Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DIF wybacz dopiero dzisiaj mogę listę obecności podpisać :)

Margo05 napisał(a):
Nowy

Margo05 ja ci już mówiłam kiedyś, ze masz talent i ikrę do grafiki? Mówilam. Ale powtórzę :)

Posted

kaja555 napisał(a):
dzwoniłam do Pani z zaginionych, ma wejśc na wątek i sprawdzić, niestety piesków o takim umaszczeniu jest dużo :shake:

Witam, właśnie przejrzałam kilkakrotnie zdjęcia suczki i jest pewne podobieństwo ale to na pewno nie moja Figa, co do cieczki to miała ją 4,5 miesiąca wcześniej i ta malutka jest mniejsza troszkę , Figa miała na jednej łapce przy pazurkach troszkę białaego na tylnej ,żałoję że to nie ona bo każdy telefon wywołuje takie ogromne nadzieje że to może ona. Jeszcze raz dziękuje i życzę powodzenia w złapaniu małej i będę zaglądać czy wam się udało.

Posted

Jestem DIFuś :diabloti:. Dopiero teraz ale nie mam czasu w cztery litery się podrapać. I jeszcze padł mi net w domu :angryy:. A w pracy wiadomo...
O szczepienia i odrobaczenie proszę się nie martwić - załatwione :eviltong:

Posted

zwierzus napisał(a):
Arka, to pierwsza rzecz którą DIF zrobi po złapaniu suńki. DT zaoferował opłacenie sterylki...

;)dzieki..oby tylko dala sie szybk złapac...:shake:

Posted

Dziewczyny, sorki, że z offem, ale mam problem, a tu Warszawa zagląda.

Miałam dziś telefon od dziewczyny z Pragi (nie mam pojęcia skąd go wzięła:cool3:). Chodzi o to, że w okolicach Dworca Wschodniego, od strony Kijowskiej od kilku tygodni biega pies. Jest ponoć przeraźliwie chudy, ponieważ przez cały ten czas ma na pysku kaganiec i nie ma jak jeść. Ja cholera jutro pracuję, a dziś idę w sprawie mieszkania. Czy ktoś ma jakiś pomysł jak go złapać? Psina koszmarnie boi się mężczyzn. Szczególnie w mundurze. Za kobietami też nie przepada. Ciężka sprawa. Jeśli psinki nie złapiemy to zginie z głodu :-( Nie wiem co robić. Może macie jakiś pomysł?

Posted

Jeśli w kagańcu to przynajmniej nie rzuci się z zębami na łapiącego - to jedyne pocieszenie.
Która z dogomaniaczek mieszka na Pradze????
Ja jutro jestem "na akcji" w Halinowie więc odpadam:shake:

Posted

MaJa 75 napisał(a):
Jeśli w kagańcu to przynajmniej nie rzuci się z zębami na łapiącego - to jedyne pocieszenie.
Która z dogomaniaczek mieszka na Pradze????
Ja jutro jestem "na akcji" w Halinowie więc odpadam:shake:

Pewna starsza Pani, któa dokarmia koty, usiłuje go złapać, ale sama nie jest w stanie. Naprawdę nie wiem jak to zorganizować. Tak samo jak nie wiem co z nim zrobić po złapaniu :roll: Ja go nie mogę wziąć, ta Pani z tego co wiem również nie. Pewnie trafi do schroniska. Z pewnością będzie to dla niego lepsze rozwiązanie niż śmierć głodowa z kagańcem na pysku :-(

Posted

Margo05 napisał(a):
Pewna starsza Pani, któa dokarmia koty, usiłuje go złapać, ale sama nie jest w stanie. Naprawdę nie wiem jak to zorganizować. Tak samo jak nie wiem co z nim zrobić po złapaniu :roll: Ja go nie mogę wziąć, ta Pani z tego co wiem również nie. Pewnie trafi do schroniska. Z pewnością będzie to dla niego lepsze rozwiązanie niż śmierć głodowa z kagańcem na pysku :-(

Powiedz tej Pani, żeby do mnie zadzwoniła. Spróbuje jej pomóc złapać psiaka. Niestety - mogę jedynie zapewnić mu transport na Paluch :(
O ile da się złapać...
Zaraz wyślę Ci nr telefonu na PW
Ps. I tak jutro jadę na Paluch ze szczeniaczkami z Wołomina:placz:

Posted

Snieczka została złapana przez dobre dusze z Halinowa, które miały na DT Sonię z tego:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116563

Sunia była zmarznięta, głodna i przemoczona!! Weszła na posesję... furtkę zamknięto i tyle!! :evil_lol: DT, który się deklarował do pomocy przejmie sunieczkę jutro wieczorem. Rozmawiałam już z wetem. Sterylka aborcyjna odbędzie się najprawdopodobniej na początku przyszłego tygodnia!

:loveu::loveu::loveu: