Folen Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Nie wyróżniałam, bo pomyślałam, że może to być niebezpieczne :evil_lol: Mi się to allegro bardzo średnio podoba, i tak ma być w końcu. Słabo czytelne literki i w ogóle...ale jakby co, to ja jestem niewinna :oops: Quote
Isadora7 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Folen']Nie wyróżniałam, bo pomyślałam, że może to być niebezpieczne :evil_lol: Mi się to allegro bardzo średnio podoba, i tak ma być w końcu. Słabo czytelne literki i w ogóle...ale jakby co, to ja jestem niewinna :oops: Ależ to wszyscy wiedzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ania_s Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Maniusia jest przurocza.Na zdjęciach wyszła jak prawdziwa modelka:evil_lol: Quote
majqa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Półmetek allegro mija w kojącej ciszy!!! :multi: Za to sukcesssos!!! Mania ostatnią nockę spędziła z tatusiem!!! :evil_lol: Nie był tym faktem pocieszony ale, że nie wiedzieć czemu, wlazła mu do łóżka to bał się ją deportować (jeszcze pamięta jak bolą jej ząbki). Na moje wołanie nie zareagowała zdrajczyni więc chciał nie chciał...oboje wpadli w objęcia Morfeusza na wspólnym wyrku. :diabloti: Quote
Folen Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Mądry Maniutek. :loveu: Niestety, na allegro pojawił się obserwator :shake: A wyświetleń tylko 41 :oops: :evil_lol: Quote
Folen Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Majqa ja nie chcę Cię denerwować, ale taka prawda niestety :shake: Chociaż kiedyś jeden psiak z moich allegrowych miał obserwatora ciągle, a do dziś siedzi w schronie i nikt nie dzwonił w jego sprawie.... Swoją drogą to ciekawa sytuacja - pierwszy raz "zaklinamy" allegro,żeby nie było skuteczne ;) Quote
majqa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ja już modły zanoszę do Manitou i jestem rozwalona w pył ze stresu. :evil_lol: Fakt, sytuacja nietypowa. ;) Quote
malagos Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ale o co chodzi, bo ja nie w temacie? tymczasik nie do oddania? :diabloti: Majga, aleś sie wkopała! Quote
majqa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Już tłumaczę. Tymczasik, który zaraz przerodzi się w stałoczasik, a ogłoszenia to moja solenna obietnica złożona mężowi, że będą, jako wyraz poszukiwań domku dla Maniutka. Obietnicę spełniłam, a prawda jest taka, że nie było, ku mojej uldze, nawet pół telefonu w sprawie Królewny. Idźmy dalej... Maniuś wymaga solidnej opieki - jest po poważnej operacji, stawy kiepściutkie, wiek spory. Znam jej potrzeby od podszewki, są dni gorsze i lepsze. Trzeba mieć na nią solidne oko. Jedyny dom, jaki w ogóle dopuściłabym do rozważenia to taki, w którym niunia grałaby niemal pierwsze skrzypce, spała w łóżku z główką na, obowiązkowo jej własnej, podusi, gdzie miałaby dogadzane na okrągło, gdzie byłaby obcałowywana niemal non - stop, miziana, gdzie wreszcie ktoś robiłby jej, bo lubi, "idzie raczek nieboraczek" itd...itd...Gdybyś chciała się upewnić Malagos, czy mi odpierniczyło na punkcie tej bidy, z góry potwierdzam, że tak. :evil_lol: Czekam do końca aukcji i sprawę uważam za zamkniętą, a tytuł do zmiany. ;) Kocham Manię :loveu: jak wariatka, co ważniejsze, z jej wzajemnością. To cudowne, gorzko doświadczone stworzenie, zachowujące się tak, jakby mną oddychała. Nie mogę jej skrzywdzić, podeptać jej zaufania. Quote
majqa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Dziś jedziemy z Maniutkiem do Pana doktora na przegląd jej podwozia. Quote
GoniaP Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 majqa napisał(a):Dziś jedziemy z Maniutkiem do Pana doktora na przegląd jej podwozia. I jak wypadł przegląd podwozia na podnośniku??? Quote
Isadora7 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 GoniaP napisał(a):I jak wypadł przegląd podwozia na podnośniku??? o właśnie, ja wiem że Cary ci zadał ćwieka, ale znajdź chwilke i napisz o Mani. Quote
majqa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Zestrachałam się, że odnawia się przepuklina ale to był fałszywy alarm. Maniutek nabrał ciałka i to, co mnie niepokoiło to był tłuszczyk. Uff... Zmartwieniom nie dość. Firce odnowiła się perforacja z gruczołu wokółodbytniczego, te są czyszczone, pupka zadbana, a i tak to cholerstwo się odzywa co jakiś czas. Tak więc, płuczemy dziurę i sztachamy bidę antybiotykami. Nie dość tego... Jolka zeżarła z zemsty, że mąż wyszedł z domu 60cm x 30cm prześcieradła i tyleż samo cienkiem narzuty. Co jej odpaliło??? :angryy: :-( Z doktorem zdzwanialiśmy się o północy. Dobrze, że ma kochaną/ wyrozumiałą żonę, z którą się znam i nie zebrałam po łbie. Odkrycie ubytków miało właśnie miejsce tak późno. Nie do końca wierzyłam, choć oczywiście obszukałam mieszkanie. Kiedy materiał wychodził drugą stroną Jolki, nie miałam już wątpliwości. Myślałam, że się ze stresu zawyję. Atrakcji mam więc aż nadto. :mad: Quote
Rybka_39 Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Nie zazdroszczę:shake: Majeczko, ale dobrze, że jest OK;) I co z Jolką? Quote
majqa Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Jolka, uff...wydaliła materiał i dostała reprymendę! :mad: :evil_lol: Fircia przechodzi katorgę leczenia pupinki :-(, a Mania kwitnie. :loveu: Quote
Folen Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Jolka normalnie grabisz sobie :mad: - prosze o przekazanie :) Buziaki dla Firki i Maniutka :loveu: Quote
majqa Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Podłoty wycałowane z kotami włącznie! Dziękuski!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Folen Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Majqa, Maniutka allegro się skończyło ;) Quote
GoniaP Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Folen napisał(a):Majqa, Maniutka allegro się skończyło ;) Ja myślę, że nic to ;) Quote
majqa Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Jestem poważnie zmartwiona faktem, że Mania poniewiera się u mnie ale cóż...Wszelkie starania w poszukiwaniu domku spełzły na niczym. :siara: Szkoda już trudu z odnawianiem allegro. Siła wyższa. Quote
Isadora7 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='majqa']Jestem poważnie zmartwiona faktem, że Mania poniewiera się u mnie ale cóż...Wszelkie starania w poszukiwaniu domku spełzły na niczym. :siara: Szkoda już trudu z odnawianiem allegro. Siła wyższa. Biedny nieadopcyjny piesek :megagrin: :grins: :haha: :evillaug: :shiny: :mdrmed: :evilbat: :-D :roflt: :megagrin: :grins: :haha: :evillaug: :shiny: :mdrmed: :evilbat: :-D :roflt: :megagrin: :grins: :haha: :evillaug: :shiny: :mdrmed: :evilbat: :-D :roflt: Quote
Folen Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Bardzo ubolewam nad tym, że tym razem allegro było niewypałem...Mania co z Tobą będzie :evil_lol: Quote
GoniaP Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Mania z braku alternatywy trafi chyba do schroniska :evil_lol: Quote
majqa Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 I tylko Was na moment spuścić z oka!!! :evil_lol: Tak, tak...zapewne schronisko ją czeka albo powrót ta stację benzynową. ;) Quote
Recommended Posts