majqa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Na Was potrzebny jest egzorcyzm. Błąd. Wróć. Cały pakiet egzorcyzmów i strząchanie z kropidła do końca dni Waszych. Quote
Erazm Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Egzorcymy nie pomoga, nawet pakiet bo my jestesmy JENDZE do latania nam nawet miotly niepotrzebne [SIZE="7"]GDZIE JEST FILMIK????? Quote
Isadora7 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Takie jeNdze jak my dwie to ani jednej nie znajdziesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zatem [FONT=Arial Black]FILMIK NATENTYCHMIAST[/FONT] Quote
GoniaP Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Isadora7']Takie jeNdze jak my dwie to ani jednej nie znajdziesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zatem [FONT=Arial Black]FILMIK NATENTYCHMIAST[/FONT] A takie JENDZE jak my "czy" to już kaszana :diabloti: GDZIE FILMIK!!! Quote
GoniaP Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='majqa']Spox Gonia, przyjdzie koza do.....:mad:[/quote] Cofam, bo już przyszła :eviltong:;) Quote
Rybka_39 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='majqa']Na Was potrzebny jest egzorcyzm. Błąd. Wróć. Cały pakiet egzorcyzmów i strząchanie z kropidła do końca dni Waszych. A gdzie tam jak to Vectra mówi klikeRRR wystarczy:diabloti: Quote
majqa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='JoSi']Mnie wystarczają słowa Majqi.[/quote] Moja Ty Kochana!!! :loveu: :loveu: :loveu: Widzicie Wiedźmy??? :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Uważam, że brak filmu (o szczęce nie wspomnę) to [FONT=Impact]SKANDAL[/FONT] Quote
majqa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Szczennnka bydzie, przeć rzekłam...tylko chwilos - momentos. Jak widzę, że na wątku jest nowy wpis od.......:mad: Mam ciarki jak klikam. :shake: Quote
majqa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 O, widzę, że Nieszczęścia prowadzają się parami! ;) Quote
Erazm Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Trzeba znalezc droge do Tz bo widze, ze to czcza dyskusja. W Lodzi sie bywa:smokin: Quote
Isadora7 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 majqa napisał(a):O, widzę, że Nieszczęścia prowadzają się parami! ;) Bo takich trzech jak my dwie to ani jednej nie znajdziesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
majqa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 I filmiki: Wrzuta.pl - Mania4 Wrzuta.pl - Mania1 Wrzuta.pl - Mania3 Wrzuta.pl - Mania2 Quote
majqa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Isadora7 napisał(a):Maniutek (...) okrąglutki :) Ja protestuję... O parę milimetrów jest już szczuplejszy, kolejne milimetry w planie. :evil_lol: Z newsów, mamy już za sobą dwie antyrobalowe batalie. Jest zdecydowanie lepiej, a poza tym...cóż, to sunia złoto. :iloveyou: Miałam wielkie szczęście, że zrządzenie losu zatargało mnie na wiadomą stację benzynową. Quote
Erazm Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Widzimy jaka sie szczuplutka robi z fotki na fotke drobniejsza:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Erazm napisał(a):Widzimy jaka sie szczuplutka robi z fotki na fotke drobniejsza:evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Isadora7 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 majqa napisał(a):Zwymyślać Was to poprostu mało!!! :obrazic::obrazic::obrazic:Weź tu chciej człowieku podzielić się sukcesami...:wallbash: A czy ktoś mówi że to nie sukces? I nie dziwne, ze chcesz się podzielić, jest czym :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
majqa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Zwymyślać Was to poprostu mało!!! :obrazic::obrazic::obrazic:Weź tu chciej człowieku podzielić się sukcesami...:wallbash: Quote
Koperek Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ciotki dajcie spokój chociaż na jedną stronę wątku, bo zaplułam już monitor i klawiaturę- niech myszka suchą zostanie! :D:D:D majquś przepraszam za wtargnięcie bez uprzedzenia, ale przyszłam Ci z pomocą duchową- NIE DAJ SIĘ! Potrzebna jesteś na dogo, więc przestań rąbać główką w tę ściankę, bo aż mnie boli...:diabloti: Quote
Isadora7 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Majqa jak ci się udało Kopereczka skaperować na swoją stronę? Quote
Recommended Posts