Isadora7 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='zwierzus']W zastępstwie DIF hooopsam sunię ;) W zastępstwie zwierzusa - zastępcy DIF podnoszę :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11037829#post11037829 Quote
Hotel KADIF Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Dzisiaj jadę na sesję zdjęciową!!! :multi: Maluszek jest podobno słodki! :p Quote
zwierzus Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 No to czekamy na fotki, a tymczasem na pierwszą :lol: Quote
zwierzus Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 DIFuś no gdzie te obiecane fotki szczylka??? Czy szczylki?? :lol: Quote
Hotel KADIF Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Przepraszam Was bardzo!!! :oops: Jakoś mijamy się pracowo z DT!! Jak ona może to ja nie mogę a jak ja mogę to ona nie może itd!!! Ale jutro na 1 000 0000 procent będą zdjęcia!!! :oops: Quote
monika55 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Przedluzam ogloszenia. Jednak chyba trzeba nowe porobic, ona zginie w tej calej masie oglaszanych piesiow. Quote
Hotel KADIF Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Oto obiecane zdjęcia (ufff.... udało mi się spełnić obietnicę :diabloti:): Szczerze Wam powiem, że byłam bardzo mile zaskoczona zachowaniem Soni. Po prostu rozkwitła w tym DT i bardzo otworzyła się na ludzi!!! Daje się głaskać a babeczki bez problemu mogły wyjąć Fąfelka :roll::evil_lol: z budy i go czochrać a Sonieczka tylko patrzyła i merdała ogonem! Zero agresji i wycofania!!! :multi: Naprawdę to super DT!!!! Quote
Hotel KADIF Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 A oto Fąfelek: Trochę nieostre, ale jak się przyjrzycie to na zdjęciach widać, że otworzył jedno oczko!! Dzisiaj!! I jeszcze mamusia::loveu: :p:p:p:lol: Quote
Hotel KADIF Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [FONT=Arial Black]Gdzie zachwyty???????????!!!!!!!!!!!!!! :placz::mad::evil_lol::eviltong::placz::mad::evil_lol::eviltong: [/FONT] Quote
SZPiLKA23 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Mała bardzo wyładniala przytyła, a malenstwo cuddddne:loveu: ajakie ladne mieszkanko maja:p Quote
monika55 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Faktycznie i mama i malenstwo sliczniutkie. No a buda... swietna. Quote
zwierzus Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ale słodziak :loveu: Buda niczym Sheraton :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 E ....tam, buda!! :diabloti: Ja się zachwycam nad suczenią!!! Tak się otworzyła pięknie na człowieka!!! Naprawdę rozkwita po dobrą i czułą opieką!!! Ale od razu uprzedzam wszelkie pytania i sugestie!!! Sonia jest do adopcji!!! W tym domu przebywa jeszcze jedna sunia.... Obie się nie znoszą! :wallbash:Także nie zadawajcie pytań, bo odpowiedź brzmi NIE!!!!! Jasno, precyzyjnie i konkretnie!!!! Quote
zwierzus Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 DIFuś, nie będe się wypowiadać na tematy oczywiste (piękność suni i jej metamorfoza) :eviltong:. Pozachwycałam się Fąflem i Sheratonem :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='Isadora7']DIIIIFUŚ!!!!! Gdzieś ty??? Jessstem, jessstem!!!!! :loveu::eviltong: Rozmawiałam z DT! Sonia ma się dobrze! Jej glutek również!:loveu: Sunia ma na jego punkcie totalnego świra!! :stupid: Jak tylko dziewczyny wyjmą go z budy Sońka dostaje głupawki! Lata wokół nich, podgryza gnojca i pańcie merdając przy tym ogonkiem, cała radosna i w szczęściu!! Maluch się super rozwija a jego Mamusia pod wspaniałą ręką DT dojrzewa do adopcji! Cholercia... Muszę z tym DT podpisać chyba jakąś umowę na stały tymczas.. :hmmmm: Wiecie... jeden idzie do DS to następny proszę....:evil_lol: Quote
Recommended Posts