Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika55 napisał(a):
Jakies ogloszenia przedluzylam, bo mi przypomnialo. Tyle tych psow na kazdej stronie. Ciezko bedzie. A skoro ona taka nieufna to i dom musi byc odpowiedni.

Właśnie w tym jest problem...
Pies jest bardzo "wycofany"...
Za każdym razem jak ktoś podchodzi macha ogonkiem, ale zaraz ucieka i chowa do budy! Poza tym cały czas glutuje :shake:!
Postaram się w tym tygodniu podjechać do sunieczki i zrobić foty!

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Czy cokolwiek wiadomo ?

Sunieczka, którą DT nazwał Sonią dwa dni temu urodziła 6 szczeniąt!:shake:
5 z nich zostało uśpionych. Jeden najmocniejszy pozostał.
Stoczyła o swoje dzieci straszną, ale przegraną walkę! Nie chcę pisać o tym jak ją musieliśmy wyciągać z budy z uwagi na jej wycofanie!:placz::placz::placz:
To wszystko obciąża moje sumienie i chyba jednak nie nadaję się do tej "roboty"... za duż mnie to wszystko kosztuje!
Sunia jest bezpieczna w DT, ma swoją budkę ze słomą w środku i mnóstwo jedzenia.
Oczywiście cały czas jest do adopcji. W swoim czasie!!!

Posted

zwierzus napisał(a):
Narażam się, ale muszę zapytać: dlaczego został szczeniak a nie został uśpiony jak reszta?

Nie narażasz się, ciotka!! :lol:
To bardzo wycofany pies i obawialiśmy się, że jeszcze bardziej się wycofa jak straci wszystkie szczeniaki i postanowiliśmy jednego jej zostawić .

Posted

DIF napisał(a):
Nie narażasz się, ciotka!! :lol:
To bardzo wycofany pies i obawialiśmy się, że jeszcze bardziej się wycofa jak straci wszystkie szczeniaków i postanowiliśmy jednego jej zostawić .

Matko - DIF - masz rzeczywiscie problem, jak ona taka trudna.

Posted

[quote name='Isadora7']Matko - DIF - masz rzeczywiscie problem, jak ona taka trudna.

Nie jest tak źle... ;)
DT nad nią "pracuje"... Oswaja, "głaszcze" :shake:, przemawia...
Ale nie mogliśmy stracić tego co JUŻ zostało osiągnięte! Dlatego jeden szczeniak został!!