b-b Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Złociutka pokaż się :) Czekamy na zdjęcia :) Quote
wieso Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 No i mam czas, bo leze z grypa w lozku a ta grypa sie strasznie rozpanosila w tymze. Nasmarowana jestem od stop do glow jakimis olejkami co by ta wyzej wymieniona z lozka wypedzic. W zwiazku z tym mysle i mysle i chcem nawet bardzo chcem :) zdjec naszej ksiezniczki takiej jaka jest teraz nawet z wypolowialym zlotym wlosem, to bedziemy podgladac Jak z dnia na dzien pieknieje a Mi sie przez to w lozku nie bedzie nudzic :) Quote
Murka Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Dzisiaj suni powycinałam dredy za uszami i z ogona. Ogonek się niestety trochę uszczuplił, bo dredy tam były najgorsze, ale inaczej się nie dało ich usunąć. Jeszcze dzisiaj planuję porobić suni zdjęcia pod ogłoszenia, bo jutro będzie sterylka (jedzie psiak na kastracje, bo się dom dla niego zgłosił, to od razu suńka się załapie). Quote
wieso Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 To trzymamy kciuki bardzo mocno za nasza Zlotowlosa ..... Quote
Bogusik Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 I ja zaglądam z kciukami,bo jakoś tak pustawo się zrobiło.... wiesio :) nie daj się choróbsku! Zdrowia z całego serca życzę :) Quote
Havanka Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Wiesiu, nie daj się i wracaj szybko do zdrowia ! A na zdjęcia Auris czekamy z niecierpliwością. Quote
Tola Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 Wieso - ja też życzę zdrówka! Trzymam tez kciuki za sunię - oby zabieg przebiegł bez komplikacji! Trochę mnie mniej u suni, ale nie mogę jakoś tego wszystkiego pogodzić, zdążyć, tyle się dzieje. Dzisiaj ze schronu zabierałam Silverka i sunię z tego wątku - oba psiaki zaczynają nowe życie! http://www.dogomania.com/forum/topic/148272-2-zapomniane-smutne-ma%C5%82e-suczki/ Quote
wieso Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Dziekuje Wam bardzo, od razu Mi lepiej :), chociaz weterynasz powiedzial ze musze do niedzieli wytrzymac w lozku, gdyby nie to ze man trzesie to byc nie lezala..... Tola the best... Quote
Nadziejka Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Suniateczko kciukam sciskam pozdrawiam panieneczko cudna Quote
Murka Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Fotki porobiłam, ale nie dam rady już dziś ich wstawić. Bardzo ładne się udały (z Hanią są też oczywiście), sunia jest rewelacyjna, ma świetny kontakt z człowiekiem, lgnie do dzieci. Jest bardzo zrównoważona, bardzo, bardzo łagodna. Czystości nauczyła się już całkowicie, załatwia potrzeby od razu po wyjściu z boksu. Jutro dowiem się od weta w jakim jest dokładnie wieku. 1 Quote
Nutusia Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 No to właściwie już się powoli zacznij z nią... żegnać, Murko ;) :D 1 Quote
Anecik Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Wiesia wyganiaj to choróbsko ale już :) Auris .... pięknie to TZ Toli wymyslił. Quote
b-b Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Wiesia wyganiaj to choróbsko ale już :) Auris .... pięknie to TZ Toli wymyslił. No już oficjalnie tak można ją nazywać bo wczoraj zakończył się imienny bazarek i to właśnie imię wygrało :D Quote
Murka Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Sunia już po zabiegu; okazało się, że już była wysterylizowana (został tylko kikut macicy), nie było jednak żadnej blizny na brzuchu, więc wet nawet nie podejrzewał, że sunia już miała robiony zabieg. Od razu poprosiłam o sprawdzenie czy ma chipa - no i ma. Sprawdzaliśmy z wetem w bazach danych, ale nigdzie tego nr nie ma. Czyli to pewnie sunia ze schroniska wzięta, może z Zamościa? Ma ok. 3 lata. Fotki już obrobiłam, wrzucają się na serwer :) Quote
wieso Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 A to numer, niewiarygodne, Po prostu niewiarygodne.... Quote
b-b Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Oby teraz się wszystko dobrze zgoiło. Trzeba by poszukać może własnie po schroniskach tego numer. Quote
Murka Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Przekazałam nr Toli, ma go sprawdzić w schronisku w Zamościu. Tymczasem fotki :) Quote
b-b Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 http://images69.fotosik.pl/1189/70e3654459a3d1begen.jpg ŚLICZNOTKA :) Quote
mar.gajko Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Piękna ona. Auris bardzo podobna do mojej Zulci. Inny kolor sierści. Ale sylwetka, wcięcie, ułożenie sierści, a przede wszystkim pysk, uszka, oczka i wyraz buzi. Bardzo. Tylko Zuleńka była chyba większa (ok. 30 kg.) Quote
Murka Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Zapomniałam napisać: Auris była ważona w lecznicy i waży 20,5 kg :) Quote
Poker Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Wspaniała sunia z pięknym imieniem. 1 Quote
Havanka Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 Zdjęcia piękne ! Zrobiłam jej trochę ogłoszeń i wyróżniłam olx na Lublin. Olx Gumtree Alegratka ogłoszenia.com morusek.pl krakusik.pl owi.pl warszawalokalnie.pl oglos24.pl Hirosi.pl Lento Azbazar.pl Dziennik Wschodni Quote
Recommended Posts