kaja555 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 dzwoniłam do Pani z zaginionych, ma wejśc na wątek i sprawdzić, niestety piesków o takim umaszczeniu jest dużo :shake: Quote
Isadora7 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 DIF wybacz dopiero dzisiaj mogę listę obecności podpisać :) Margo05 napisał(a):Nowy Margo05 ja ci już mówiłam kiedyś, ze masz talent i ikrę do grafiki? Mówilam. Ale powtórzę :) Quote
dolores181 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 kaja555 napisał(a):dzwoniłam do Pani z zaginionych, ma wejśc na wątek i sprawdzić, niestety piesków o takim umaszczeniu jest dużo :shake: Witam, właśnie przejrzałam kilkakrotnie zdjęcia suczki i jest pewne podobieństwo ale to na pewno nie moja Figa, co do cieczki to miała ją 4,5 miesiąca wcześniej i ta malutka jest mniejsza troszkę , Figa miała na jednej łapce przy pazurkach troszkę białaego na tylnej ,żałoję że to nie ona bo każdy telefon wywołuje takie ogromne nadzieje że to może ona. Jeszcze raz dziękuje i życzę powodzenia w złapaniu małej i będę zaglądać czy wam się udało. Quote
Shiva Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Mysia_ napisał(a):jak dobrze, że już tyle osoób tutaj, oby udało się sunieczce :kciuki: Musi się udać :razz: Quote
Lionees Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 No to czekamy na wieści o sunieczce;) Quote
zwierzus Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Jestem DIFuś :diabloti:. Dopiero teraz ale nie mam czasu w cztery litery się podrapać. I jeszcze padł mi net w domu :angryy:. A w pracy wiadomo... O szczepienia i odrobaczenie proszę się nie martwić - załatwione :eviltong: Quote
ARKA Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 :shake: ta ciaza nie jes taka wysoka, moze byc duzo szczeniat, kolejna ciaza, ale nie az tak wysoka. A co ze sterylizacja aborcyjną???!!! Quote
Cekinka13* Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Widziałam sunię dzisiaj rano. Rzeczywiście jest bardzo nieufna... :shake: Cholernie mocno trzymam kciuki za sobotnią akcję łapania suni! Quote
zwierzus Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Arka, to pierwsza rzecz którą DIF zrobi po złapaniu suńki. DT zaoferował opłacenie sterylki... Quote
ARKA Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 zwierzus napisał(a):Arka, to pierwsza rzecz którą DIF zrobi po złapaniu suńki. DT zaoferował opłacenie sterylki... ;)dzieki..oby tylko dala sie szybk złapac...:shake: Quote
Margo05 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Dziewczyny, sorki, że z offem, ale mam problem, a tu Warszawa zagląda. Miałam dziś telefon od dziewczyny z Pragi (nie mam pojęcia skąd go wzięła:cool3:). Chodzi o to, że w okolicach Dworca Wschodniego, od strony Kijowskiej od kilku tygodni biega pies. Jest ponoć przeraźliwie chudy, ponieważ przez cały ten czas ma na pysku kaganiec i nie ma jak jeść. Ja cholera jutro pracuję, a dziś idę w sprawie mieszkania. Czy ktoś ma jakiś pomysł jak go złapać? Psina koszmarnie boi się mężczyzn. Szczególnie w mundurze. Za kobietami też nie przepada. Ciężka sprawa. Jeśli psinki nie złapiemy to zginie z głodu :-( Nie wiem co robić. Może macie jakiś pomysł? Quote
MaJa 75 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Jeśli w kagańcu to przynajmniej nie rzuci się z zębami na łapiącego - to jedyne pocieszenie. Która z dogomaniaczek mieszka na Pradze???? Ja jutro jestem "na akcji" w Halinowie więc odpadam:shake: Quote
Margo05 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 MaJa 75 napisał(a):Jeśli w kagańcu to przynajmniej nie rzuci się z zębami na łapiącego - to jedyne pocieszenie. Która z dogomaniaczek mieszka na Pradze???? Ja jutro jestem "na akcji" w Halinowie więc odpadam:shake: Pewna starsza Pani, któa dokarmia koty, usiłuje go złapać, ale sama nie jest w stanie. Naprawdę nie wiem jak to zorganizować. Tak samo jak nie wiem co z nim zrobić po złapaniu :roll: Ja go nie mogę wziąć, ta Pani z tego co wiem również nie. Pewnie trafi do schroniska. Z pewnością będzie to dla niego lepsze rozwiązanie niż śmierć głodowa z kagańcem na pysku :-( Quote
MaJa 75 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Masz rację:-( Nawet jak znajdzie się na Paluchu to nic straconego, bo założymy mu wątek, zaczniemy ogłaszać i szukać domu. Quote
Abrakadabra Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Margo05 napisał(a):Pewna starsza Pani, któa dokarmia koty, usiłuje go złapać, ale sama nie jest w stanie. Naprawdę nie wiem jak to zorganizować. Tak samo jak nie wiem co z nim zrobić po złapaniu :roll: Ja go nie mogę wziąć, ta Pani z tego co wiem również nie. Pewnie trafi do schroniska. Z pewnością będzie to dla niego lepsze rozwiązanie niż śmierć głodowa z kagańcem na pysku :-( Powiedz tej Pani, żeby do mnie zadzwoniła. Spróbuje jej pomóc złapać psiaka. Niestety - mogę jedynie zapewnić mu transport na Paluch :( O ile da się złapać... Zaraz wyślę Ci nr telefonu na PW Ps. I tak jutro jadę na Paluch ze szczeniaczkami z Wołomina:placz: Quote
Hotel KADIF Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Sunia złapana!!!!!!!!!!!! :smilecol::smilecol::smilecol: Zaraz wszystko opowiem, tylko muszę iść zająć się gnojcami!! Wracam za chwilkę!!! :bye: Quote
MaJa 75 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Opowiadaj DIF opowiadaj!!!!! Aaaa i co z maluchami od Norki??? Szczepiłaś je? Quote
Lionees Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Dziewczyny dajcie też znać,co z tym psiakiem w kagańcu:placz: Quote
Hotel KADIF Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Snieczka została złapana przez dobre dusze z Halinowa, które miały na DT Sonię z tego: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116563 Sunia była zmarznięta, głodna i przemoczona!! Weszła na posesję... furtkę zamknięto i tyle!! :evil_lol: DT, który się deklarował do pomocy przejmie sunieczkę jutro wieczorem. Rozmawiałam już z wetem. Sterylka aborcyjna odbędzie się najprawdopodobniej na początku przyszłego tygodnia! :loveu::loveu::loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Nareszcie dobre wiesci, szkoda ze musi sie odbyc sterylka aborcyjna, ale nie mozna szerzyc kolejnej bezdomnosci Quote
Recommended Posts