luka1 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Mamy deklarację od Dorty - napisała na mail fundacji - deklaracja stała 50,- :multi:. Jest co raz lepiej. (a Dżerunio taki do kolan ) Mamy więc zadeklarowane wpłaty: pokerowa - 100,- agata51 - 20,- Dorota - 50,- madcat1981 - 5,- jest jeszcze kilka delaracji jednorazowych Strasznie wszystkim dziekujemy i mamy przeświadczenie, że bez dogomaniaków nie zginiemy co dalej? Quote
luka1 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='dorcass']dzięki dziewczyny że chociaż zajrzałyście:) ja powoli rozsylam privy, niestety mozna wyslac jeden priv na minute.... dostalam tez wiadomosci prywatne z checia wspomozenia nas groszem tylko na jakie konto to zbierac? jest ktos chetny do aktulizaji danych? Konto podane - czy były jakieś deklaracje? Quote
clo Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 super:)))to dzery moze sie pakowac?uda sie...ja bardzo w to wierze... Quote
Lionees Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Iza daj mi nr konta na pw,to zapłacę. Dziękujemy majqa za tekst,jak zwykle-cudny:loveu: A Tobie za zrobienie allegro:loveu: Quote
Izabela124. Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Renata5 napisał(a):Iza daj mi nr konta na pw,to zapłacę. Dziękujemy majqa za tekst,jak zwykle-cudny:loveu: A Tobie za zrobienie allegro:loveu: Już wysyłam pw Quote
dorcass Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 jutro wysylam dalej privy, przez weekend odpuscilam bardzo bardzo wszystkim dziękuje, jestescie cudowni :loveu: jeszcze troche i...:Dog_run: Luka1 prosze wpisz wszystkie wplaty na pierwszy post zeby nie bylo problemow;) Quote
dorcass Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 luka1 napisał(a):Konto podane - czy były jakieś deklaracje? tak od asiaczek chyab jednorazowo napisla ze juz wplacila i apple obiecala grosik, musisz sprawdzac bo wszystko idzie na konto podane w pierwszym poście:) wrzucilam tez dane do wplat na allegro dżerego:loveu: aha i szczuroslawa obiecala grosik;) Quote
Lionees Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Poniedziałek i wtorek mam zajęty,ale od środy możesz Luka "kombinować transport"do mnie;) Quote
clo Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 hurrraaa!!!!to luka kombinuj,kombinuj!zeby to moze sie uda dzeremu ten "dlugi"transport w srode pokonac;) Quote
Izabela124. Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Luka1 link do aukcji cegiełkowej wpisz na pierwszą stronę Quote
Alicja Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 .................................................. Quote
dorcass Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 i co tam sie dzieje, czy Dżeruś już w drodze do kochanej Reni???? Quote
Jo37 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 dorcass napisał(a):i co tam sie dzieje, czy Dżeruś już w drodze do kochanej Reni???? PW dostałam . Niestety mogę tylko podnieść . Mam już psiaka w hotelu . Quote
paros Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 paros napisał(a):Dziękuje za zaproszenie, pomogę ale chwilowo nie mam czasu aby przeczytać wątek. Zaznaczam wątek. :lol: Obiecałam pomóc, więc mam pytanie - czy wpłacić na konto podane w pierwszym poście czy na inne (jakie) :roll: Quote
Lionees Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 paros napisał(a):Obiecałam pomóc, więc mam pytanie - czy wpłacić na konto podane w pierwszym poście czy na inne (jakie) :roll: Na konto fundacji z pierwszego postu. Dziekujemy:loveu: Quote
dorcass Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 co tu taka cisza??? czy Dzerus już w drodze na hotelik??? wiciąż zbieramy deklaracje na smutengo Dzerusia, prosimy o szansę dla niego:roll: Quote
Lionees Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 MartynaP napisał(a):hallo hallo co u Dżerusia Jeszcze w schronie.Luka ma znaleźć chwilkę w tym tygodniu i mi go podrzuci;) Quote
Lionees Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 dorcass napisał(a):cos ten Dzerus dlugo sie pakuje do Renatki:roll: Tyle lat siedział w schronie to ma dużo walizek do przeniesienia;) Quote
Recommended Posts