Anecik Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Przelew poszedł :). Również dotarła wpłata od Bogusik - 10zł stała na grudzień. Dziękujemy. Piszę pw do Bogusik że Auris już w DS :) i co z tą dychą zrobić ? Na razie wpisuję w rozliczenie. Quote
Anecik Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Przelew poszedł :). Również dotarła wpłata od Bogusik - 10zł stała na grudzień. Dziękujemy. Piszę pw do Bogusik że Auris już w DS :) i co z tą dychą zrobić ? Na razie wpisuję w rozliczenie. Bogusik przekazała pieniążki (10 zł) na Kejlę - bardzo dziękujemy :) Auris ma pieniążki w kwocie 146,10 zł (rozliczenie w 3 poście) jeśli wszystko będzie dobrze i DS będzie pewny trzeba się zastanowić co z jej pieniążkami. Ja proponuję przekazać na konto Kejli, ponieważ dziewczyna nie ma deklaracji a za hotelik płacić trzeba :) Quote
Tola Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Tak byłoby najlepiej, ja się zgadzam, ale moja deklaracja malutka... Quote
Tola Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Dzisiaj dzwoniłam do pana, był akurat z suczkami na spacerze. Wszystko jest ok, na spacerach suczki bezproblemowe, pan zadowolony :) Auris bardzo przyjazna do innych psów, podchodzi spokojnie, obwąchuje, merda ogonkiem. W domu tez coraz lepiej, rezydentka nie obawia się już Auris, suczki zgodnie egzystują obok siebie. :) Mogę chyba zmienić tytuł :) Ale z banerkiem trudno mi się rozstać, poproszę chyba Maćka, aby podlinkował mi na zamojski... 3 Quote
Anecik Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Tak byłoby najlepiej, ja się zgadzam, ale moja deklaracja malutka... Jakby się tu skontaktować z wiesio czy zgadza sie na przejęcie pieniążków Auris dla Kejla? Quote
Tola Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Jakby się tu skontaktować z wiesio czy zgadza sie na przejęcie pieniążków Auris dla Kejla? Spróbuj napisać, wieso jest na dogo, tylko nie pisze... Quote
Maciek777 Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Chyba już się można cieszyć nieostrożnie :D Quote
Anecik Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 I co cieszymy się nieostrożnie czy całą gębą? Pisałam do Wiesi i oczywiście zgadza się na przekazanie pieniążków po Auris dla Kejli. Tylko nie wiem czy jeszcze czekamy czy co robić? Kierowniczko Tolu... 1 Quote
mar.gajko Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Może na razie cieszmy się nieśmiało ;) Pewnie Tola będzie jeszcze dzwonić i rozmawiać, to ucieszymy się do szaleństwa :) potem. Quote
terra Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 Zatem umiarkowanie, ale mimo wszystko cieszę :) Quote
Tola Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 I co cieszymy się nieostrożnie czy całą gębą? Pisałam do Wiesi i oczywiście zgadza się na przekazanie pieniążków po Auris dla Kejli. Tylko nie wiem czy jeszcze czekamy czy co robić? Kierowniczko Tolu... Może wpadnie tu jeszcze Bogusik, bo tez miała deklarację... Niby jestem spokojniejsza i pewniejsza o ta adopcję, ale poczekajmy jeszcze do tych 2 tyg od wyjazdu suni. Może na razie cieszmy się nieśmiało ;) Pewnie Tola będzie jeszcze dzwonić i rozmawiać, to ucieszymy się do szaleństwa :) potem. Jasne - będę dzwonić i wypytywać - pan oszczędny w słowach, ale nie dam się ;) Quote
Nutusia Posted December 9, 2015 Posted December 9, 2015 Znam takich panów - w krótkich żołnierskich słowach donoszą "u psa wszystko w porządeczku" ;) :D Quote
Havanka Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Minęło już ponad 2 tygodnie od adopcji Auris. Póki co, reklamacji nie ma, więc zdejmuję już ogłoszenia naszej suni. Powodzenia ślicznotko ! Quote
Tola Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 Minęło już ponad 2 tygodnie od adopcji Auris. Póki co, reklamacji nie ma, więc zdejmuję już ogłoszenia naszej suni. Powodzenia ślicznotko ! Reklamacji nie ma i mam nadzieję, że nie będzie :) Rodzina zadowolona, Auris sprawuje się bardzo dobrze :) Havanka - bardzo dziękuję za cierpliwość w ogłaszaniu Złotej, bo była pokazywana na wileu województwach ;) Dziękuję tez wszystkim za pomoc suni w postaci deklaracji pomocy, wpłat, bazarków; dziękuję za obecność na wątku, za wspólne obawy i radości :) Auris ma dom, Silverek też! Banerek Auris podlinkowałam (z pomocą Maćka777) na wątek zamojski, sunia będzie patronowała dalszym adopcjom ;) Quote
mar.gajko Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 No to co? Oddychamy pełnym biustem? I cieszymy sie nieumiarkowanie? Quote
Poker Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Ja się cieszę pełnym biustem i umiarkowanie oddycham. Quote
mar.gajko Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 No to idziemy na całość :) i szalejemy z uciechy. Quote
Anecik Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 No to szalejemy!!!!! Czyli mogę pieniążki przenieść na konto Kejlusi? Całe 146,10 zł Quote
Bogusik Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 No to szalejemy!!!!! Czyli mogę pieniążki przenieść na konto Kejlusi? Całe 146,10 zł Przenoś aneciku,bo Kejluni bardzo się przydadzą :) Jak dobrze,że złota ślicznotka-Auris,ma dobry domek! :) Quote
Anecik Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Ponieważ mam zgodę wszystkich deklarowiczek tj. Toli, Bogusik i wieso na przekazanie pieniążków Auris na konto Kejlusi więc to czynię. Wątek Kejli http://www.dogomania.com/forum/topic/333691-kejla-jako-to%C5%9Bkowa-mia%C5%82a-kawa%C5%82ek-betonu-w-schronie-teraz-ma-nas/. Wpisuje w post rozliczeniowy. Dziękuję bardzo. Quote
Tola Posted December 23, 2015 Author Posted December 23, 2015 AURIS UCIEKŁA, POTRZEBNE OSOBY Z fB DO ROZSYŁANIA WYDARZENIA! Bardzo proszę ttps://www.facebook.com/events/549731415183457/ Quote
ania75 Posted December 23, 2015 Posted December 23, 2015 o nie ..... ten link nie przenosi do wydarzenia :( Quote
Recommended Posts