Lionees Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 [quote name='dorcass']niech zmieni narzeczonego, ja tak raz zrobilam, debil byl zazdrosny o moja Bambi, nie chcial zeby spala w lozku i chodzila po kanapach, myslalam ze mu to przejdzie, nie przeszlo wiec zasadzilam mu kopa....i problem z glowy, psa nie wywale i nie oddam a chlop to wiecie: "czlowiek zawiedzie przy wiaterku, a pies pozostanie wierny przy wichurze" Świete słowa,świete słowa;) Ja też z moim tz poszłam na kompromis.On lubi bardziej koty,a ja psy.No i wywalczyłam taki podział:kot jest,ale na dworzu,a psy-w domu:p.No i jest wilk syty i owca cała:cool3: Quote
clo Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 no niezly kompromis musze przyznac niezly;)sluchajcie dziewczyny ja tez uwazam ze, najlepiej by mu bylo u reni ale nie wiadomo kiedy u reni sie miejsce zwolni po tosi..w kazdym razie uwazam,ze do mori mozna napisac bo mysle,ze sie zgodzi a wtedy juz ja dzerego dowioze jakos z gosia chyba,ze moze ktos tosienke wreszcie wypatrzy no ale w kazdym razie moria czeka na sygnal od was i decyzje Quote
dorcass Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 wiec tak dostalam wiadomosc od Fizi ze jest mozliwosc platnego dt dla dżerego, bardzo dobry dt, koszt 10zl za dobe plus koszty weterynaryjne... czy pokerowa mogalby sie oreslic jaka dokladnie kwote jestw stanie przekazac na dżerego, bo ja niestety mam teraz ciezko finansowo i mam obciazenia wyroznien allegro. kilkunastu psiakow, dlatego trzeba szybko zmienic ten tytul,: Pomocy zbieramy na hotelik dla Dzerego, prosze pomozcie, dajmy mu szanse---- czy cos takiego i wysylam privy i szukam innych sponsorow....ale ma maxa wszystko szybko trezba zrobic!!!!! Quote
fizia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 dorcass napisał(a):wiec tak dostalam wiadomosc od Fizi ze jest mozliwosc platnego dt dla dżerego, bardzo dobry dt, koszt 10zl za dobe plus koszty weterynaryjne... czy pokerowa mogalby sie oreslic jaka dokladnie kwote jestw stanie przekazac na dżerego, bo ja niestety mam teraz ciezko finansowo i mam obciazenia wyroznien allegro. kilkunastu psiakow, dlatego trzeba szybko zmienic ten tytul,: Pomocy zbieramy na hotelik dla Dzerego, prosze pomozcie, dajmy mu szanse---- czy cos takiego i wysylam privy i szukam innych sponsorow....ale ma maxa wszystko szybko trezba zrobic!!!!! Myslę, ze to jest szansa dla Dżerego - faktycznie te psiaki, które udało sie nam umieścić w domach tymczasowych czy hotelikach dość szybko znajdują domy - to te same psy, które wcześniej ogłaszałam miesiącami, w przypadku Zorra nawet zdjęcia były te same, a jednak chyba ludzie się boją brać psa prosto ze schroniska, a taki sprawdzony w domu tymczasowym, to już jakoś ianczej. Ten dom tymczasowy byłby u Mortiki - a najprawdopodobniej u Jej Cioci, która mieszka w Mińsku Mazowieckim Quote
Lionees Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 fizia napisał(a): Ten dom tymczasowy byłby u Mortiki - a najprawdopodobniej u Jej Cioci, która mieszka w Mińsku Mazowieckim Chociaż dobrze,że nie za daleko.I pomyśleć....mam psa pod nosem,a przyjeżdżają do mnie z końca Polski:roll: Quote
clo Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 dziewczyny popieram co mowi fizia to jest ogromna szansa dla dzerego tylko trzeba napisac do pokerowej ale wiem,ze napewno za jeden miesiac zgodzila sie zaplacic calosc a potem deklarowala po 100zl ty renia nie tak z konca polski;)tylko z czestochowy;)i zobacz jaka masz szczesliwa reke juz dwa nam wychowalas;)teraz pilkarzyk;)) Quote
clo Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 i jak decyzja dziewczyny?czy ktos napisal do pokerowej? Quote
Lionees Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Dziewczynki w maju będę miała domek letniskowy dla psiaków ,więc jeżeli są deklaracje na Dżerego to może do mnie przyjść,nawet jak Tosia nie pójdzie.;) Quote
Lionees Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='clo']ale wiadomosc!!!hurrraa1!!to do tego dt co my proponowalysmy w takim razie damy inna nasza biede a dzerus reniu u ciebie bedzie mial najlepiej:)) Najlepiej jak najlepiej,ale na pewno najbliżej:cool3: Quote
clo Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 ale wiadomosc!!!hurrraa1!!to do tego dt co my proponowalysmy w takim razie damy inna nasza biede a dzerus reniu u ciebie bedzie mial najlepiej:)) Quote
luka1 Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 no to juz wiadomo - Dżery idzie do Renatki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:multi: A ja mam pomysł - rozbudujmy dom Raenaty a bedzie miejsce dla więcej psiaków :evil_lol: Quote
dorcass Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Ależ się ciesze:multi: wysłalam priv do pokerowej. a w wolnej chwili powysyslam informacje o dżerym z prosba o wspomozenie hoteliku:) Quote
dorcass Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 luka1 napisał(a):no to juz wiadomo - Dżery idzie do Renatki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:multi: A ja mam pomysł - rozbudujmy dom Raenaty a bedzie miejsce dla więcej psiaków :evil_lol: świetny pomysł jestem za:) Quote
pokerowa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Bardzo się cieszę Renatko, że bierzesz Dżerego. Ja od wtorku wyjeżdżam i nie wiem czy będę miała dostęp do internetu więc poproszę o numer konta to wpłacę za pierwszy miesiąc. Oczywiście potem tak jak pisałam wcześniej co najmniej 100 za każdy następny miesiąc. W miarę możliwości postaram się również pomóc gdyby brakować kasy, żebyś nie miała z jego powodu stresa. Quote
dorcass Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 wooow, wielkie dzieki:) w takim razie ja zaczne wysylac privy w wolnym czasie, kiedy dżery bedzie mogl trafic na dt do Reni? aha i jaki bedzie koszt jego pobytu:) Quote
luka1 Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Uwaga, uwaga!!! Dżery pojedzie do Reni ale tylko wtedy gdy bedą pieniążki na jego utrzymanie. Pierwszy miesiąc mamy z głowy dzieki Wielkiej Pokerowej. Również nastepne miesiące w 1/3 deklaruje sie pokrywać ale resztę :crazyeye: czyli 200,- musimy uciłać. Kto deklaruje kaske na przecudownego Dżerusia???? Pomózcie :oops: Quote
nika28 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Super że jest DT ! :multi: Ja niestety nie mogę pomóc... :-( Quote
Lionees Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Dżeruś mógłby w zasadzie przyjść do mnie po weekendzie majowym;) Quote
Recommended Posts