dorcass Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 ten tytul jest za dlugi "*DZERY* - cudowny, mądy pies - szuka serca, które Go pokocha!!" :shake: a jest super cos mi sie dzieje z allegro ze jak zmieniam tytul na duze litery to wyswietla sie bledny czas trwania aukcji... sprobuje pozniej to zamienic;) Quote
fizia Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ah te ogłoszenia spadają tak strasznie szybko, że właściwie jakby sie codziennie odnawiało, to jest szansa, na jakieś pierwsze strony... Quote
clo Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 hmm...ja mysle,ze warto by zebrac te deklaracje i dac go na dt platny tylko trzeba pw porozsylac i napewno sie deklaracje znajda.. Quote
pokerowa Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Znajdźcie mu hotelik. Za pierwszy miesiąc zapłacę w całości. Potem deklaruję po 100 zł miesięcznie. Quote
fizia Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='pokerowa']Znajdźcie mu hotelik. Za pierwszy miesiąc zapłacę w całości. Potem deklaruję po 100 zł miesięcznie. Ojej to wspaniała wiadomość!:multi: Teraz mi przyszło do głowy - na wątku Łajki była propozycja płatnego domu tymczasowego, ale w kojcu, za to z codziennymi spacerami - cena to 200 zł za miesiąc, u lunarmermaid Zaraz zapytam czy jeszcze to jest aktualne. Łajka nie może tam jechać, bo przeskakuje płoty Quote
pokerowa Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Jak by to wyszło, to opłacę także transport bo to taniej niż hotel. Quote
clo Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 no i cudownie!!!pokeowa z calego serca dziekujemy!!dzerus no to sie pakuj!!:)))mam nadzieje,ze lunermind sie zgodzi:))a jak nie to pytajcie sie o hotelik u pati np u niej sie zwolnilo miejsce po kumplu z tego co wiem:))no trzeba cos dzialac nie mozna przepuscic okazji!:)) Quote
lunarmermaid Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 U mnie niestety już zajęte....:shake: A szkoda,bo jak widzę Dżery to super psiak.Na razie kojec zajęty przez Spajkiego,który miał być w domu,ale jest taki przerażony,że wogóle się nie ruszał - co nie ma dziwne,8 lat był w schronie.Poszedł więc do kojca,aż sie do ludzi przyzwyczai. Potem kojec będzie zajęty przez Kudłatego z wątku http://www.dogomania.pl/forum/f28/ten-pies-nie-ma-po-co-zyc-kudlaty-sie-poddaje-potrzebny-dom-134040/ W każdym razie pamiętajcie o mnie,nigdy nie wiadomo jak szybko pies pójdzie do adopcji.Może inny psiak będzie kiedyś DT potrzebował. Quote
clo Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 no to w takim razie szukamy dalej:)jesli ktos moze napisac do pati ,ja tez mam kolejke zajeta u wiosny to w razie co jedno miejsce bo zajete mam 2 odstepuje dzeremu:)ale trzeba napisac do pati bo jej sie po kumplu miejsce zwolnilo i rowniez do ania,milva ulver jakos tak z brodnicy chyba jesli dobrze pamietam moze ma wolne miejsce:)czy ktos moze to zrobic?nie ma co zaprzepaszczac takiej szansy i tak duzej deklaracji i checi pomocy jaka oferuje pokerowa:) ja nie moge napisac bo jutro jade w trase i nie ma mnie na dogo caly dzien pewnie ale prosze napiszcie do nich moze meijsce sie znajdzie:)no i pw bo jesczez troche deklaracji sie przyda ale dzieki pokerowej i tak 1 miesiac bedzie juz oplacony:) Quote
dorcass Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 pokerowa napisał(a):Znajdźcie mu hotelik. Za pierwszy miesiąc zapłacę w całości. Potem deklaruję po 100 zł miesięcznie. woow dzieki wielkie, mysle ze dobrze by bylo gdyby luka1 sie odezwala, bo to ona jest na miejscu ma kontakt z psem, ja na razie moge tylko robic mu ogloszenia i wyronione allegro... kurcze no taki super pies,a nikt go nie chce:-( Quote
clo Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 dorcass spojrz na nasze psiaki hebanka ,zorrusia nikt prez dwa lata w schronie nie chcial a to mlode piekne psy!a teraz kazdy z nich miesiac pobyl w hoteliku i juz wyjezdzaja do nowych stalych domkow:)nie mozna zmarnowac ogromnej szansy dla dzerego jaka daje mu pokerowa:))tylko trzeba pisac do hotelikow i dowiedziec sie od kiedy jest miejsce itd no i wysylac pw:)ja moge tyle podpowiedziec ale sama nie mam czasu sie tym zajac bo mamy sporo psiakow pod opieka ale piszcie naprawde warto! Quote
dorcass Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 masz racje, ale sama zobacz, ty masz fizyczna mozliwosc te psiaki przetransportowac, ja jestem 500km od was i mam niespelna dwuletnie dziecko, mysle ze najlepiej by bylo gdyby dżery trafil do Renaty5 tym bardziej ze ona jest w Sochaczewa:cool3:, moze jakby tak poczekac w kolejce to i on mialby szanse sie tam dostac? a pokerowej bardzo dziekuje za propozycje, mam nadzieje z euda sie dżerego umiescic w hoteliku i wtedy dam znac co i jak:) Quote
clo Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 no u reni mialby cudnie ja juz u niej dla naszych psiakow miejsce dozywotnio zarezerwowalam;)..ale jesli bedzie za duzy mysle ze warto szukac mu miejsca u pati czy gdzies..tylko czy kto moze chociaz im napisac pw z zapytaniem? Quote
Lionees Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Ziutka dała mi cynk,że o mnie mowa:cool3: Kurcze dziewczyny muszę wiedzieć jaki on jest na wielkość.Jak jest taki jak Tosia,to ujdzie,ale jak taki jak Fela,to już niekoniecznie:sad: Z wielu względów nie mogę brać do domu większych psiaków:shake: A jeżeli chodzi o miejsce,to na pewno do czerwca nie dam rady go upchnąć chyba,że Tosia znalazłaby domek,to wtedy w każdej chwili mógłby przyjść. Quote
Ziutka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Renata5 napisał(a):Ziutka dała mi cynk,że o mnie mowa:cool3: :eviltong: Renata5 napisał(a):Kurcze dziewczyny muszę wiedzieć jaki on jest na wielkość. Hmm...nie umiem powiedzieć jak jest duży :shake: wiem, że ciężko by było Ci się dostać do Azorka go zobaczyć...no coś trzeba pomyśleć albo Luka nam napisze jakiej mniej wiecej jest wielkosci. Quote
Lionees Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='Ziutka']:eviltong: Hmm...nie umiem powiedzieć jak jest duży :shake: wiem, że ciężko by było Ci się dostać do Azorka go zobaczyć...no coś trzeba pomyśleć albo Luka nam napisze jakiej mniej wiecej jest wielkosci. Ciężko nie byłoby mi się dostać,ciężko byłoby mi wracać do domu,bo pewnie targałabym ze sobą pół schroniska:placz: Quote
Lionees Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Ziutka napisał(a):To może Luka wyprowadzi Ci Dżerusia przed bramę żebyś reszty nie widziała :cool3: Myślisz,że czego oczy nie widzą tego sercu nie żal? Toć jeszcze uszy mam:cool1: A tak na serio to niech Lukus mi powie dokąd sięga jej grzbietem i ju;) Quote
Ziutka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Renata5 napisał(a):Ciężko nie byłoby mi się dostać,ciężko byłoby mi wracać do domu,bo pewnie targałabym ze sobą pół schroniska:placz: To może Luka wyprowadzi Ci Dżerusia przed bramę żebyś reszty nie widziała :cool3: Quote
luka1 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 e, niech zobaczy. Po obcych schroniskach sie rozglada a swojego nie zna :mad: Quote
dorcass Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 no dziewczyny, mierzyc ważyc a moze hotelik sie znajdzie:) Quote
clo Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 no cos zaczyna sie dziac!!!na pierwszy miesiac mamy kase a na drugi juz 100zl deklaracji!musi sie udac!!ja bylam dzis u reni i psy maja u niej raj wiec jakby dzerus tam trafil to nieba mu przychyli to pewne!! Quote
Recommended Posts