Dżery- jest DT -nie ma kasy. Prosze o szansę dla niego

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super!!!!dziewczyny moze ktos moze jakims bazarkiem poratowac?ja jak sie troche ogarne to jutro moze cos na bazarek uda mi sie skombinowac.:)

Posted

dobija mnie ilośc zwerząt potrzebujących pomocy, nie wiadomo komu pomagac jak to usystematyzować, kto pierwszy i ile szok....

tak na pierwszy m-c dżery ma ale zbieramy deklaracje nawet po 5 zl na kolejne m-ce

Posted

SUUUPER wielkie dzięki!!!! jesteś cudowna:)

a z innej beczki, znow sie dzis poplakalam.... ogladalam kawalek dzien dobry tvn, byl akurat przeglad prasy, i artykul o tym jak na ukrainie, w rosji itd strzelaja do bezpanskich psow, takie niedobite, okaleczone wrzucaja na ciezarowke i wywoza na smietnik....:-(

Posted

konto ktore jest podane w pierwszym poscie to konto Reni czy czyje?
bo tu trzeba wszystko rozliczac na watku, dodam dane tej funadacji w allegro dżerego, tylko musze wiedziec co to za konto? luka1 masz do niego wglad?

Posted

Hejka, trafiłam tu ze "spamu";) Nie wczytałam się jeszcze w wątek, ale wiem że potrzeba deklaracji. Piesio sympatyczny:loveu: Więcej niż symboliczne 5 zł niestety nie mogę. Jeżeli przyda się "piątka" meisięcznie, to prosze o nr konta na pw.Edit. O przepraszam, juz znalazłam w 1. poście :)

Posted

dorcass napisał(a):
konto ktore jest podane w pierwszym poscie to konto Reni czy czyje?
bo tu trzeba wszystko rozliczac na watku, dodam dane tej funadacji w allegro dżerego, tylko musze wiedziec co to za konto? luka1 masz do niego wglad?

To konto naszej Fundacji "NERO". Wszystkie wpłaty są ksiegowane na oddzielnych kontach. Ziutka i ja pilnujemy by nie było pomyłek.

Posted

paros napisał(a):
Dziękuje za zaproszenie, pomogę ale chwilowo nie mam czasuu aby przeczytać wątek. Zaznaczam wątek. :lol:

Dziękuje Jolu :loveu: :Rose:

Posted

Też weszłam. Mogę jedynie wspomóc bazarkiem jeśli ktoś użyczy mi fanty i będzie pilnował wysyłki. Jestem bezrobotna. Jeśli taka pomoc jest potrzebna chętnie wystawię bazarek z opisem i zdjęciami.

Posted

dostałam PW - po wypłacie (10 maj) postaram się wesprzeć. Będzie chociaż już dokładka do 2 miesiąca. Najważniejsze że chłopak będzie w końcu miał normalne warunki :)
Śliczny jest :loveu:

Posted

Dorcass kochanie Luka mówiła,że on nie jest duży,raczej taki średniaczek,przepraw w allegro,bo ludziska sobie pomyślą,że on jest takim typowo wielkim psem do budy,a ja bym chciała,żeby on ode mnie z domu poszedł też do domu,a nie do budy...no ale ja to sobie mogę chcieć:sad:
Ale przepraw,że to średniej wielkości piesek