Lionees Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Dostałam właśnie 400zł -300 za maj i 100zł na następny miesiąc,chyba od Pokerowej Dziękuję bardzo:loveu: Quote
clo Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 super!!!!dziewczyny moze ktos moze jakims bazarkiem poratowac?ja jak sie troche ogarne to jutro moze cos na bazarek uda mi sie skombinowac.:) Quote
anetta Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Dziękuję za zaproszenie. Przykro mi, ale mogę tylko podnieść... :( Quote
agata51 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Widzę, że finansowo Dżery ma się nieźle. To ja z kaską do czerwca się wstrzymam, bo mam trochę zobowiązań. Quote
dorcass Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 dobija mnie ilośc zwerząt potrzebujących pomocy, nie wiadomo komu pomagac jak to usystematyzować, kto pierwszy i ile szok.... tak na pierwszy m-c dżery ma ale zbieramy deklaracje nawet po 5 zl na kolejne m-ce Quote
dorcass Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 SUUUPER wielkie dzięki!!!! jesteś cudowna:) a z innej beczki, znow sie dzis poplakalam.... ogladalam kawalek dzien dobry tvn, byl akurat przeglad prasy, i artykul o tym jak na ukrainie, w rosji itd strzelaja do bezpanskich psow, takie niedobite, okaleczone wrzucaja na ciezarowke i wywoza na smietnik....:-( Quote
dorcass Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 konto ktore jest podane w pierwszym poscie to konto Reni czy czyje? bo tu trzeba wszystko rozliczac na watku, dodam dane tej funadacji w allegro dżerego, tylko musze wiedziec co to za konto? luka1 masz do niego wglad? Quote
Lionees Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 To jest konto fundacji i Luka ma do niego wgląd;) Quote
madcat1981 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Hejka, trafiłam tu ze "spamu";) Nie wczytałam się jeszcze w wątek, ale wiem że potrzeba deklaracji. Piesio sympatyczny:loveu: Więcej niż symboliczne 5 zł niestety nie mogę. Jeżeli przyda się "piątka" meisięcznie, to prosze o nr konta na pw.Edit. O przepraszam, juz znalazłam w 1. poście :) Quote
luka1 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 dorcass napisał(a):konto ktore jest podane w pierwszym poscie to konto Reni czy czyje? bo tu trzeba wszystko rozliczac na watku, dodam dane tej funadacji w allegro dżerego, tylko musze wiedziec co to za konto? luka1 masz do niego wglad? To konto naszej Fundacji "NERO". Wszystkie wpłaty są ksiegowane na oddzielnych kontach. Ziutka i ja pilnujemy by nie było pomyłek. Quote
paros Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Dziękuje za zaproszenie, pomogę ale chwilowo nie mam czasuu aby przeczytać wątek. Zaznaczam wątek. :lol: Quote
Ziutka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 paros napisał(a):Dziękuje za zaproszenie, pomogę ale chwilowo nie mam czasuu aby przeczytać wątek. Zaznaczam wątek. :lol: Dziękuje Jolu :loveu: :Rose: Quote
shirrrapeira Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Też weszłam. Mogę jedynie wspomóc bazarkiem jeśli ktoś użyczy mi fanty i będzie pilnował wysyłki. Jestem bezrobotna. Jeśli taka pomoc jest potrzebna chętnie wystawię bazarek z opisem i zdjęciami. Quote
Seaside Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 dostałam PW - po wypłacie (10 maj) postaram się wesprzeć. Będzie chociaż już dokładka do 2 miesiąca. Najważniejsze że chłopak będzie w końcu miał normalne warunki :) Śliczny jest :loveu: Quote
dorcass Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 dziekuje wszystkim za zainteresowanie i chec pomocy, wiem ze wszedzie jest duzo psiakow potrzebujacych pomocy, ale dzery tez byl sciagniety z lancucha i gdyby nie to pewnie by juz nie zyl... to jest naprawde wyjatkowe psisko.... jak ktos nie ma czasu czytac watku to zapraszam do przeczytania jego allegro *DŻERY*wyjątkowy pies cichutko BŁAGA O MIŁOŚc (616070570) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Lionees Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Dorcass kochanie Luka mówiła,że on nie jest duży,raczej taki średniaczek,przepraw w allegro,bo ludziska sobie pomyślą,że on jest takim typowo wielkim psem do budy,a ja bym chciała,żeby on ode mnie z domu poszedł też do domu,a nie do budy...no ale ja to sobie mogę chcieć:sad: Ale przepraw,że to średniej wielkości piesek Quote
luka1 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Może uda mi się pojechać w te wolne dni do schroniska to postaram sie dokładnie psine przemierzyć Quote
Lionees Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Zmierz go od ziemi do kręgosłupa i będzie git;) Quote
jola od jadzi Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Nie deklaruję wpłaty co miesiąc ale jednorazowo przeleję na Dżerego 50 zł, wpłacę wieczorkiem Quote
Recommended Posts