Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Dżery- jest DT -nie ma kasy. Prosze o szansę dla niego

Recommended Posts

Posted

clo napisał(a):
udalo sie dzis?

Nie...
Pies jeszcze musi być formalnie wyadoptowany,bo u nas nie bierze sie psów na dt.Jak tylko Dżeruś do mnie trafi to zaraz dam znać;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luka prosze cie napisz kto wpalcil i ile jakie sa deklaracje i wplaty jednorazowe, musze podgonic wysylanie priv ale musze znac jego sytuacje finasową:roll:

Posted

z tego co widze to Dzery ma od pokerowej na pierwszy m-c i na 10 dni drugiego plus te wplaty 160zl, wiec dzeremu spokojnie starczy na maj i czerwiec?? dogo mi kiepsko chodzi nie wiem czy tylko mi czy wam tez??? wpisz prosze tam luka jeszcze wpaty od pokerowej co trafilo na konto Renatki 400zl w koncu dzięki niej sie zaczelo:) i jak bys mogla odznaczyc ktora wplata jest jednorazowa a ktora stala:)

i przeciez agatka51 obiecala m-cznie 20 zl dziekujemy:thumbs:

Posted

agata51 napisał(a):
Moje skromne 20zł poszło dzisiaj. Jeżeli TŻ nie zapomniał.

jakie skromne!!! toz to 2 dni wspaniałego domku dla Dzerego:loveu:

dziekuje bardzo:loveu::loveu::loveu:

Posted

luka1 napisał(a):
wszystkie wpłaty są w pierwszym poście - te które wpłynęły na konto Fundacji.

ja kupiłam 2 cegiełki na Allegro ale wpłacałam na podane prywatne konto .

Posted

wygalda to tak, ze za piwerszy m-c 300zl wplacila dobra dusza Pokerowa:loveu: i za kolejny deklaruje 100zl, a potem wplat stalych jak na razie ejst chyba 50zl plus twoje Agatko 20 i chyba jeszcze madcat 5 zl, ja tez postaram sie cos wpalcic, ale na razie robietylu psiakom allegro w czesci wyroznione ze i tak m-cznie mam ok 100zl do oplaty....

a jesli chodzi o Dzerego to czekamy jak sie wyjasni sprawa z adopcja bo okazuje sie ze on musi zostac formalnie adoptowany i tu jest problem... dlatego prosze dziewczyny zeby cos zdecydowaly bo jesli go nie mozna z tego schronu wyciagnac to albo trzeba pozwracac pieniadze darczyńcom albo przekazac na inne psiaki albo nawet na Ostatnia Szansę, ja bede robiła mu allegro caly czas, moze w koncu ktos go wypatrzy strasznie mi go szkoda:-(:-(

Posted

Dżery zostanie wyadoptowany na mnie - jak zresztą większość psiakOw, które wychodzą do DT .
Prosze was o maleńką cierpliwość. Brak samochodu troche mi otrudnił sprawę wyjścia psiny ze schroniska. I jeszcze ta pierońska grypa - połozyła mnie dokładnie. (ale nie urosły mi raciczki i ryjek -tak więc nie jest najgorzej:evil_lol:). Z Renatka jestem ciagle w kontakcie i pies na 100% do niej pojedzie.

Posted

agata51 napisał(a):
:multi::multi::multi:

Witaj wśród żywych, luka!

Jeszcze nie jestem pewna czy wsród żywych :evil_lol:ale sie staram.

Kamień jest w tym samym schronisku ( Azorek w Sochaczewie). Kamień jest psem wiekszym - takim ponad kolano.

Posted

Ziutka napisał(a):
Kiedy trzeba zawieźć Dżerego do Reni ? :roll:

po wykapaniu i telefonie do Reni z informacja że ma byc w domu :evil_lol:

Posted

to juz dzis?:)))ja sie dopytuje o kamyka bo chcemy zeby to byl nasz nastepny tymczasowicz ale najfajnie by bylo jakby wlasnie do reni trafil chlopak..a nie wiem czy do reni nie za duzy on..i czy jest miejsce jeszcze?reniu jak myslisz?jak nie to wysle go do innego hoteliku ale wiesz,ze twoj najblizszy memu sercu;))