Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Dżery- jest DT -nie ma kasy. Prosze o szansę dla niego

Recommended Posts

Posted

to nie ilość psów stoi na przeszkodzie. Jestem troche chora i nie mam siły go przetransportować rowerem czy na pieszo. No i wykapać go po drodze muszę, ale w tym tygodniu juz na pewno to załatwię.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze luka ty sie wylez dziewczyno, bo sie rozlozysz albo dojda komplikacje i nikomu juz nie pomozesz a sama wydasz kupe kasy na leczenie....
mam nadzieje ze Renia poczeka bo w zasadzie blokujemy jej jedno miejsce....:oops:

Posted

jejka, dobija mnie to, Renia ma miejsce zablokowane, a Dzery mial byc u niej juz 2 tyg temu:( cos trzeba postanowic, albo robimy mu ogloszenia jak jest w schronie albo niech pakuje swoje szpargaly i do Reni., nie ma tam nikogo innego zeby go dostarczyc?, dziewczyny wożą psy z czestochowy do malborka a Dzery jest podobno na piechote od Reni:(

Posted

ja tez już nic nie rozumiem, jest mi strasznie przykro.... bo ten psiak zasługuje na to co najlepsze a do tego Renia5 ma zablokowane miejsce...
Dzery sni mi sie po nocach, tak chcialam zeby tarfil w koncu w normalne miejsce a nie prosto z lancucha do schronu:(
dziewczyny nie wiem co napisac, mam nadzieje ze Luka1 tam go szybko dostarczy a jelsi to niemozlwie to uwazam ze trzeba oddac pieniadze sponsorom, ja robie mu caly czas ogloszenia i wyroznione allegro...:-(:-(:-(

Posted

na konto Dżerego wpłynęło 5,- od Madcat198 - serdeczne dzieki.
Mam nadzieje, że Dżery ma stałych sponsorów, którzy mu zapewnią stałe opłaty za hotelik. Sorki, że tak mówię ale pies zostanie wypisany ze schroniska na mnie, a mnie nie stać na utrzymanie psiaka w hotelu. Pierwszy miesiąc opłacony, drugi nie bardzo - na koncie jest 205,-no ale może martwie się na zapas.

Posted

Renatka mi zwróciła uwage że nie wpisałam w rozliczeni objecanych wpłat od pokerowej - 100,- -. W rozliczeniu przedstawiłam tylko te wpłaty, które są widoczne na koncie.
Wszystkim dziekuję i prosze o jeszcze :lol:

Posted

Luka nie martw się. Jak będzie brakować na kolejne miesiące to uzupełnię o brakującą kwotę. Bardzo mi zależy aby ten pies miał godziwe życie i dopóki nie znajdzie domu, zrobię wszystko, żeby nie wrócił do schroniska.

Posted

Bardzo, bardzo dziekuję. Dżery podbił moje serce. To niezwykły pies, wart jest lepszego życia. Ja niestety nie mogę nic dla niego zrobić.

Posted

fizia napisał(a):
Trzymam kciuki!!!

Trzymaj,trzymaj,bo Piłkarzyk w ogóle nie toleruje mojego Ramba(raz sie złapali za łby,ale szybko rozdzieliłam,a jak się gdzieś przypadkiem zerkną to aż sie Piki gotuje ze złości),natomiast mojego Niuńka ledwo toleruje i powarkuje na niego,ale na szczęście tylko na tym się kończy.Myślę,że wiek ma tu duże znaczenie.Piki i Rambo to młode psiaki,każdy chce być ważny.Niuniek ma 14-latek i pewnie dlatego Piki mu "odpuszcza".Z suczkami jest oczywiście ok-zupełnie inny pies;)
Zobaczymy co Piki powie na Dżerusia:roll:.

Posted

Jeżeli Piki będzie się sadził na Dżerusia,to Dżeruś pójdzie do mnie na górę...jako 7 psiak:roll::mdleje:;)
Piki jest psiakiem hotelikowym,jest ładniutki,młody,także mam nadzieję,że szybko znajdzie domek:)

Posted

jak Dzery bedzie w hoteliku to jest moj watek numer jeden będe rozsyłac dalej privy:)
uda sie, mam nadzieje ze znajdzie domek, bo kurcze coś te czarnulki mają z tym problemy tym bardziej teraz przed wakacjami:(
juz dawno zgosilam zeby wpisac pokerową na pierwszą strone to od niej się zaczeło:)
dziekujemy bardzo
Dżeruś pakuj manatki i do raju!!!!:multi:

Posted

Jeżeli będzie brakowało na hoteli, to bardzo prosze o PW lub po prostuo informację na tym wątku. Myslę, że wiele osób zmobilizuje swoje "siły finansowe" i dołozy choć parę złotych.
I żeby nie było, że tylko gadam, to ja obiecuję, że tez coś dołożę w czerwcu na Pana D.:lol:

Pzdr.