Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Dżery- jest DT -nie ma kasy. Prosze o szansę dla niego

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
Renatka mi zwróciła uwage że nie wpisałam w rozliczeni objecanych wpłat od pokerowej - 100,- -. W rozliczeniu przedstawiłam tylko te wpłaty, które są widoczne na koncie.
Wszystkim dziekuję i prosze o jeszcze :lol:

A moja wpłata??
14-go maja wpłaciłam 100zł dla Dżerego na konto podane w pierwszym poście :cool3:

Posted

paros napisał(a):
A moja wpłata??
14-go maja wpłaciłam 100zł dla Dżerego na konto podane w pierwszym poście :cool3:

Zgadza się...to ta wpłata o którą tak się dobijałam do Ciebie Jolu na PW że na jakiego pieska bo nie było dopisane - Luka sobie wsio zapisuje w zeszycie rozliczeniowym a o wątku zapomniała :mad:

Posted

paros napisał(a):
A moja wpłata??

DZIEKUJE BARDZO:)

chcialam wszystkim serdecznie podziekowac za obecnosc na watku, i pomoc dla Dzerego, ciesze sie ze w koncu ten psiak styrany zyciem, trafii do wspanialego domku tymczasowego, tyle ludzi tu pomaga to bardzo podnosi na duchu, ja oczywiscie jak tylko Dzeruś trafi do Reni i beda nowe zdjecia zabieram sie za ogloszenia na maxa, oprocz allegro cafe alegratki i gumtree, zrobie mu duzo wiecej:)
on ma taki zniewalajacy wzrok:-(

Posted

sytuacja jst dziwna ale dla naszej rzeczywistości normalna. Byłam umówiona w schronisku i nawet miałam zaoferowaną pomoc w przewiezieniu psa. Jednak gdy pojechałam do schroniska - tak jak było umówione - schronisko było zamknięte. Przed czasem oczywiście. Tak więc pies nadal jest w schronisku.
Jestem troszeczkę zdegustowana, bo lało jak cholera a ja rowerem sie przemieszczam, ale co tam deszcz.
Chciałam Dzerego wyadoptować na siebie - ze schroniska psa można wyadoptować tylko na osobę prywatną. ........................ Wiecie co , to jest szkoda gadać. Nie chcę opowiadać o rzeczach, które sie w normalnej głowie nie mieszczą.
Jedno powiem - jeśli będzie trzeba to poruszymy niebo i ziemie by Dżery w schronisku nie siedział.

Posted

jeja co za dól:-( co za ludzie, inaczej hieny a nie ludzie:angryy:
Luka mam nadzieje ze nie dorobilas sie ta jazdą na rowerze:shake: w deszczu,,
Dzery trzymaj sie chlopie, wyciagniemy Cie stamtąd:mad::mad::mad:

Posted

luka ale co sie dzieje?nie chca ci go dac?bo jesli tak to oferuje swoja pomoc i w poniedzialek jak bede miec wolne od pracy to przyjade do sochaczewa i wyadoptuje go najwyzej na siebie bo mnie tam nie znaja..byleby tylko dzerus byl bezpieczny...

Posted

luka1 napisał(a):
spokojnie, po mału, bedzie dobrze - mam nadzieje.

Jest dobrze;) Mam go już u siebie:cool3:.Wieczorem,albo jutro napisze więcej i wkleję zdjęcia,bo zaraz moje dziecko wraca z 3-dniowej wycieczki i na razie nie mam czasu...wybaczcie.Piki super przyjął Dżerusia,tak jak i wszystkie psiaczki super miło przywitały nowego kolegę.Napisze jedno-Dzery to na prawdę uroczy i grzeczniutki psiak:loveu: