danka1234 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 wypatrzyliśmy i my wreszcie Maniutka :lol: takie toto tycie a takie przebiegłe:loveu:zna sie widać na piecach,najcieplejszy wybrała;) Quote
majqa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Witamy Ciocię Danusię!!! :loveu: A teraz obiecane zdjęcia...:razz: Wojowniczki chwilę po kipiszu, jaki zrobiły wariując na wersalce. :mad: I znów chwila później, gdy zaczynają wchodzić na obroty... Mania "bezkontaktowa" po obżarstwie... Mania, ledwo łapie co się wokół dzieje... Quote
majqa Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Bardzo ważna sprawa. Mani lepiej się zasypia, gdy ma obok kość...:evil_lol: A tu myk, byle bliżej kici... Mina, wersja - "zblazowany niuniuś"... Z lotu pticy... Pełne zapakowanie lulu po wydurnianiu się na dworku.... Quote
Isadora7 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Majqa a wy gdzie śpicie?:evil_lol::evil_lol: Quote
danka1234 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Isadora7 napisał(a):Majqa a wy gdzie śpicie?:evil_lol::evil_lol: też jestem tego ciekawa:lol: Quote
GoniaP Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Majga, a co jaki czas zmieniasz powłoczki, bo co rusz to są inne :evil_lol: Quote
Folen Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ale Maniutek upasiony, niedługo to będzie się taczać jak kula :loveu: Jolcia przepiękna też! Quote
Isadora7 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 GoniaP napisał(a):Majga, a co jaki czas zmieniasz powłoczki, bo co rusz to są inne :evil_lol: OMG zaplułam monitor :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
majqa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Tylko Was na moment spuścić z oka! :mad: Folen - pszszszegłaśśś! :obrazic: Goniu - w tym sęk, że tych powłoczek muszę mieć dostatek. :evil_lol: Danusiu - nie urywam, ciężko jest wywalczyć skrawek do położenia się! :lol: Isadorka - oj, grab sobie dalej!!! :diabloti: Quote
Folen Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 majqa napisał(a):Tylko Was na moment spuścić z oka! :mad: Folen - pszszszegłaśśś! :obrazic: Oj Majqa, ale to fakt naocznie potwierdzony fotkami, tu gdzie Maniutek zwinięty w kłebuszek.... A te powłoczki to też mnie "rozwaliły" :evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Folen']Oj Majqa, ale to fakt naocznie potwierdzony fotkami, tu gdzie Maniutek zwinięty w kłebuszek.... A te powłoczki to też mnie "rozwaliły" :evil_lol::evil_lol: O widzisz Iza - w temacie powłoczek jest nas więcej :evil_lol::evil_lol: Co do krągłości Maniutka to trudno nie zgodzić się z obserwacją Folen. :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Erazm Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Moze pomyslec o zmianie imienia dla futrzaka...Kula, Kuleczka, Barylka:roll: Quote
majqa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Czekajcie, czekajcie Kochane Podłoty, niech mi się tylko zdrówko poprawi to jak się odwinę...:evil_lol: Jasna sprawa, że mi nie uwierzycie :roll: ale Maniuś jest na diecie, powtarzam dieeecie odchudzającej tylko teraz jest zimno, a ona usiłuje chodzić na 2 łapkach więc stan spalania tłuszczyku = zero. Czekam na wyższą temp. jak na zmiłowanie żeby dać z nią w długą. Quote
Isadora7 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Już ja widzę jak sie odwijasz :roflt::roflt:. Erazm dobry pomysł, a moze jakoś tak Maniutek-Kulutek :roflt::roflt: Quote
majqa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Isadora7 napisał(a):(...) Maniutek-Kulutek (...) Siem mi nie podoba...:angryy: Maniutek nie kuleje! :angryy: Quote
Isadora7 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 majqa napisał(a):Siem mi nie podoba...:angryy: Maniutek nie kuleje! :angryy: No dobra to Maniutek-Okrąglutek :evil_lol: Quote
majqa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Hm...to już jest dopuszczalne, niemniej tylko chwilowo. :evil_lol: Quote
majqa Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Erazm napisał(a):Maniutek- Mniamniutek:roll: No...pełna rehabilitacja! To mi się podoba! :loveu: :eviltong: Quote
GoniaP Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Erazm napisał(a):Maniutek- Mniamniutek:roll: Mniamniusieńki, tycieńki acz okrągluteńki Mniamniuszek :eviltong: Quote
majqa Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Właśnie niunia :loveu: memła kosteczkę ze ścięgien. Z newsów - Fira nauczyła Manię polować na onki. :roll: Hm...to już mam z bani, teraz i ona się rzuca jak oszalała na ich widok. Reszta spraw gra. Brzuszek po operacji OK, sutki też, żadnych nowych zmian, niczego niepokojącego. Co jakiś czas i tak widzę się przy jakiejś okazji z doktorem więc Mania ma przegląd. Cóż poza tym, Maniuś szczeka tylko trochę więcej niż wcześniej. Dotąd, jak pozostałe poszczekiwały na jakiś odgłos, ona milczała, teraz próbuje grać pierwsze skrzypce, a w ogóle wszędzie pcha się pierwsza. :eviltong: Parę ostatnich nocy mi zarwała namolnością, chodziło o mizianie. Odkryła, że jak nie wyrabiam i odwracam się plecami to można przejść po mnie i znaleźć się ze strony właściwej. Co się dzieje, kiedy się uprę i nie głaszczę? Rzęzi, poprostu rzęzi, stęka, parska, kwili itd...ucho więdnie. :roll: Quote
GoniaP Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='majqa'] Co jakiś czas i tak widzę się przy jakiejś okazji z doktorem więc Mania ma przegląd. A Mąż o tym wie??? [quote name='majqa'] Co się dzieje, kiedy się uprę i nie głaszczę? Rzęzi, poprostu rzęzi, stęka, parska, kwili itd...ucho więdnie. :roll: A skąd JA to znam?? Mam tak z Parówką :evil_lol: Quote
majqa Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Czy mąż wie o...no ba, nawet czasem się do nas przyłącza. :evil_lol: Quote
GoniaP Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 majqa napisał(a):Czy mąż wie o...no ba, nawet czasem się do nas przyłącza. :evil_lol:Tylko Ci pozazdrościć :evil_lol: Ja też bym chciała takiego... Quote
majqa Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 GoniaP napisał(a):Tylko Ci pozazdrościć :evil_lol: Ja też bym chciała takiego... Przecieee masz!!! :loveu: :loveu: :loveu: I nawet nie próbuj kręcić noskiem! :razz: Quote
Recommended Posts