clo Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 czy ktos juz zmierzyl dzerego?pisalyscie do tych hotelikow inncyh jesli renia ne bedzie mogla go przyjac?pokerowa dala mu ogromna szanse na dobry start nie mozna tego zmarnowac... Quote
dorcass Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 no kurcze dziewczyny jaki on jest duzy? bo wyglada na sporego psa a to jest wazne przy szukaniu hoteliku, ja napsize do renaty5 clo czy pati jest pod wawa? bo zdaje mi sie ze jakis czas temu miala brac Promyka na dt ale w miedzy czasiem wyklulo sie inne dt i tam poszedl gdzie po paru dniach wrocil, bo cos im przeszkadzlo i wrocil oczywiscie do schronu i teraz tam marnieje:-( Quote
clo Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 no to jak miala brac promyka to uderzajcie do niej koniecznie!!niech go wezmie bo malucha zal potwornie...i jaka trauma powrot do schronu..trzeba zawlaczyc o psiaka w takim razie a kto wie moze zgodzi sie i na dzerusia?no ja mam dwa miejsca u wiosny zabukowane to w razie co jedno moge odstapic dla ktorego tylko ktos musi mi powiedzciec co i jak no i do pati same musicie napisac bo ja u niej psiak nie mam ale jest tam nasza morelka tylko nie ja pilotuje jej sprawe i tak pati jest pod warszawa.jakby co pomoge w transporcie dzerusia Quote
dorcass Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 jaki jest m-czy koszt hotelika dla takiego psiaka jak dżery? Quote
clo Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 ok 250-300zlzalezy dokladnie chyba jakiej jest wielkosci talia propozycji hoteliku jest kilka..ja namawialam dzieczyny by pisac do pati albo ronji albo u wiosny moge odstapic jedno miejsce moje jak sie zwolni no i u reni jest najlepiej ale nie wiem czy nie ebdzie dla reni za duzy Quote
luka1 Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f85/pryszczyk-po-7-latach-w-schronisku-ma-szanse-na-dom-juz-w-domku-109285/ Prysio jest psem którego adoptowała Renata - z tego wątku. :lol: Quote
dorcass Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 tylko ja nie wiem kto to jest Prysio i jakiej jest wielkości Quote
Lionees Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 luka1 napisał(a):on jest wiekości Prysia. No to lux,wlizie mi do domu;) Tylko ja stawiam warunki i to jest dla mnie oczywista oczywistość.Pies trafiający do mnie do domu,nie może iść do ds do budy.Nie po to niańcze,pół dnia odkurzam kłaki,latam 50 razy na mopie i zmywam podłogi,żeby potem pies przyzwyczajony do życia w domu trafił do budy. Quote
clo Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 no to ww takim razie jak renia sie zgodzila to cudnie!!bo on nigdzie nie bedzie mial jak u reni!!:)))to reniu kiedy moze do ciebie dzery isc?jak wyjedzie twoja mala do Niemiec?dziewczyny pokerowa zgodzials ie wam oplacic caly 1miesiac u reni a potem zadeklarowala 100zl miesiecznie wiec nie ma co czekac trzeba wiesc dzerego do reni jak tylko bedzie mozna i zbierajcie deklaracje wysylajcie pw i sie uda wam napewno:)no i pozna sie moze z moja kajunia albo innym tyczasowiczem ktorego od razu jak kajunia znajdzie domke to do reni podrzuce;) Quote
dorcass Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 pryszczyk na zdjeciach nie wygalda na duzego a dżery na calkiem sporego ile on ma w kłebie? albo ile on moze wazyc? ma obserwatora na allegro, ja postaram sie powysylac privy i moze luka zmieni tytul na "prosze pokochajcie dżerego, pomocy zbieramy na hotelik"? aha dostalam maila od pani ktora bardzo wzruszyl dżery i powysyslala info do swoich znajomych, a ja podpytalam ostatnio mojego tz ze moze jak bedziemy jechali po mikrusa to wezmiemiemy jeszcze jednego psiaka na tymczas, ale niestety... wstretne te chlopy on sie boi i slusznie ze na 2 sie nie skonczy:razz: Quote
clo Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 dorcass to mzoe go jesczez troche pomagluj i sie zgodzi jednak...bo to by bylo cudnie!!a kiedy jedziecie po mikrusika?:)))tytul napenwo trzeba zmienic ze jest zbiorka na hotelik..no i jak nie do ciebie dorcass to do reni trzeba wysylac bo tam tez bedzie mial jak w niebie szczegolnie ze pamietajmy o deklaracji pokeowej kochanej:)wiec nie ma co czekac;) Quote
fizia Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Miejmy nadzieję, że wiosna wpłynie pozytywnie na decyzje ludzi i adopcji przybędzie Quote
dorcass Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 watpie zebym go przekonała, zreszta na arzie trzeba najpierw sie przeprowadzic dokonczyc ten dom bo strasznie to sie ciagnie i sciagnac mikrusa, mam nadzieje ze w miedzy czasie dżery znajdzie dom, jakos ostatnio wszystko widze pesymistycznie, a ten kryzys mnie dobija, poczytam sobie jeszcze o wieszaniu psow (dzial okrucienstwo wobec zwierzat na dogo) i artykul jak ludzie przywiazuja psy do drzew na trasie szczecin- swinoujscie przed wakacjami i nic mnie juz nie cieszy.... nawet jak zagladam na strone emir tam bylo do niedawna pare adopcji tyg a teraz jedna albo wcale:placz:, trace sily do walki... Quote
clo Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 dorcass nie wolno ci tak mowic!!!bo to ty robilas allegro naszemu zorrusiowi prawda?:)i co?zorrus teraz jest w cudownym nowym domku!a panstwo go znalezli wlasnie przez allegro!wiec walczyc trzeba chocby to miala byc jedna adopcja na rok to i tak ma sens!zawsze!dzery tez znajdzie dom i to najlepszy:)tylko cos tu cicho na watku..a trzeba dziadunia do hoteliku pakowac..deklaracja pokerowej czeka..dziewczyny ktore bezposrednio znaja dzerego trzeba poprosic by wybraly hotelik i pw rozsylac i sie uda napewno:) Quote
t_kasiek Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 juz przesłałam wątek Dzerego, ale ci panstwo chyba sie juz zdecydowali na Diora - 6 czy 7 letni psiak z krakowskiego schroniska.....jednak jakbym jeszcze miala jakies potencjalne domki to bede pamietac o Dzerym.... juz obiecalam ze pomoge w jakis ogloszeniach jak tylko magisterke skoncze....... Quote
Lionees Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 U mnie na razie sie zatrzymała kolejka,bo Antos zostaje na "dożywociu".Tosia nie wiadomo kiedy pójdzie,bo od pół roku ciszaaa no i jest Kajka.Więcej psiaków nie mogę mieć w domu,tylko 3 . Quote
clo Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 kto wie..moze jeszcze na dzerego zerkna.. dziewczyny to jak z tym hotelikiem robicie?pokerowa daje dzeremu szanse trzeba to wykorzystac..prosze.. Quote
pokerowa Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Renata5 napisał(a):U mnie na razie sie zatrzymała kolejka,bo Antos zostaje na "dożywociu".Tosia nie wiadomo kiedy pójdzie,bo od pół roku ciszaaa no i jest Kajka.Więcej psiaków nie mogę mieć w domu,tylko 3 . Ale jakby Kajka znalazła domek, to jest szansa, że weźmiesz Dżerego? Zapłacę za transport i pobyt dopóki nie znajdzie domu. Quote
Recommended Posts