Hotel KADIF Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Na 1.......... Właśnie, właśnie!!! :loveu: Na pierwszą!!!!! Quote
SZPiLKA23 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 DIF wiesz co u małej jej stan sie poprawił? Quote
monika55 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Jakies ogloszenia przedluzylam, bo mi przypomnialo. Tyle tych psow na kazdej stronie. Ciezko bedzie. A skoro ona taka nieufna to i dom musi byc odpowiedni. Quote
Hotel KADIF Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 monika55 napisał(a):Jakies ogloszenia przedluzylam, bo mi przypomnialo. Tyle tych psow na kazdej stronie. Ciezko bedzie. A skoro ona taka nieufna to i dom musi byc odpowiedni. Właśnie w tym jest problem... Pies jest bardzo "wycofany"... Za każdym razem jak ktoś podchodzi macha ogonkiem, ale zaraz ucieka i chowa do budy! Poza tym cały czas glutuje :shake:! Postaram się w tym tygodniu podjechać do sunieczki i zrobić foty! Quote
monika55 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Tak trudno mi wejsc na Dogo. Trzymam za sunie. Quote
monika55 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 I co z nia bedzie? Na razie jest bezpieczna? Quote
Hotel KADIF Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Czy cokolwiek wiadomo ? Sunieczka, którą DT nazwał Sonią dwa dni temu urodziła 6 szczeniąt!:shake: 5 z nich zostało uśpionych. Jeden najmocniejszy pozostał. Stoczyła o swoje dzieci straszną, ale przegraną walkę! Nie chcę pisać o tym jak ją musieliśmy wyciągać z budy z uwagi na jej wycofanie!:placz::placz::placz: To wszystko obciąża moje sumienie i chyba jednak nie nadaję się do tej "roboty"... za duż mnie to wszystko kosztuje! Sunia jest bezpieczna w DT, ma swoją budkę ze słomą w środku i mnóstwo jedzenia. Oczywiście cały czas jest do adopcji. W swoim czasie!!! Quote
Hotel KADIF Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Podrzucam Sonię i jej maluszka!!! :-( Quote
Hotel KADIF Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Podrzucę .... a co tam! :shake::placz: Quote
Isadora7 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 DIF napisał(a):Podrzucę .... a co tam! :shake::placz: Pewnie :) ja też podrzucę Quote
Hotel KADIF Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 [quote name='Isadora7']Pewnie :) ja też podrzucę Oj, Isadorko! :loveu: Wiem, że Halinów masz cały czas na oku :mad:! Dziękuję Ci za to ogromnie! Ale niestety nie mam dobrych wiadomości.... Co się tu dzieje , na boga!!! :angryy::shake: Miłośników Halinowa" zapraszam na nowy,świeżutki wątek :placz::placz::placz:: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11037837#post11037837 Quote
zwierzus Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Narażam się, ale muszę zapytać: dlaczego został szczeniak a nie został uśpiony jak reszta? Quote
Hotel KADIF Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 zwierzus napisał(a):Narażam się, ale muszę zapytać: dlaczego został szczeniak a nie został uśpiony jak reszta? Nie narażasz się, ciotka!! :lol: To bardzo wycofany pies i obawialiśmy się, że jeszcze bardziej się wycofa jak straci wszystkie szczeniaki i postanowiliśmy jednego jej zostawić . Quote
Isadora7 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 DIF napisał(a):Nie narażasz się, ciotka!! :lol: To bardzo wycofany pies i obawialiśmy się, że jeszcze bardziej się wycofa jak straci wszystkie szczeniaków i postanowiliśmy jednego jej zostawić . Matko - DIF - masz rzeczywiscie problem, jak ona taka trudna. Quote
Hotel KADIF Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Isadora7']Matko - DIF - masz rzeczywiscie problem, jak ona taka trudna. Nie jest tak źle... ;) DT nad nią "pracuje"... Oswaja, "głaszcze" :shake:, przemawia... Ale nie mogliśmy stracić tego co JUŻ zostało osiągnięte! Dlatego jeden szczeniak został!! Quote
Hotel KADIF Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Ostatni raz podnoszę sunię i znikam z dogo na jakiś czas!!!! :shake::angryy: Quote
Recommended Posts