Ziutka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Cioteczki zajrzyjcie do "przytuliska" którym teraz Luka i ja się zajmujemy, tyle pięknych psów...ponad 60 w domu w 3-ech pokojach :shake: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-pomozcie-pomagac-60-psow-potrzeba-karma-135302/index28.html Quote
paros Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 luka1 napisał(a):Renatka mi zwróciła uwage że nie wpisałam w rozliczeni objecanych wpłat od pokerowej - 100,- -. W rozliczeniu przedstawiłam tylko te wpłaty, które są widoczne na koncie. Wszystkim dziekuję i prosze o jeszcze :lol: A moja wpłata?? 14-go maja wpłaciłam 100zł dla Dżerego na konto podane w pierwszym poście :cool3: Quote
Ziutka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 paros napisał(a):A moja wpłata?? 14-go maja wpłaciłam 100zł dla Dżerego na konto podane w pierwszym poście :cool3: Zgadza się...to ta wpłata o którą tak się dobijałam do Ciebie Jolu na PW że na jakiego pieska bo nie było dopisane - Luka sobie wsio zapisuje w zeszycie rozliczeniowym a o wątku zapomniała :mad: Quote
dorcass Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 paros napisał(a):A moja wpłata?? 14-go maja wpłaciłam 100zł dla Dżerego na konto podane w pierwszym poście :cool3: DZIEKUJE BARDZO:) chcialam wszystkim serdecznie podziekowac za obecnosc na watku, i pomoc dla Dzerego, ciesze sie ze w koncu ten psiak styrany zyciem, trafii do wspanialego domku tymczasowego, tyle ludzi tu pomaga to bardzo podnosi na duchu, ja oczywiscie jak tylko Dzeruś trafi do Reni i beda nowe zdjecia zabieram sie za ogloszenia na maxa, oprocz allegro cafe alegratki i gumtree, zrobie mu duzo wiecej:) on ma taki zniewalajacy wzrok:-( Quote
agata51 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Ma u mnie stałe 20 zł. Plus stałe wyróżnienie alegratki. Quote
dorcass Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 dziekujemy Agato bardzo:) i co Dzerus jest juz u Reni?? dziewczyny pisac tu szybko jak sie tam wszytskjo układa? jak przyjął go Piki? Quote
dorcass Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Piki tak sie wyrobil u Reni że teraz to bandidas do psów, ale amant dla suczek;) Quote
fizia Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Piki niech się nie wygłupia - sam siedział od dziecka w schronisku, trcohe wyrozumiałości dla biednego Dżerusia :mad::loveu: Tu jest wąteki Pikiego czyli Piłkarza http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilkarz-mix-sheltie-od-dziecka-w-schronisku-pokazmy-mu-lepsze-zycie-platny-dt-136184/ Quote
luka1 Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 sytuacja jst dziwna ale dla naszej rzeczywistości normalna. Byłam umówiona w schronisku i nawet miałam zaoferowaną pomoc w przewiezieniu psa. Jednak gdy pojechałam do schroniska - tak jak było umówione - schronisko było zamknięte. Przed czasem oczywiście. Tak więc pies nadal jest w schronisku. Jestem troszeczkę zdegustowana, bo lało jak cholera a ja rowerem sie przemieszczam, ale co tam deszcz. Chciałam Dzerego wyadoptować na siebie - ze schroniska psa można wyadoptować tylko na osobę prywatną. ........................ Wiecie co , to jest szkoda gadać. Nie chcę opowiadać o rzeczach, które sie w normalnej głowie nie mieszczą. Jedno powiem - jeśli będzie trzeba to poruszymy niebo i ziemie by Dżery w schronisku nie siedział. Quote
dorcass Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 jeja co za dól:-( co za ludzie, inaczej hieny a nie ludzie:angryy: Luka mam nadzieje ze nie dorobilas sie ta jazdą na rowerze:shake: w deszczu,, Dzery trzymaj sie chlopie, wyciagniemy Cie stamtąd:mad::mad::mad: Quote
clo Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 luka ale co sie dzieje?nie chca ci go dac?bo jesli tak to oferuje swoja pomoc i w poniedzialek jak bede miec wolne od pracy to przyjade do sochaczewa i wyadoptuje go najwyzej na siebie bo mnie tam nie znaja..byleby tylko dzerus byl bezpieczny... Quote
luka1 Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 spokojnie, po mału, bedzie dobrze - mam nadzieje. Quote
Lionees Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 luka1 napisał(a):spokojnie, po mału, bedzie dobrze - mam nadzieje. Jest dobrze;) Mam go już u siebie:cool3:.Wieczorem,albo jutro napisze więcej i wkleję zdjęcia,bo zaraz moje dziecko wraca z 3-dniowej wycieczki i na razie nie mam czasu...wybaczcie.Piki super przyjął Dżerusia,tak jak i wszystkie psiaczki super miło przywitały nowego kolegę.Napisze jedno-Dzery to na prawdę uroczy i grzeczniutki psiak:loveu: Quote
Asiaczek Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 O, jak dobrze! No to jeszcze jeden dzień poczekamy na fotki i dłuższa wypowiedź...:lol: Pzdr. Quote
clo Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 i brawo moj pikusiu takim masz byc grzecznym chlopcem;) renia zajrzyj na watek zorrusia i zobacz jaki szczesliwy chlopak:) Quote
dorcass Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 HURRA W KONCU:) dzieki wielkie:multi::multi::multi: Quote
Lionees Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 dogo chodzi mi tak,że lepiej nie mówić:shake: Ale na razie wrzucę kilka fotek Dzerusia;)...tu z moim Niuńkiem Quote
clo Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 to ostatnie zdjecie pyszczak uwazam ze trzeba koniecznie dac do ogloszen!chwyta za serce niesamowicie! Quote
dorcass Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 piekne on taki spokojny, Reniu ile on moze miec lat? bo chyba raczej nie 5-6 tylko wiecej??? i jaki jest wysoki? dzieki wielkie:loveu: Quote
Recommended Posts