Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 908
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Isadora7']Takie jeNdze jak my dwie to ani jednej nie znajdziesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
zatem
[FONT=Arial Black]FILMIK NATENTYCHMIAST[/FONT]
A takie JENDZE jak my "czy" to już kaszana :diabloti:

GDZIE FILMIK!!!

Posted

[quote name='majqa']Na Was potrzebny jest egzorcyzm. Błąd. Wróć. Cały pakiet egzorcyzmów
i strząchanie z kropidła do końca dni Waszych.
A gdzie tam jak to Vectra mówi klikeRRR wystarczy:diabloti:

Posted

[quote name='JoSi']Mnie wystarczają słowa Majqi.[/quote]
Moja Ty Kochana!!! :loveu: :loveu: :loveu: Widzicie Wiedźmy??? :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

• 2 months later...
Posted

Isadora7 napisał(a):
Maniutek (...) okrąglutki :)

Ja protestuję... O parę milimetrów jest już szczuplejszy, kolejne milimetry w planie. :evil_lol: Z newsów, mamy już za sobą dwie antyrobalowe batalie. Jest zdecydowanie lepiej, a poza tym...cóż, to sunia złoto. :iloveyou: Miałam wielkie szczęście, że zrządzenie losu zatargało mnie na wiadomą stację benzynową.

Posted

majqa napisał(a):
Zwymyślać Was to poprostu mało!!! :obrazic::obrazic::obrazic:Weź tu chciej człowieku podzielić się sukcesami...:wallbash:

A czy ktoś mówi że to nie sukces?
I nie dziwne, ze chcesz się podzielić, jest czym :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Ciotki dajcie spokój chociaż na jedną stronę wątku, bo zaplułam już monitor i klawiaturę- niech myszka suchą zostanie!
:D:D:D

majquś przepraszam za wtargnięcie bez uprzedzenia, ale przyszłam Ci z pomocą duchową- NIE DAJ SIĘ! Potrzebna jesteś na dogo, więc przestań rąbać główką w tę ściankę, bo aż mnie boli...:diabloti: